Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám takovej melej dotaz. Když pustím klimu, tak to krásně chladí ale zároveň trošku vrčí :-( z motorového prostoru ale není nic slyšet, vrčí to v kabině při v olnoběhu a při mírně zvýšených otáčkách. Kompresor nikde nedře a médium s olejem je plněno loni ale jak sem psal chladí dobře. Jak klimu vypnu tak je klid.

[upravil dne 9/6/08 purkmistr]

Odesláno

musím tě zklamat, ani chroustání, pulzování či cvakání. Ten zvuk je závislý na otáčkách, možná je málo chladiva ale u výparníku to nesyčí a klima chladí super, až na ten vrčící zvuk. Klimu mám manuální. (možná je přidřený kompresor, ale na omak je klidný a tichý, ale ten zvuk se přenáší do kabiny)

[upravil dne 9/6/08 purkmistr]

Odesláno

Klima má celkem dost velký odběr výkonu a všechno to tahá řemen.to určitě víš,ale proč to píšu....:celé převody z kliky na klimu hodně namáhá ostatní věci-vodící klady,alternátor,čerpadlo serva-to všechno je při zapnuté klimě více namahané,celé se to má snahu nějak kroutit a vibrovat a vydávat různé pazvuky.už jsem to řešil mockrát a těžko říct jaké zvuky vychází z tvého auta.každopádně změna chodu motoru,zvýšení vibrací a různé pazvuky jsou do jisté míry běžným projevem starších aut....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...