Algol Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Vážení, možná mám blbý dotaz, ale jelikož nejsem vybaven dostatečným časem pro rozsáhlá bádání, radši se zeptám, kdyby to náhodou někdo věděl...při přejezdu nerovností (podélných) se ozývá od LP i PP kola klepání...není to klepání pocházející od čepu (čepy jsou již prověřeny metrovým pajzrem, jsou zcela OK), ale jelikož občas se k tomu přidá vrznutí, ptám se tedy, zda někdo nemá s tímto zkušenost, než začnu rozebírat tlumič a pátrat po horním uložení, v jakým je stavu...ptám se, jaká je zkušenost s kostma od stabilizátoru a s uložením stabilizátoru na kastli (takové ty krabicoidní silentbloky), zda se s tím už někdo setkal a zda to klepání může jít z tama (i vrzání)...podotýkám, že ty gumy na stabilizátoru se jeví sice ne úplně dobře, ale zjevnou vůlí netrpí.... Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Kosti stabilizátoru jsou snad první,co se vybije. Uložení stab.už tak háklivé není,špatně se kontrolují Citovat
Peca24 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 ja si myslim pravy opak jeste jsem nevidel na 405 spatne tycky stabilizatoru vetsinou je to to ulozeni na kastli ale muze to byt i to ulozeni tlumicu nejlepe je asi vymenit obe Citovat
Dundee Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Peca24 ja si myslim pravy opak jeste jsem nevidel na 405 spatne tycky stabilizatoru vetsinou je to to ulozeni na kastli Můžu jen souhlasit, já mám kosti kdovíjak starý a pořád jsou v pohodě, ale uložení stabilizátoru měním každý rok, bouchá to docela dost;) Citovat
ozzy56 Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Omluva--spletl jsem si sekci....psal jsem o 406.... Citovat
Algol Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 Pánové děkuji za názory, zítra to rozbagruju... Citovat
hribe Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 me by to taky zajimalo, mam 405-ku a taky mi tam vepredu neco klepe, cepy + tycky stabilizatoru jsou dobry, tam zadna vule neni ... Jak se da zkontrolovat ulozeni tlumicu ?? je to hodne prace, co vsechno musi dolu ?? ... dik, hribe Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.