Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: mikr 206

Tak,že si mysliš že Densa ne? Kolik tě staly?

právě že jsem byl s nima max spokojenej tak ti je nabízím(prodal jsem auto a teď mám HDI a tam je moc nevyužiju:)) a jak píšou kolegové, auto šlo líp do otáček a celkově lépe jelo a táhlo

kupoval jsem je 450,- za kus a tobě je dám za 500/4kusy, co ty na to

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

mozna lepe spaluji, ale to nepoznas ani nahodou........

Omyl. :) Jak už psal Shreek, u mně se taky jejich instalace projevila schopností motoru točit až do omezovače na všechny stupně, což s původními svíčkami nešlo ani náhodou. To mi přijde jako poměrně znatelný rozdíl. :) Dále se uklidnil volnoběh, který je kultivovanější a pravidelnější.

Odesláno

Kdyby tam nebyl rozdíl tak je nikdo neprodáva.Právě jsem slyšel, je kultivovanější volnoběh dokonce se o něco i sníží volnoběžné otačky.A pokud lepší spalují tak to musí jít aspoň minimalně poznat :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

mozna lepe spaluji, ale to nepoznas ani nahodou........

Scratch ma pravdu rozdiel medzi sviečkami nespoznate, vy spoznate rozdiel medzi starou sviečkou ktora ma cca 60 000 -100 000km a novou, ktorá bude lepšia Denso Iridium Power cca 450.- najazdených 80 000km, alebo nová Championka za 120.-???

Odesláno
Původně zaslal: mikr 206

Chtěl jsem se zeptat vaše zkušenosti se svíčkama typu Denso iridium, NGK nebo Brisk tuning atd. Hlavně mne zajíma poměr kvalita-cena a jak to, že jedny stojí např.150,- a jine 400,- ale podle výrobce jsou ty jejich nejlepší :myslim

Tak taky zněl puvodní dotaz :potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...