Berkoff Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Bohuzel jsme prijeli kdyz uz bylo po vsem, neda se nekde vycist kde kdo bude co predvadet? http://berkoff.chlumec.net/thumbnails.php?album=113 Citovat
Berkoff Odesláno 8. červen 2008 Autor Odesláno 8. červen 2008 ja bych chtel svist 4007 aspon 20 metru a pak bipperem, ackoli jsem jej po problemech s boxerem z V-Group kladno 2007 tak nejak zavrhl .... Citovat
KoudaK Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Já si dnes užíval Piškotů na Autotec-u a i sem si dal okružní jízdu Brnem s Boxerem 2,2 HDi 4x4 Dangel.. Jo jelo se s tím nááádherně...:mrk Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff ja bych chtel svist 4007 aspon 20 metru a pak bipperem, ackoli jsem jej po problemech s boxerem z V-Group kladno 2007 tak nejak zavrhl .... proc si nerekl ? bipper byl na dzbanu k dispozici az do vecera a 4007 tam byla taky jeste kdyz jste dojeli,ne? Citovat
KoudaK Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Berkoff ja bych chtel svist 4007 aspon 20 metru a pak bipperem, ackoli jsem jej po problemech s boxerem z V-Group kladno 2007 tak nejak zavrhl .... Jo tak Bipper tam byl taky na projetí ale 4007 ne... V té jsem si asi jen 15 minut poseděl.. Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Berkoff - kdybys na Džbán přijel jen o chlup dřív, tak ses se 4007mou projet mohl (a Bipper tam byl určitě ještě když jste s Kejtičkou dorazili) Citovat
Berkoff Odesláno 9. červen 2008 Autor Odesláno 9. červen 2008 ja vim kluci, proto sem psal ze sem prijel posde, ale v poho, dyk to nebyl posledni sraz, a 4007 maj uz temer vsichni prodejci, v patek sem si neco dohod v boleslavi, tak pristi patek uvidim diky a v pohode Citovat
Marcel505 Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: KoudaK Já si dnes užíval Piškotů na Autotec-u a i sem si dal okružní jízdu Brnem s Boxerem 2,2 HDi 4x4 Dangel.. Jo jelo se s tím nááádherně...:mrk Nápis \"DANGEL\" není jen nápis, to je pojem... Aneb Dangel zpět !!! Ale to není na silnice, ale do terénu !!! Citovat
KoudaK Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK Já si dnes užíval Piškotů na Autotec-u a i sem si dal okružní jízdu Brnem s Boxerem 2,2 HDi 4x4 Dangel.. Jo jelo se s tím nááádherně...:mrk Nápis \"DANGEL\" není jen nápis, to je pojem... Aneb Dangel zpět !!! Ale to není na silnice, ale do terénu !!! Jo to s tím pojmem máš pravdu! Ale do terénu bych si předstvoval trošku něco jinýho tady u toho ta čtyřkolka je jenom aby jsi se rozjel do kopečka na kdejaký louce kde padla rosa... (pajero je auto do terénu) Citovat
Marcel505 Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: KoudaK Já si dnes užíval Piškotů na Autotec-u a i sem si dal okružní jízdu Brnem s Boxerem 2,2 HDi 4x4 Dangel.. Jo jelo se s tím nááádherně...:mrk Nápis \"DANGEL\" není jen nápis, to je pojem... Aneb Dangel zpět !!! Ale to není na silnice, ale do terénu !!! Jo to s tím pojmem máš pravdu! Ale do terénu bych si předstvoval trošku něco jinýho tady u toho ta čtyřkolka je jenom aby jsi se rozjel do kopečka na kdejaký louce kde padla rosa... (pajero je auto do terénu) Pojem \"DANGEL\" mluví za vše... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.