Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vystava - predvadecka peugeot u nas v Chlumci - par foto

Recommended Posts

Odesláno

Já si dnes užíval Piškotů na Autotec-u a i sem si dal okružní jízdu Brnem s Boxerem 2,2 HDi 4x4 Dangel.. Jo jelo se s tím nááádherně...:super:P:mrk

post-0-14109600944586_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

ja bych chtel svist 4007 aspon 20 metru :)

a pak bipperem, ackoli jsem jej po problemech s boxerem z V-Group kladno 2007 tak nejak zavrhl ....

proc si nerekl ? bipper byl na dzbanu k dispozici az do vecera a 4007 tam byla taky jeste kdyz jste dojeli,ne?

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

ja bych chtel svist 4007 aspon 20 metru :)

a pak bipperem, ackoli jsem jej po problemech s boxerem z V-Group kladno 2007 tak nejak zavrhl ....

Jo tak Bipper tam byl taky na projetí ale 4007 ne... V té jsem si asi jen 15 minut poseděl..

Odesláno

Berkoff - kdybys na Džbán přijel jen o chlup dřív, tak ses se 4007mou projet mohl (a Bipper tam byl určitě ještě když jste s Kejtičkou dorazili)

Odesláno

ja vim kluci, proto sem psal ze sem prijel posde, ale v poho, dyk to nebyl posledni sraz, a 4007 maj uz temer vsichni prodejci, v patek sem si neco dohod v boleslavi, tak pristi patek uvidim :)

diky a v pohode :)

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Já si dnes užíval Piškotů na Autotec-u a i sem si dal okružní jízdu Brnem s Boxerem 2,2 HDi 4x4 Dangel.. Jo jelo se s tím nááádherně...:super:P:mrk

Nápis \"DANGEL\" není jen nápis, to je pojem...

Aneb Dangel zpět !!! Ale to není na silnice, ale do terénu !!! :)

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Jo to s tím pojmem máš pravdu!

Ale do terénu bych si předstvoval trošku něco jinýho tady u toho ta čtyřkolka je jenom aby jsi se rozjel do kopečka na kdejaký louce kde padla rosa...:D (pajero je auto do terénu)

Odesláno

Původně zaslal: Marcel505

Jo to s tím pojmem máš pravdu!

Ale do terénu bych si předstvoval trošku něco jinýho tady u toho ta čtyřkolka je jenom aby jsi se rozjel do kopečka na kdejaký louce kde padla rosa...:D (pajero je auto do terénu)

Pojem \"DANGEL\" mluví za vše...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...