Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No tak som to skusil a zatial to nejde. Po pripojení na kostru to len cvaklo a už to nič nerobí. Neviem, či neodišla poistka v skrinke maxi poistiek, ako som pozeral na schemu. Ale kde mám hľadať tie poistky?

Odesláno

Pojistky v prostoru baterie

Pojistková skřínka

Pro získání přístupu k pojistkám

umístěným v prostoru baterie (v podlaze

před sedadlem spolujezdce):

F odklopte víko.

Po zásahu velmi pečlivě zavřete

víko.

Pojistka č. Proud Funkce

1* 40 A Elektrické boční posuvné dveře vpravo.

2* 40 A Elektrické boční posuvné dveře vlevo.

3* 30 A Nepoužitá.

4* 30 A Nepoužitá nebo Přídavné topení (diesel).

Odesláno

No nazdar plaze , myslel jsem že jsi zmizel z povrchu zemskýho,

mám tady pro Tebe Tu sadu na přestavbu topení na nezávislé co sis před půl rokem na poště nepřevzal.

Odesláno

Pánové nemohu jinak ale dovoluji si vás všechny varovat před člověkem a výrobky pana Carel, který se tu nabízí. Výrobky jsou nespolehlivé, poruchové, ale hlavně jednání tohoto člověka je i pro mě dost zkušeného z obchodu v naší republice a otrlého a zvyklého na různá jednání, velmi silná káva. A to říkám jen velmi střídmě.

Jeho jednání, sliby a hlavně nedodržení elemetárních zásad obchodu je skutečně varující.

Doporučuji držte se dál od něj a jeho produktů.

Zájemcům rád popíšu celou story, ale nechci to tu zahlcovat nechutnostmi.

Důrazně nedoporučuji.

Odesláno

Mohu nabídnout velký počet kladných referencí na vše co dodávám tj na Gsm ovládání topení i na moduly řízení ventilátoru.

Plně souhlasím s motomoto panem , komunikace s ním je opravdu silná káva :D

Případným zájemcům rád poskytnu podrobnosti přes SZ včetně spojení na servis v místě jeho bydliště kde dotyčný pán svými komunikačními dovednostmi velmi zapůsobil:D

Odesláno
Mohu nabídnout velký počet kladných referencí na vše co dodávám tj na Gsm ovládání topení i na moduly řízení ventilátoru.

Plně souhlasím s motomoto panem , komunikace s ním je opravdu silná káva :D

Případným zájemcům rád poskytnu podrobnosti přes SZ včetně spojení na servis v místě jeho bydliště kde dotyčný pán svými komunikačními dovednostmi velmi zapůsobil:D

Nechci to tu zahlcovat, ale musel jsem kolegy varovat. Kdyby to nebyla pravda proč bych to dělal. U pana Moce jsem byl minulý týden a naprostá pohoda, jen mi řekl, že tyhle krámy už nechce ani vidět natož pak montovat. Že s nimi jsou neustále problémy. A to že jste odmítl vydat doklad o koupy, to už bude řešit živnostenský úřad.

Každý ať si udělá obrázek sám. Myslím, že už mě tu kolegové znají a vědí kdo jsem, tedy alespoň někteří.

Hezký den

Odesláno
tak nám to pěkně začalo,topení začíná pomalu fachčit a teď nám to zamknou :(:(:(

Proč by to měl někdo zamykat? To že ostatní varuji před zmetky a neprofesionálním chování, to předci patří k tématu.

Odesláno

Pokud by někdo řešil spínání dálkou mám v nabídce i časový modul který to umožňuje , dá se nastavit 20- 40 minut topení

není třeba kupovat drahé hodinky.Pokud by někdo měl zájem o levné hodinky cca 800,- kč bez dph dají se koupit u firmy FK technics

toto forum je o technice , nehodlám proto už dále komentovat

pana motomoto který tady už zahltil celou stránku výroky o tom jak to zde nechce zahlcovat:)

Odesláno

NEŘÁDný člen, který nemá s Peugeotem nic společného jen zde parazituje a na místo inzerce zde nabízí svoje mizerné nefunkční produkty, rozhodně není někdo kdo by tu někomu pomohl a poradil. Tak proto ostatní varuji. Pozor na něj, Nedoporučuji žádné produkty od něj.

Odesláno
NEŘÁDný člen, který nemá s Peugeotem nic společného jen zde parazituje a na místo inzerce zde nabízí svoje mizerné nefunkční produkty, rozhodně není někdo kdo by tu někomu pomohl a poradil. Tak proto ostatní varuji. Pozor na něj, Nedoporučuji žádné produkty od něj.

klid to chce klid

Odesláno

Hele plaze , je skvělé že jsi v klidu ale řekni mi co mám dělat s tím modulem ventilátoru a časákem na topení co sis objednall?

Visí mi tam i poštovné 100kč. Nebo to mám dát do daní jako že jsem to dal na plazy v zoologický?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...