redken Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Ahoj, mam dotaz. Vozi nekdo z vas v kufru 607 kocarek? Jak to jde a jak to dre? Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Původně zaslal: redken Ahoj, mam dotaz. Vozi nekdo z vas v kufru 607 kocarek? Jak to jde a jak to dre? Kočárků je přeci spousta druhů a velikostí.. prostě chce to vyzkoušet.Vejde,vejde,nevejde-šup s ním na střechu nebo složit sedadla..řešení se vždycky najde:) V 206ce vozím v pohodě elektr.sekačku,když složím rukojet\':super Citovat
Berkoff Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 do P406 se vesla pracka, neslo to dobre, ale byla tam, vezli sme ji na sraz do olmiku, a pak domu, tak do 607 se musi vejit jakykoli kocarek, krome tech komunistickych Citovat
redken Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 asi jsem si dal poranu o jedno kafe min, takze jsem to asi blbe napsal. spis jsem mel namysli, kdo ten kocarek v 607 primo vozi ze jsou ruzne velke kocarky vim taky navic v 406 ho mam v kufru a misto pro psa porad zbyva. Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 tak já to pochopila tak,že se kočárek teprve kupovat chystáš nebo tu 607čku:D Kafíčko si dávám po ránu taky:aut Citovat
redken Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 kocar mam ale o tom druhem vetsim uvazuju a tohle je kriticka otazka schvalovaciho procesu. Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 Heled\',ale než douvažuješ,než se to teda u vás doma schválí,než došetříš a než to dovezeš domů.. to už bude malý běhat.. Citovat
redken Odesláno 15. červen 2008 Autor Odesláno 15. červen 2008 Jo tak ani tahle varianta se neda vyloucit u nas je totiz mozne kde co Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 ale pokud si to autoMOC přeješ a bude ti schváleno:roker(teda,když dokážeš,že se tam ten kočár vážně vejde) pak je to dobrý tah:D Však auti ti už zůstane:aut:potlesk Koukám,že nejen ženy to umí s chlapama,ale i naopak:mrk:potlesk Jo a u některých kočárků jdou velice jednoduše sundat kolečka-kdyby ti to o nějaký ten centimetr pomohlo k tomu napresování do toho kufru.. Ti to přeju,no:potlesk:papa Citovat
harry.dj Odesláno 15. červen 2008 Odesláno 15. červen 2008 ja zložim sedeni (tam kde malička sedi) a dam to do zadu kufra a potom zložim aj koliečka z ramom a dam ho do prednej časti kufru a ešte tam vozim cestovnu tašku,nakup futbalovu a baskedbalovu loptu (rozdavali na omv) a potom v klude zavriem kufor. treba len trochu rozmišlat a v klude to naukladat. Citovat
Ota Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 my ho tam také vozíme stále, je fakt, že zabere asi dvě třetiny kufru, ale složí se tam docela v pohodě...na delší cesty s větší bagáží ale vozíme korbu spíš na sedadle... Citovat
Charlie 607 Odesláno 26. listopad 2011 Odesláno 26. listopad 2011 Tak já taky začal vozit kočárek v kufru. Kočárek je Tako Fast Rider a aby se vešel do kufru, je třeba sundat kolečka, pak je to ok, ale je pravda, že kočárek zabere většinu kufru. Citovat
jofo Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Peg perego trojkombinacia vlezie bez problemov. Brachov kocar s velkymi kolesami nevlezie bez zhodenia kolies. Citovat
rootsky Odesláno 27. listopad 2011 Odesláno 27. listopad 2011 Chce si to vyzkoušet, manželka kupovala casuaplay nejen že se jí líbil, ale i proto že se vejde do krátké fóbie... Prodejci vyzkoušení normálně umožňují, my si to zkusili v krámě a kočár koupili potom na netu... Citovat
Charlie 607 Odesláno 28. listopad 2011 Odesláno 28. listopad 2011 No mi potřebovali právě kočár s velkejma kolama - aby mohl do lesa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.