Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

podla týchto obrázkou je na mojej pumpe tenšie púzdro tých ložísk .

ked budem meniť ložiská tak to nafoťím a skúsim doplniť rozmery určite sa to ešte niekomu zíde.

cena ložísk aj s guferom bola 109 sk a ked si za púzdro vypíta 100 sk tak ma oprava bude stáť skoro nič oproti

druhej pumpe a je jedno či novej alebo jazdenej.

a zas musím len dodať som rád že som našiel toto fórum

:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Jestli máš starou vakuovku--hnanou řemenem--tak nápustný a kontrolní otvor je na druhé straně od řemenice--je na 8

imbus

Měnil sem tam olej co 10 000km (vždy při vým.oleje v motoru )

Dával jsem motorový olej--ten samý,co do motoru...

Při výměně jsem pumpu dem.starý olej vylil,propláchl naftou a dal

nový olej.

[upravil dne 11/6/08 ozzy1956]

Díky za info. Chtěl bych vidět, kdo to ale tak pravidelně a pečlivě dělá...? Pak to nemá ale vypadat špatně! Kdo nemaže, ten nejede...:D

Blbej dotaz. Benzinova 405 1.6i, rok 1991, má tu samou vakuovou pumpu hnanou řemenem? :myslim

[upravil dne 11.6.08 Steiner]

Odesláno

mam už hotovú moju pumpu a kedže ju nejaký dobrák predo mnou už celkom schopne upravil posielam pár fotiek na repas osky so zohnatelnými ložiskami a guferom.

foto 1 čo všetko by tam malo byť

post-0-14109601047628_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dobrý den,

mám asi podobný problém , který zde popisujete . Mám 405 1,9 D r.v. 1989 a v poslední době mi hůře brzdí. Musím na pedál šlapat větší silou . První sešlápnutí brzdy ještě celkem zabrzdí , ale další brzdění je slabší . Pedál brzdy je tvrdý a skoro nebrzdí. Zkoušel jsem tlak jaký jde z vývěvy a byl velmi slabý. Můžete mi poradit , kde by se dala sehnat nějaká starší nebo repasovaná vývěva (na řemenici) a jak je náročná výměna..

Díky.

Ivok

Odesláno

Podle toho,jak poruchu popisuješ,je vadná vývěva.Ale nevím v čem chceš poradit. Jestli máš v okolí soustružníka,tak celý

repas máš tady i s mírami a foto. Dále se prodává druhovýroba (myslím španělsko) kolem 3500 kč. No a poslední možnost

je dát si inzerát (kdekoli) a koupit.

Výměna vývěvy je sranda,dvě hadice a dva šrouby :myslim:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...