Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

..ja som menil spodné čapi pred zhruba 15 tis. km nakoľko mi pukalo a trhalo pri vyatáčaní v riadení. Po výmene spodných čapov ok. Teraz mám iný problém: pri rýchlostiach nad 130 km/h a to už pri 140 ke mi pri menších nerovnostiach na dialnici trase (vibruje) volant ale dosť nepríjemne. Napr. na novej ceste to nerobí. To trasenie ale nieje spôsobené hrboľmi na ceste lebo sa mi to stáva na tých istých úsekoch.

Ako viem zistiť či to je napr. vrchný čap...

koľko môže stáť výmena a je treba na geometriu?

Dik za rady

Odesláno

chlapy mam taky problem huci mi prave predne koleso pozrel som sa nato a zistil som ze mam volu v kotuci pri pohyboch z hora dole je tam vola snad aj 1milimeter spodny cap sa nehybe len kotuc a poloos cim to moze byt? loziskom ?

Odesláno

no bol som sa previezt a nic mi nebucha ani pri plnom vytoceni volantu dolava alebo do prava nic nebucha jedine co sa mi hybe je brzdovy kotuc pozeral som aj manzety su suche , sruba na poloosy nie je povolena

[upravil dne 24/9/11 22:02 od Bacil83]

Odesláno

Brzdový kotúč by nemal byť voľný ak máš poriadne dotiahnuté koleso ale keď ti to aj hučí tak pravdepodobne to ložisko.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

:rokervymeneny aj druhý čap mal som to dať vymeniť naraz ako som dal zimne pneu okamžite začal búchať aj lavy čap kupene v autokelly čap Delphi ako riadny člen zlava stal 55e:super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

prošel jsem celé vlákno. V tom prvním příspěvků se už nezobrazují fotky. Nenašel jsem popis výměny těch čepů. Může někdo napsat, nebo poslat popis? Jak s pružinou - když se to povolí, aby se to nerozletělo? Jaké číslo těch hvězdic koupit na povolení? Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...