Haryk Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 http://tdi.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=15804&highlight=webasto http://www.bufik.com/katalog.php?typ=1057&druh=1 http://tdi.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=15804&postdays=0&postorder=asc&highlight=webasto&start=0 Citovat
Haryk Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 http://www.bufik.com/index.php?strana=2 Citovat
kemar Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Ale tyhle vsechny schemata atd jsou k nicemu protoze evidentne PSA si nechala udelat minimalne pro sebe unikazni SW a zapojeni je taky uplne jine nez maji vsichni.... At se jedna o Thermo Top C nebo Z nebo T Jinymi slovy Thermo Top C co mate vsichni v P807 nebo C8 je unikatni a ma jine zapojeni Jak uz jsem psal nahore prosim filas1 o upload toho jeho schematu Je to podle me jedine spravne a pouzitelne schema urcene pro zde resene Webasto TT-C Jinak ja mam rok 2008 a svorkovnice je osazena barevne viz foto [upravil dne 22/11/10 16:06 kemar] Citovat
filas1 Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Tady teda posílám jiný odkaz na schémata: Starý model: http://www.uloz.to/6654568/manuals-mpag-webasto-aufrustung-auf-standvorwarmung Nový model od 2006: http://www.uloz.to/6654569/webasto807-pdf Citovat
Wensdy Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 kemar: Ty barvy jsou jak jsou vidět a nebo jsou to taky dvoubarevný dráty? Jak vypadají z druhé strany? Citovat
kemar Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 No jo, jenže v tom manuálu to zapojují u jednotky v motoru. Měl by to být ale ten 2 tenkej zkraje. Tak jsem to měl alespoň já, i když u nového modelu. A jake jsi mel prosimte ty na svojem bufiku barvy tech 4 kabelu a cisla pozic na svorkovnici u bufiku v tom spoji? A jaky mas rocnik auta? Diky Citovat
kemar Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Abych rekl pravdu tak za prase nevim jestli je ten silnej modrej kabel jen modrej nebo jeste nejakej... Jinak na 100% ty dva slaby jsou ciste bily a ciste zluty Citovat
filas1 Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 No jo, jenže v tom manuálu to zapojují u jednotky v motoru. Měl by to být ale ten 2 tenkej zkraje. Tak jsem to měl alespoň já, i když u nového modelu. A jake jsi mel prosimte ty na svojem bufiku barvy tech 4 kabelu a cisla pozic na svorkovnici u bufiku v tom spoji? A jaky mas rocnik auta? Diky Mám rok 2007 a sedělo mi to přesně podle schématu co jsem ti poslal. Myslím že barvy byly stejné jako u tebe a je to 2 tenký drát zkraje. Citovat
kemar Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 jooo jasny... Uz jsem doma. Oni totiz ty žabožrouti zmenily barvy pred a za tou velkou plochou svorkovnici... Takze ten co se teda striha je slaby druhy z kraje ale vtip je v tom ze z centralni elektriky vede jako MODRÝ a za svorkovnici se zmeni nahle na ŽLUTÝ A jeste teda kdo vi, k cemu je ten slaby bily uplne na kraji??? Ze by diagnostika s bus? Nebo jak je u PSA ten bufik diagnostikovatelnej? Vi nejaky odbornik? :-D Citovat
Wensdy Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Ten můj je projistotu žlutomodrej. Tedy jestli tam nevymysleli ještě nějakou další kulišárnu. Už abych se dostal do dílny na hever a zkusil to. Blíží se nějaký mrazy Citovat
kemar Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 jsem na mobilnim NETu a nejk me to zazlobilo a dalo to prispevek nekolikrat :-D [upravil dne 22/11/10 21:40 kemar] Citovat
straki007 Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Ja uz se nemuzu dockat jak tohle vsechno dopadne....:aut:aut Citovat
kemar Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Ated jeste takova lahudka pro fajnsmekry.... Pokud se to podari rozdejchat a zprovoznit tak jsem schopen sehnat original dalkove zapinani bufiku od Webasta s moznosti aktivace nebo deaktivace topeni na vzdalenost 1.000m. Jedna se takzvany Telestart... [upravil dne 22/11/10 21:23 kemar] Citovat
Haryk Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 dálkový mám už vymyšlený-manželka,do garáže je to 5m Citovat
Milan+ Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Pokud tam nebude ta jednotka IPCU,tak nebudou běhat větráky do kabiny a potom je ten telestart dost drahé řešení na sepnutí weba. Citovat
kemar Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 ale kdyz parkuje nekdo venku, treba jako ja,zapnes si to z okna a nez se ustrojis a sebehnes dolu tak mas v aute jak v pokojicku a navic odmrazeno a pak se muzus akorat usmivat jak vsichi kolem skrabou... Kamos tohle dalkovy ma a kdyz jde treba z prace z nocni a nemusi ometat a nebo skrabat potom je to naprosto nedocenitelna vychytavka :-D Citovat
Milan+ Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Jako vyřešit sepnutí jde pak asi ledasčím,ale pokud tam nebude ta dostavbová sada tak hřeješ jen motor a okna neodmrazíš. Citovat
Haryk Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 ale to úplně stačí,sednu do auta a za chvilku ,když už je voda teplá,tak okno je odmražený a vesele jedu Citovat
kemar Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Proc by jsi nemel odmrazit okna? Co toma co spolecnyho s dostavbou? Jde prece o to ohrat vodu a tou teplou vodou ohrat motor nebo interier a nebo oboje. Premiove znacky to maji dokonce poreseno el magnetickym ventilem,ktery podle potreby prepousti teplou vodu z webasta do topeni a nebo motoru Je otazka jak to maji francouzky soudruzi vosefovany a pripraveny... Nebot nemecti soudruzi z VW tam maji napriklad pripravu a staci pouze privezt pouze +12V na jeden pin ř.j. Climatronicu a topeni vcetne vetraku se pusti cca na 25-30% vykonu,klapky se nastavi na okno a bocni okna a bez problemu se vytopi i interier a odmrazi okna Jde o to zda PSA ma nejakou podobnou pripravu nebo ne... Pokud ne tak rozhodne nebudu davat tisice za jakysi jejich modul, ktery me zapne topeni ale pomoci kabelu a par relatek si to bez problemu vyrobim a zapojim sam... Chááaa :-) Citovat
MotoMoto Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 Hele je pravda top co je v tom německém manuálu, že musíš večer nastavit teplotu na nejvíc a dát vetilátor na okna? Co když to člověk neudělá? Tak to nebude fachat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.