Berkoff Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 bez toho http:// to tam doplnilo samo, sry Citovat
Pata Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 \\WINDOWS\\system32\\drivers\\etc\\hosts ... koukam, ze se nekdo opici po linuxu Citovat
Berkoff Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 jeste me napadlo, nahore skus Upravit tuto stranku, a zvol nejaky jiny skin, neco jineho nez mas vybrane, a uloz to ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff jeste me napadlo, nahore skus Upravit tuto stranku, a zvol nejaky jiny skin, neco jineho nez mas vybrane, a uloz to ... to už jsem zkoušel, nic to neudělá, jen v nastavení zustane vybranej jinej skin Citovat
maspe Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 takhle se projevuje, když se nestáhne CSS file, ne? Mě se takhle zobrazuje aukro v praci, jinak vše ok.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 No podařilo se mi změnit MAC adresu počitače a připojit se bez routeru, Centrum jede normálně, takže je to Routerem. A ted co s ním, žádný nastavení jsem tam neaktivoval, všechno je vypnutý, jen mám forwardovaný dva porty protože mi padal QIP Citovat
buml Odesláno 12. červen 2008 Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No podařilo se mi změnit MAC adresu počitače a připojit se bez routeru, Centrum jede normálně, takže je to Routerem. A ted co s ním, žádný nastavení jsem tam neaktivoval, všechno je vypnutý, jen mám forwardovaný dva porty protože mi padal QIP no a kdyz ho resetnes do defaultu? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. červen 2008 Autor Odesláno 12. červen 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Radek Hurvajz No podařilo se mi změnit MAC adresu počitače a připojit se bez routeru, Centrum jede normálně, takže je to Routerem. A ted co s ním, žádný nastavení jsem tam neaktivoval, všechno je vypnutý, jen mám forwardovaný dva porty protože mi padal QIP no a kdyz ho resetnes do defaultu? Udělal jsem Reset do defaultu, pak jsem nastavil jen Mac adresu a připojil se, zbytek jsem nechal na automaticky, a nepomohlo to:bojim Citovat
destiny Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Evidentně se nestáhly CSS soubory. Proč, to nevím. Nemáš to někde v prohlížeči bloklé? Používám plugin pro webdevelopery a ten umožňuje zobrazovat sránky bez CSS kvůli kontrole při vývoji webů. Nevím ale o tom, že by se to dalo vypnout bez tohoto pluginu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: destiny Evidentně se nestáhly CSS soubory. Proč, to nevím. Nemáš to někde v prohlížeči bloklé? Používám plugin pro webdevelopery a ten umožňuje zobrazovat sránky bez CSS kvůli kontrole při vývoji webů. Nevím ale o tom, že by se to dalo vypnout bez tohoto pluginu. Je to v routeru, mám tady ted jinej a přes ten to jde Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. červen 2008 Autor Odesláno 13. červen 2008 No ted mi zase plaší Google, nevim proč to dělá, jestli je to změnou routeru:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.