Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale tyhle vsechny schemata atd jsou k nicemu protoze evidentne PSA si nechala udelat minimalne pro sebe unikazni SW a zapojeni je taky uplne jine nez maji vsichni....

At se jedna o Thermo Top C nebo Z nebo T

Jinymi slovy Thermo Top C co mate vsichni v P807 nebo C8 je unikatni a ma jine zapojeni

Jak uz jsem psal nahore prosim filas1 o upload toho jeho schematu

Je to podle me jedine spravne a pouzitelne schema urcene pro zde resene Webasto TT-C

Jinak ja mam rok 2008 a svorkovnice je osazena barevne viz foto

[upravil dne 22/11/10 16:06 kemar]

post-33078-14109613638398_thumb.jpg

Odesláno
No jo, jenže v tom manuálu to zapojují u jednotky v motoru. Měl by to být ale ten 2 tenkej zkraje. Tak jsem to měl alespoň já, i když u nového modelu.

A jake jsi mel prosimte ty na svojem bufiku barvy tech 4 kabelu a cisla pozic na svorkovnici u bufiku v tom spoji? A jaky mas rocnik auta?

Diky

Odesláno

Abych rekl pravdu tak za prase nevim jestli je ten silnej modrej kabel jen modrej nebo jeste nejakej...

Jinak na 100% ty dva slaby jsou ciste bily a ciste zluty

Odesláno
No jo, jenže v tom manuálu to zapojují u jednotky v motoru. Měl by to být ale ten 2 tenkej zkraje. Tak jsem to měl alespoň já, i když u nového modelu.

A jake jsi mel prosimte ty na svojem bufiku barvy tech 4 kabelu a cisla pozic na svorkovnici u bufiku v tom spoji? A jaky mas rocnik auta?

Diky

Mám rok 2007 a sedělo mi to přesně podle schématu co jsem ti poslal. Myslím že barvy byly stejné jako u tebe a je to 2 tenký drát zkraje.

Odesláno

jooo jasny...

Uz jsem doma.

Oni totiz ty žabožrouti zmenily barvy pred a za tou velkou plochou svorkovnici...

Takze ten co se teda striha je slaby druhy z kraje ale vtip je v tom ze z centralni elektriky vede jako MODRÝ a za svorkovnici se zmeni nahle na ŽLUTÝ

A jeste teda kdo vi, k cemu je ten slaby bily uplne na kraji???

Ze by diagnostika s bus?

Nebo jak je u PSA ten bufik diagnostikovatelnej?

Vi nejaky odbornik?

:-D

Odesláno

Ten můj je projistotu žlutomodrej. Tedy jestli tam nevymysleli ještě nějakou další kulišárnu.

Už abych se dostal do dílny na hever a zkusil to. Blíží se nějaký mrazy :grr

Odesláno

Ated jeste takova lahudka pro fajnsmekry....

Pokud se to podari rozdejchat a zprovoznit tak jsem schopen sehnat original dalkove zapinani bufiku od Webasta s moznosti aktivace nebo deaktivace topeni na vzdalenost 1.000m.

Jedna se takzvany Telestart...

[upravil dne 22/11/10 21:23 kemar]

Odesláno

ale kdyz parkuje nekdo venku, treba jako ja,zapnes si to z okna a nez se ustrojis a sebehnes dolu tak mas v aute jak v pokojicku a navic odmrazeno a pak se muzus akorat usmivat jak vsichi kolem skrabou...

Kamos tohle dalkovy ma a kdyz jde treba z prace z nocni a nemusi ometat a nebo skrabat potom je to naprosto nedocenitelna vychytavka :-D

Odesláno

Proc by jsi nemel odmrazit okna?

Co toma co spolecnyho s dostavbou?

Jde prece o to ohrat vodu a tou teplou vodou ohrat motor nebo interier a nebo oboje.

Premiove znacky to maji dokonce poreseno el magnetickym ventilem,ktery podle potreby prepousti teplou vodu z webasta do topeni a nebo motoru

Je otazka jak to maji francouzky soudruzi vosefovany a pripraveny...

Nebot nemecti soudruzi z VW tam maji napriklad pripravu a staci pouze privezt pouze +12V na jeden pin ř.j. Climatronicu a topeni vcetne vetraku se pusti cca na 25-30% vykonu,klapky se nastavi na okno a bocni okna a bez problemu se vytopi i interier a odmrazi okna

Jde o to zda PSA ma nejakou podobnou pripravu nebo ne...

Pokud ne tak rozhodne nebudu davat tisice za jakysi jejich modul, ktery me zapne topeni ale pomoci kabelu a par relatek si to bez problemu vyrobim a zapojim sam...

Chááaa

:-)

Odesláno

Hele je pravda top co je v tom německém manuálu, že musíš večer nastavit teplotu na nejvíc a dát vetilátor na okna? Co když to člověk neudělá? Tak to nebude fachat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...