t.rozhon Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: mikr 206 Tak,že si mysliš že Densa ne? Kolik tě staly? právě že jsem byl s nima max spokojenej tak ti je nabízím(prodal jsem auto a teď mám HDI a tam je moc nevyužiju:)) a jak píšou kolegové, auto šlo líp do otáček a celkově lépe jelo a táhlo kupoval jsem je 450,- za kus a tobě je dám za 500/4kusy, co ty na to Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 mozna lepe spaluji, ale to nepoznas ani nahodou........ Citovat
Fakir Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Scratch mozna lepe spaluji, ale to nepoznas ani nahodou........ Omyl. Jak už psal Shreek, u mně se taky jejich instalace projevila schopností motoru točit až do omezovače na všechny stupně, což s původními svíčkami nešlo ani náhodou. To mi přijde jako poměrně znatelný rozdíl. Dále se uklidnil volnoběh, který je kultivovanější a pravidelnější. Citovat
mikr 206 Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 Kdyby tam nebyl rozdíl tak je nikdo neprodáva.Právě jsem slyšel, je kultivovanější volnoběh dokonce se o něco i sníží volnoběžné otačky.A pokud lepší spalují tak to musí jít aspoň minimalně poznat Citovat
MrVain Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: Scratch mozna lepe spaluji, ale to nepoznas ani nahodou........ Scratch ma pravdu rozdiel medzi sviečkami nespoznate, vy spoznate rozdiel medzi starou sviečkou ktora ma cca 60 000 -100 000km a novou, ktorá bude lepšia Denso Iridium Power cca 450.- najazdených 80 000km, alebo nová Championka za 120.-??? Citovat
mikr 206 Odesláno 17. červen 2008 Autor Odesláno 17. červen 2008 Původně zaslal: mikr 206 Chtěl jsem se zeptat vaše zkušenosti se svíčkama typu Denso iridium, NGK nebo Brisk tuning atd. Hlavně mne zajíma poměr kvalita-cena a jak to, že jedny stojí např.150,- a jine 400,- ale podle výrobce jsou ty jejich nejlepší Tak taky zněl puvodní dotaz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.