oddie Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Pár zničených vývěv jsem kdysi rozebral. 1. orig. zapouzdř. hřídel - jednou s poničeným čepem, jednou OK Citovat
oddie Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 2. ojnice - jedna OK, druhá zadřená s \"utaveným\" čepem - až takhle se to dokáže zadřít a vlastně až svařit. Citovat
oddie Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 3. mechanismus s membránou a dvě zničené ojnice - jedna s utaveným okem, druhá s utaveným čepem... Citovat
Durko Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 podla týchto obrázkou je na mojej pumpe tenšie púzdro tých ložísk . ked budem meniť ložiská tak to nafoťím a skúsim doplniť rozmery určite sa to ešte niekomu zíde. cena ložísk aj s guferom bola 109 sk a ked si za púzdro vypíta 100 sk tak ma oprava bude stáť skoro nič oproti druhej pumpe a je jedno či novej alebo jazdenej. a zas musím len dodať som rád že som našiel toto fórum :potlesk:potlesk Citovat
kadaver Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Ja \"mam\" tuto a bez problemov... Sorry za ... ...ale nedalo mi to... Citovat
Steiner Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: ozzy1956 Jestli máš starou vakuovku--hnanou řemenem--tak nápustný a kontrolní otvor je na druhé straně od řemenice--je na 8 imbus Měnil sem tam olej co 10 000km (vždy při vým.oleje v motoru ) Dával jsem motorový olej--ten samý,co do motoru... Při výměně jsem pumpu dem.starý olej vylil,propláchl naftou a dal nový olej. [upravil dne 11/6/08 ozzy1956] Díky za info. Chtěl bych vidět, kdo to ale tak pravidelně a pečlivě dělá...? Pak to nemá ale vypadat špatně! Kdo nemaže, ten nejede... Blbej dotaz. Benzinova 405 1.6i, rok 1991, má tu samou vakuovou pumpu hnanou řemenem? [upravil dne 11.6.08 Steiner] Citovat
oddie Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 Ne, benzíny vývěvu nepotřebujou, tam se podtlak pro brzdový posilovač bere ze sání. Citovat
Durko Odesláno 11. červen 2008 Autor Odesláno 11. červen 2008 Původně zaslal: Mišak Mam pumpu doma:D Kdyby si chtěl:mrk díky moc ta moja je v pohode opravitelná takže nova sa nekoná. Citovat
Durko Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 mam už hotovú moju pumpu a kedže ju nejaký dobrák predo mnou už celkom schopne upravil posielam pár fotiek na repas osky so zohnatelnými ložiskami a guferom. foto 1 čo všetko by tam malo byť Citovat
Durko Odesláno 18. červen 2008 Autor Odesláno 18. červen 2008 v akom poradí byto malo byť v kope Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červen 2008 Odesláno 18. červen 2008 Výborná oprava---a s fotkama :potlesk Nějak podobně jsem tehdá taky repasoval. Citovat
Durko Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 ja som to mal jednoduché ja som len pomenil vnútornosti ale dalo to zabrať Citovat
Ivok Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Dobrý den, mám asi podobný problém , který zde popisujete . Mám 405 1,9 D r.v. 1989 a v poslední době mi hůře brzdí. Musím na pedál šlapat větší silou . První sešlápnutí brzdy ještě celkem zabrzdí , ale další brzdění je slabší . Pedál brzdy je tvrdý a skoro nebrzdí. Zkoušel jsem tlak jaký jde z vývěvy a byl velmi slabý. Můžete mi poradit , kde by se dala sehnat nějaká starší nebo repasovaná vývěva (na řemenici) a jak je náročná výměna.. Díky. Ivok Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Podle toho,jak poruchu popisuješ,je vadná vývěva.Ale nevím v čem chceš poradit. Jestli máš v okolí soustružníka,tak celý repas máš tady i s mírami a foto. Dále se prodává druhovýroba (myslím španělsko) kolem 3500 kč. No a poslední možnost je dát si inzerát (kdekoli) a koupit. Výměna vývěvy je sranda,dvě hadice a dva šrouby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.