Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

jeste me napadlo, nahore skus Upravit tuto stranku, a zvol nejaky jiny skin, neco jineho nez mas vybrane, a uloz to ...

to už jsem zkoušel, nic to neudělá, jen v nastavení zustane vybranej jinej skin
Odesláno

No podařilo se mi změnit MAC adresu počitače a připojit se bez routeru, Centrum jede normálně, takže je to Routerem. A ted co s ním, žádný nastavení jsem tam neaktivoval, všechno je vypnutý, jen mám forwardovaný dva porty protože mi padal QIP

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No podařilo se mi změnit MAC adresu počitače a připojit se bez routeru, Centrum jede normálně, takže je to Routerem. A ted co s ním, žádný nastavení jsem tam neaktivoval, všechno je vypnutý, jen mám forwardovaný dva porty protože mi padal QIP

no a kdyz ho resetnes do defaultu?

Odesláno
Původně zaslal: buml

Původně zaslal: Radek Hurvajz

no a kdyz ho resetnes do defaultu?

Udělal jsem Reset do defaultu, pak jsem nastavil jen Mac adresu a připojil se, zbytek jsem nechal na automaticky, a nepomohlo to:bojim
Odesláno

Evidentně se nestáhly CSS soubory. Proč, to nevím. Nemáš to někde v prohlížeči bloklé? Používám plugin pro webdevelopery a ten umožňuje zobrazovat sránky bez CSS kvůli kontrole při vývoji webů. Nevím ale o tom, že by se to dalo vypnout bez tohoto pluginu.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Evidentně se nestáhly CSS soubory. Proč, to nevím. Nemáš to někde v prohlížeči bloklé? Používám plugin pro webdevelopery a ten umožňuje zobrazovat sránky bez CSS kvůli kontrole při vývoji webů. Nevím ale o tom, že by se to dalo vypnout bez tohoto pluginu.

Je to v routeru, mám tady ted jinej a přes ten to jde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...