purkmistr Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Mám takovej melej dotaz. Když pustím klimu, tak to krásně chladí ale zároveň trošku vrčí :-( z motorového prostoru ale není nic slyšet, vrčí to v kabině při v olnoběhu a při mírně zvýšených otáčkách. Kompresor nikde nedře a médium s olejem je plněno loni ale jak sem psal chladí dobře. Jak klimu vypnu tak je klid. [upravil dne 9/6/08 purkmistr] Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 neni to nahodou tento problem ? dalsi vlakno dalsi vlakno [upravil dne 9/6/08 Ferry] Citovat
purkmistr Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 musím tě zklamat, ani chroustání, pulzování či cvakání. Ten zvuk je závislý na otáčkách, možná je málo chladiva ale u výparníku to nesyčí a klima chladí super, až na ten vrčící zvuk. Klimu mám manuální. (možná je přidřený kompresor, ale na omak je klidný a tichý, ale ten zvuk se přenáší do kabiny) [upravil dne 9/6/08 purkmistr] Citovat
klumir Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Klima má celkem dost velký odběr výkonu a všechno to tahá řemen.to určitě víš,ale proč to píšu....:celé převody z kliky na klimu hodně namáhá ostatní věci-vodící klady,alternátor,čerpadlo serva-to všechno je při zapnuté klimě více namahané,celé se to má snahu nějak kroutit a vibrovat a vydávat různé pazvuky.už jsem to řešil mockrát a těžko říct jaké zvuky vychází z tvého auta.každopádně změna chodu motoru,zvýšení vibrací a různé pazvuky jsou do jisté míry běžným projevem starších aut.... Citovat
pastorek Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Nerobí to ventilátor kúrenia? Nezmení sa ten zvuk keď prepneš inú rýchlosť vetráku? Citovat
purkmistr Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 nee, ten zvuk je přímo závislý na otáčkách:( Citovat
navpoint Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 loni mi to delalo taky. letos zjara uz sem klimu nezapnul - uniklo medium pres vyparnik... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.