vranilinek Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Nepremyslel jste nekdy nekdo o otevrene kulise ve stylu Ferrari? Chtel bych to do mička. Citovat
pastorek Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Mohlo by to byť celkom pekné. Nemáš, náhodou, odistenie spiatočky krúžkom pod hlavicou? Celkom by tam mohol byť problém s odieraním toho lanka. Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: vranilinek Nepremyslel jste nekdy nekdo o otevrene kulise ve stylu Ferrari? Chtel bych to do mička. ja nad tim premyslim uz dlouho, ale jeste jsem se nejak neodhodlal k tomu, abych to nejak vymyslel Citovat
vranilinek Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 kdepak. zpatecku mam doprava a dozadu..jako u favorita;) predpokladam ze se to nevyrabi normalne, asi by to chtelo nekoho sehnat aby to vyrobil, treba vyriznout laserem nebo tak neco Citovat
švejk Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 ja mam takovej pocit, ze tu nekdo dokonce vyrezavani laserem nabizel, zkus pohledat na foru... ale na vinika uz si bohuzel nevzpomenu Citovat
f3Rd@ Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: vranilinek kdepak. zpatecku mam doprava a dozadu..jako u favorita;) predpokladam ze se to nevyrabi normalne, asi by to chtelo nekoho sehnat aby to vyrobil, treba vyriznout laserem nebo tak neco Nechat to vyrobit neni problem, spis jde o to, jak to zmerit... Citovat
jurash Odesláno 13. červen 2008 Odesláno 13. červen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: vranilinek kdepak. zpatecku mam doprava a dozadu..jako u favorita;) predpokladam ze se to nevyrabi normalne, asi by to chtelo nekoho sehnat aby to vyrobil, treba vyriznout laserem nebo tak neco Nechat to vyrobit neni problem, spis jde o to, jak to zmerit... co to nejdriv skusit vyriznout do tvrdyho papiru nebo kartonu. takle tech papiru muzes nekolik zkur*it, a plech se stejne bude muset dobrusovat az teprv az bude na miste, podle me to nejde trefit aby ti to vypalili a rovnous to namontoval bez finalnich uprav.. Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: jurash Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: vranilinek kdepak. zpatecku mam doprava a dozadu..jako u favorita;) predpokladam ze se to nevyrabi normalne, asi by to chtelo nekoho sehnat aby to vyrobil, treba vyriznout laserem nebo tak neco Nechat to vyrobit neni problem, spis jde o to, jak to zmerit... co to nejdriv skusit vyriznout do tvrdyho papiru nebo kartonu. takle tech papiru muzes nekolik zkur*it, a plech se stejne bude muset dobrusovat az teprv az bude na miste, podle me to nejde trefit aby ti to vypalili a rovnous to namontoval bez finalnich uprav.. jojo, z kartonu, to me taky napadlo. Ale chce to poradne zmerit a nechat vyriznout laserem uplne presne a uz nedobrusovat. Citovat
.mycTD Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 problem nebude to zmerit, ani vyrezat, ale spis zajistit, aby ta paka chodila i pristi mesic ve stejnych drahach:myslim Citovat
Medvěd Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: .mycTD problem nebude to zmerit, ani vyrezat, ale spis zajistit, aby ta paka chodila i pristi mesic ve stejnych drahach:myslim Jo,jo - tuším úplně stejný problém, přeci jen francouzi a řazení nejsou s přesností drah zrovna kamarádi Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: .mycTD problem nebude to zmerit, ani vyrezat, ale spis zajistit, aby ta paka chodila i pristi mesic ve stejnych drahach:myslim Jo,jo - tuším úplně stejný problém, přeci jen francouzi a řazení nejsou s přesností drah zrovna kamarádi Nemyslim si, ze by se ta draha o 3mm posunula... Citovat
.mycTD Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Nemyslim si, ze by se ta draha o 3mm posunula... ...tak rezej;) on je rozdil, kdyz je v tom tunelu prevodovka a paka ti pohybuje rovnou vydlickama, nez kdyz mas kus rovneho tahla pul metru dozadu, pripadne celou soustavu v plastu vcetne prepakovani k napric ulozenemu motoru. pak ti staci na kazdem cepu milimetr a kde byla paka. minimalne bych to videl na delkove stavitelny tahla, aby to fungovalo cely rok. Citovat
Přema Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Já mám skoro u svého Golfa něco takového a bohužel ted jinou fotku než takovou nemám...... Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Přema Já mám skoro u svého Golfa něco takového a bohužel ted jinou fotku než takovou nemám...... proc mam pocit ze tam vidim jen dvojitou jednicku, dvojku a trojku? :D:D Citovat
Přema Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Přema Já mám skoro u svého Golfa něco takového a bohužel ted jinou fotku než takovou nemám...... proc mam pocit ze tam vidim jen dvojitou jednicku, dvojku a trojku? :D:D Jestli nevíš tak VW má zpátečku je před 1 to znamená vepředu R,1,3,5 a zbytek vzadu je zakryty sedačkou ale je tam normálně 2 a 4 jen to nejde moc vidět přes tu sedačku [upravil dne 14-6-08 Přema] Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Přema Já mám skoro u svého Golfa něco takového a bohužel ted jinou fotku než takovou nemám...... proc mam pocit ze tam vidim jen dvojitou jednicku, dvojku a trojku? :D:D Jestli nevíš tak VW má zpátečku je před 1 to znamená vepředu R,1,3,5 a zbytek vzadu je zakryty sedačkou ale je tam normálně 2 a 4 jen to nejde moc vidět přes tu sedačku [upravil dne 14-6-08 Přema] tak to nevim, ja v takovych autech nejezdim... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.