Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vranilinek

Nepremyslel jste nekdy nekdo o otevrene kulise ve stylu Ferrari? Chtel bych to do mička.

ja nad tim premyslim uz dlouho, ale jeste jsem se nejak neodhodlal k tomu, abych to nejak vymyslel

Odesláno

kdepak. zpatecku mam doprava a dozadu..jako u favorita;) predpokladam ze se to nevyrabi normalne, asi by to chtelo nekoho sehnat aby to vyrobil, treba vyriznout laserem nebo tak neco

Nechat to vyrobit neni problem, spis jde o to, jak to zmerit...

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

kdepak. zpatecku mam doprava a dozadu..jako u favorita;) predpokladam ze se to nevyrabi normalne, asi by to chtelo nekoho sehnat aby to vyrobil, treba vyriznout laserem nebo tak neco

co to nejdriv skusit vyriznout do tvrdyho papiru nebo kartonu. takle tech papiru muzes nekolik zkur*it, a plech se stejne bude muset dobrusovat az teprv az bude na miste, podle me to nejde trefit aby ti to vypalili a rovnous to namontoval bez finalnich uprav..

Odesláno
Původně zaslal: jurash

co to nejdriv skusit vyriznout do tvrdyho papiru nebo kartonu. takle tech papiru muzes nekolik zkur*it, a plech se stejne bude muset dobrusovat az teprv az bude na miste, podle me to nejde trefit aby ti to vypalili a rovnous to namontoval bez finalnich uprav..

jojo, z kartonu, to me taky napadlo. Ale chce to poradne zmerit a nechat vyriznout laserem uplne presne a uz nedobrusovat. ;)

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

problem nebude to zmerit, ani vyrezat, ale spis zajistit, aby ta paka chodila i pristi mesic ve stejnych drahach:myslim

Jo,jo - tuším úplně stejný problém, přeci jen francouzi a řazení nejsou s přesností drah zrovna kamarádi

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: .mycTD

problem nebude to zmerit, ani vyrezat, ale spis zajistit, aby ta paka chodila i pristi mesic ve stejnych drahach:myslim

Jo,jo - tuším úplně stejný problém, přeci jen francouzi a řazení nejsou s přesností drah zrovna kamarádi

:myslim Nemyslim si, ze by se ta draha o 3mm posunula...

Odesláno

:myslim Nemyslim si, ze by se ta draha o 3mm posunula...

...tak rezej;)

on je rozdil, kdyz je v tom tunelu prevodovka a paka ti pohybuje rovnou vydlickama, nez kdyz mas kus rovneho tahla pul metru dozadu, pripadne celou soustavu v plastu vcetne prepakovani k napric ulozenemu motoru. pak ti staci na kazdem cepu milimetr a kde byla paka.

minimalne bych to videl na delkove stavitelny tahla, aby to fungovalo cely rok.

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Já mám skoro u svého Golfa něco takového a bohužel ted jinou fotku než takovou nemám......

proc mam pocit ze tam vidim jen dvojitou jednicku, dvojku a trojku? :myslim:D:D:D

Odesláno

Já mám skoro u svého Golfa něco takového a bohužel ted jinou fotku než takovou nemám......

proc mam pocit ze tam vidim jen dvojitou jednicku, dvojku a trojku? :myslim:D:D:D

Jestli nevíš tak VW má zpátečku je před 1 to znamená vepředu R,1,3,5 a zbytek vzadu je zakryty sedačkou ale je tam normálně 2 a 4 jen to nejde moc vidět přes tu sedačku

[upravil dne 14-6-08 Přema]

Odesláno

Jestli nevíš tak VW má zpátečku je před 1 to znamená vepředu R,1,3,5 a zbytek vzadu je zakryty sedačkou ale je tam normálně 2 a 4 jen to nejde moc vidět přes tu sedačku

[upravil dne 14-6-08 Přema]

tak to nevim, ja v takovych autech nejezdim... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...