Guest Lubk0 Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Taaakze mam otazku. Cca za nejake dva tyzdne sa chystame na mali vylet do nemecka. Kolega tam ide zaviest frajerku, tak zoberem aj ja svoju a spravime si hned aj vylet. Kolega bere svoje auto. Je to Fiat Grande Punto. Je tam akurat jeden problem. Predepsane pneu s kolami ma 195x65xR15 pokial sa nemylim. Lenze tam ma nasadene 205x35xR17. Elektrony mu troska aj vytrcaju mimo auta, a dost svietia (tym chcem povedat ze i debil by si vsimol ze tam seriovo urcite neboli) Myslite si ze by s tym mohol byt na hraniciach problem ? Pozeraju take veci na hraniciach ? Alebo ako su prisny policajti na taketo veci v zahranici ? Vopred dakujem. Este som do zahranicia so zlymi kolami nejel takze nevim Citovat
AnotherOne Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Hranice už nie sú, takže tam problém nehrozí. Čo sa týka vnútrozemia, myslím , že Nemci sú benevolentnejší, ale samozrejme nejaké extrémy môže byť problém. Ale keď sa s tým nebojí jazdiť tu... [upravil dne 16.6.2008 AnotherOne] Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 ja jsem byl v nemecku taky na 17\" a bez problemu. Akorat me teda nelezou z blatniku. Jo a hlavne kola jsou zapsany ve velkym technicaku a ten s sebou nevozis... [upravil dne 16/6/08 f3Rd@] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 No nevim jak to mate v cesku, ale u nas na slovensku sa uz ale 2 roky davaju len nove technicke. To v preklade znamena, ze uz neexistuje velky a maly, uz je iba jeden. Ten je poskladany v takom obale o velkosti Obcianskeho preukazu, ked ho zneho vytiahnes tak sa rozlozi na A4 ku. Tj je tam vsetko aj kolesa ... Takze preto ma to len zaujima. S tymi hranicami dobry postreh, nejako som na to zabudol. Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 hlavne pochybuju, ze te budou stavet pokud neudelas nejakou picovinu, bo by se s tebou tezko domluvili... Citovat
jozefsv Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 nemci nezastavuju len tak.jazdi tak ako mas,hlavne dodrzuj rychlostne obmedzenia na dialniciach (stavaju tam svoje radary) a vsetko bude ok.este sa mi nestalo zeby ma co i len kvoli niecomu takemu zastavili a to som sa tam uz nachodil.nemal by byt problem. u nas je to urcite vacsi problem Citovat
obaf Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 ked ta nestopnu ten kusok do blavy (myslym z TT) nasi zelenaci, tak uz si za vodou:roker:cool: Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Dobre dakujem. Dost ste mi pomohly. Vzdy ked som v zahranici tak predpisy a rychlosti dodrziavam presne. Obava s nemeckych ci inych pokut je ovela vecsia ako moja radost s cestneho pirata Citovat
obaf Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 V nemecku sa este da, ale rakusko je tvrdsie (len 130kmh) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Zas on tam nema ani zadni turbo motor. 1.4 benzin to jisti Citovat
obaf Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 tak to uz bude ozaj vylet (dobre si popozerate krajinu). Pomaly aj tak dalej zajdes Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Ale zas je to celkom zive, je to 16Ventil, a neni to moc tazke Ale este raz dakujem za rady Citovat
Fusion Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Jeďte na dálnici v co nejvíc pravým pruhu. Krásně se tam jede 170-200 ale jakmile nějakej blb z polska jede starou omegou 90 bezdůvodně v prostředním tak bych střílel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.