Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stabilizátor, horní uložení tlumičů

Recommended Posts

Odesláno

Vážení, možná mám blbý dotaz, ale jelikož nejsem vybaven dostatečným časem pro rozsáhlá bádání, radši se zeptám, kdyby to náhodou někdo věděl...při přejezdu nerovností (podélných) se ozývá od LP i PP kola klepání...není to klepání pocházející od čepu (čepy jsou již prověřeny metrovým pajzrem, jsou zcela OK), ale jelikož občas se k tomu přidá vrznutí, ptám se tedy, zda někdo nemá s tímto zkušenost, než začnu rozebírat tlumič a pátrat po horním uložení, v jakým je stavu...ptám se, jaká je zkušenost s kostma od stabilizátoru a s uložením stabilizátoru na kastli (takové ty krabicoidní silentbloky), zda se s tím už někdo setkal a zda to klepání může jít z tama (i vrzání)...podotýkám, že ty gumy na stabilizátoru se jeví sice ne úplně dobře, ale zjevnou vůlí netrpí....

Odesláno

ja si myslim pravy opak jeste jsem nevidel na 405 spatne tycky stabilizatoru vetsinou je to to ulozeni na kastli ale muze to byt i to ulozeni tlumicu nejlepe je asi vymenit obe

Odesláno
Původně zaslal: Peca24

ja si myslim pravy opak jeste jsem nevidel na 405 spatne tycky stabilizatoru vetsinou je to to ulozeni na kastli

Můžu jen souhlasit, já mám kosti kdovíjak starý a pořád jsou v pohodě, ale uložení stabilizátoru měním každý rok, bouchá to docela dost;)

• O 4 týdny později...
Odesláno

me by to taky zajimalo, mam 405-ku a taky mi tam vepredu neco klepe, cepy + tycky stabilizatoru jsou dobry, tam zadna vule neni ... Jak se da zkontrolovat ulozeni tlumicu ?? je to hodne prace, co vsechno musi dolu ?? ... dik, hribe ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...