.mycTD Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 tak jsem konecne nasel zaminku, jak si tu zalozit vlastni prispevek;) takze nejake obrazky z dnesni akce: 1.ucast na minisraz prumerna:) [upravil dne 15|6|08 .mycTD] Citovat
.mycTD Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 tohle jsou asi moje nejoblibenejsi:D Citovat
.mycTD Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 ...jinak tam byly samozrejme i nejaky ty auta (jsou trochu videt tam vzadu) Citovat
.mycTD Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 dalo by se rict, ze to byl hezky vikend. jedine faux-pas zpusobila nepricetna fanynka, ktera pri vyhlasovani vysledku vybehla na podium a zmocnila se misy na salat urcene vitezi zavodu WTCC :o:o Citovat
jarajarda Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Mno tu slečnu v modrém jsem tu včera zahlédl, bloudila tu po kopečkách jako netopýr:D:D:D:D Citovat
Béďa Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 jj, bylo to fajne.. az se trosku vzpamatuju tak sem taky neco vlozim Citovat
.mycTD Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: jarajarda Mno tu slečnu v modrém jsem tu včera zahlédl, bloudila tu po kopečkách jako netopýr:D:D:D:D potvora... radeji si v liberci prepocitejte nadobi:mrk Citovat
kujon106 Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Dle mého naprosto fenomenální den Chtěl bych tímto hluboce poděkovat hlavně Netopce za VIP vstup (na Šebetově tě zvu na drink(y) ), Mirasovi taktéž za přislíbení volňásků a všem, kteří s námi jeli za skvělou atmosféru :-) Jednalo se o vskutnu parádní záležitost Foto výběr ode mne: A KOMPLET foto hýr: http://kujonek.rajce.idnes.cz/WTCC_Brno_15.6.2008/ [upravil dne 15.6.08 kujon106] Citovat
Netopýrka Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 :-D :-D Michale já tě snad zastřelim.... Jdu se sešít, potrhala jsem se smíchy :D Výborný, jedním slovem výborný den! Díky všem přítomným! Btw. stejný dík patří i sobotním souputníkům Mno a samozřejmě mému panu řidiči na trase Pha-Los Brňos-Pha. Byla to paráda, Míro, trochu ti to nebe nad hlavou závidím :-) Citovat
.mycTD Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 ajaj, jsem te tu necekal tak brzo:o resp jsem te tu necekal vubec, kdyz jste z ostrovacic odjizdeli zcela opacnym smerem:D taky samozrejme dekuji vsem zucastnenym, omlouvam se tem, kterym jsem plachnul bez rozlouceni, pac jsem byl strzen davem Citovat
MirasCC Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Tak už konečně i já se můžu podělit o své pocity z nabitého, suprového, úžasného (a ještě mnoha jinými superlativy opatřitelného) dne Takže: bylo parádně Doufám že si to všichni užili aspoň stejně dobře jako já, ať měli na krku jakoukoliv cedulku! Lenčo: Svézt Tě byl ode mě minimální revanč za to, že si mě na tuhle akci jednak vlastně vytáhla a následně i velmi příjemným překvapením mi ten den ještě o hodně vylepšila! Bylo mi potěšením Nebe nad hlavou můžeš mít kdykoliv, třeba takový sedadlo spolujezdce na Šebetovským orienťáku je stále volný (ber to jako pozvání) P.S.: Fotky taky nějak pořeším a dám vědět. Citovat
Béďa Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: .mycTD omlouvam se tem, kterym jsem plachnul bez rozlouceni, pac jsem byl strzen davem to jo, rikali jsme si kam si zmizel.. Citovat
Béďa Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: MirasCC Doufám že si to všichni užili aspoň stejně dobře jako já, ať měli na krku jakoukoliv cedulku! ja si to uzil, s delenim cedulek se nedalo nic moc vymyslet ale myslim ze naprosto v pohode.. takze taky dekuji tomu od koho byla ta vstupenka pac ted nevim presne kdo byl onen darce.. PS: odjeli jste brzo.. byl tam jeste jeden zavod a jela tam 306MAXI!! Citovat
Béďa Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 jo, jinak moje fotky jsou zde.. http://b-e-d-a.rajce.idnes.cz/WTCC_2008/ Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 hezke fotky , muselo byt supr , zavidim , ja travil odpoledne na Bulovce Citovat
Stifler Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr hezke fotky , muselo byt supr , zavidim , ja travil odpoledne na Bulovce co jsi provedl??? Nebo co ti kdo provedl??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr hezke fotky , muselo byt supr , zavidim , ja travil odpoledne na Bulovce co jsi provedl??? Nebo co ti kdo provedl??? ja nic , navšteva manželky dědečka Citovat
Stifler Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Pe.Tr hezke fotky , muselo byt supr , zavidim , ja travil odpoledne na Bulovce co jsi provedl??? Nebo co ti kdo provedl??? ja nic , navšteva manželky dědečka Aha, už jsem se lekl, že se ti něco stalo. To jsi mě uklidnil. Citovat
jarajarda Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: Netopýrka :-D :-D Michale já tě snad zastřelim.... Jdu se sešít, potrhala jsem se smíchy :D Výborný, jedním slovem výborný den! Díky všem přítomným! Btw. stejný dík patří i sobotním souputníkům Mno a samozřejmě mému panu řidiči na trase Pha-Los Brňos-Pha. Byla to paráda, Míro, trochu ti to nebe nad hlavou závidím :-) Lenčo Tobě dík za to, že jsi mne na to vytáhla, že souhlasila, bylo ještě lepší a díky tomu všemu jsme si užili celý den a především večer, musím říct, že kdo Tě nezná osobně, o moc přichází, jsi fajn člověk a není s Tebou nuda:super P.S. doufám, že ten Šebetov vyjde, začnu pomalu naznačovat a přesvědčovat:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.