Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty woe, asi bude moje další auto Volvo... Každopádně když to vidím, tak bylo snad lepší vzít toho blba, co mu nedal přednost na bok, protože předek volva by to určitě ustál líp (zvlášť, když to byla ibiza) a je to lepší neš dělat kotrmelce ... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Popcorn Player

Znovu je to tady, můžeš jezdit jak chceš, ale nějakej kloboučkář na výletě ti tam vlítne a je po pr..li :bacha

Tak přesně tohle se stalo, když jsem s kolegy vezl jednoho chlapíka do výkonu trestu odnětí svobody do Hradce Králové. Na zpáteční cestě, jsme dorazili do místa, kde se asi minutu před naším příjezdem stla taková nehoda - děda ve 106ce asi usnul za volantem nebo dostal infarkt nebo co já vim, prostě jel na vedlejší a vlítnul do hustýho provozu na hlavní hodně frekventovaný silnici jako by se nechumelilo (dědovi bylo hodně přes 80 let), auto jedoucí směrem od Hradce to nestihlo ubrzdit, přestože brzdný stopy byly vidět až do protisměru a dědu to i s autem odhodilo z protisměru až do pangejtu na straně odkud vyjel, takže pěknej let. Auto stálo čumákem nahoru z pangejtu a přestože nebylo nijak extra těžce pochroumaný, tak děda na místě tuhej. A ten, co to nestihl ani do protisměru ubrzdit, tak má auto na odpis. Toť jen jeden konkrétní případ na ukázku, kterej jsem zažil. :papa

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Ty woe, asi bude moje další auto Volvo... Každopádně když to vidím, tak bylo snad lepší vzít toho blba, co mu nedal přednost na bok, protože předek volva by to určitě ustál líp (zvlášť, když to byla ibiza) a je to lepší neš dělat kotrmelce ... :myslim

Jojo, Volva jsou jedny z nejbezpečnějších aut na světě. Táta si ho pořídil a nemůže si ho vynachválit - luxus, výborná výbava a to bezpečí..... :mrk

:xvul A jinak máš výbornej ten mix v podpisu - přímo moje oblíbená muzika a fakt dobře smíchaná dohromady. :potlesk:super

Odesláno

:xvul A jinak máš výbornej ten mix v podpisu - přímo moje oblíbená muzika a fakt dobře smíchaná dohromady. :potlesk:super

Díky ;). To je strašně starej MIX, tenkrát jsem ho dělal pro kámoše \"DJ\", že to nechá hrát než začne LIVE ... Našel jsem ho při úklidu na jednom starým HDD:D. Bohužel jen v týhle špatný kvalitě :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...