patko79 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Vyskúšaj najskôr na vyvažovačke pozrieť, či nemáš mierne ohnutý disk. Ja som predvčerom riešil rovnaký problém, ako máš ty, auto mi ťahalo mierne doprava, pneu však zodratá na tej strane nebola. Mal som krivú vnútornú stranu ľavého disku, našťastie to šlo opraviť. Cena za nový disk 140€, cena za opravu disku 40€ Citovat
patko79 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 A ešte k tým guľovým čapom. Ja som to na 406 skúšal tak, že som prudko mikol každým čapom a v ruke je cítiť, ktorý má vôľu a ktorý nie, hoci puknutie nemusí byť počuť Citovat
denoo Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 no dnes vymenim tie capy, naco skusat , stoji jeden 25 euro , cize dva 50 euro co je myslim pohoda a budu aspon nove, a je velka pravdepodobnost ze tie stare su zle, sak som ich este ani raz nemenil. Mam zodrate gumy, takze tam je tiez sanca ze su zle, a robi to svoje, tie idem menit v priebehu mesiaca, najprv ale capy riadenia s geometriou , ono moze byt aj disk krivy, ale zase na druhu stranu, nemam disky ani suchnute, ani nepamatam zeby som desi trafil daku jamu, vacsiu. Tak disky hadam budu ok. A original peugeot disky su pevne, na vyrovnavacke to bolo pekne vidiet ked kamos vyrovnaval dezent daky, a potom original peugeot , s tym peugeotom to islo pekne z tuha, kdezto napr dezent mohol tvarovat ako plastelinu Citovat
denoo Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 inak, kupil som Delphi , tie capy na riadeni, neni to bohvie co za znacka, ale sak tych 40 -50 000km urcite aj tak vydrzia, tak to uplne staci Citovat
denoo Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 kurnik, dnes sa vymienaju capy riadenia, hned pri zaciatku, strhany bezpecnostny srob Citovat
denoo Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 jj, na kolese, asi tam uz nebudem davat bezpecnostny, aby nedoslo k niecomu podobnemu. Aj ked kradez kolies s senzormi podltaku, to by bola celkom sila Citovat
patko79 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: denoo jj, na kolese, asi tam uz nebudem davat bezpecnostny, aby nedoslo k niecomu podobnemu. Aj ked kradez kolies s senzormi podltaku, to by bola celkom sila By ma zaujímalo, na aký moment si to koleso uťahoval, že si strhol bezpečnostný Citovat
denoo Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 ja ne,ja to neodtahoval, ale to je jedno, tam je taky blby bezpecak, ktore vsetky asi dam dole a vyhodim, a dam iny typ. no capy vymenene , geometria spravena, boli uz zle , dobre ze som menil, 22 euro jeden cap,teda krat dva, 20 euro geometria, 10 euro robota. Celkom pohoda, aj ked , robi to dalej to tahanie, ale pozerali mi gumy, a su tam vidiet hrbolce uz, tie su vraj uplne ko, aj na pohlad, ako keby jedna strana pneu bola vyduta, stred zase rovny, a druha strana zas, taky valov, takze treba gumy uz dat prec Citovat
denoo Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 este jedna otazka, mozem dat zadne kola dopredu, a predne dozadu, bez toho aby zblbli snimace podtlaku pneumatik? ci potom by som musel na pc zase ist? Citovat
AnotherOne Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Môžeš, rozpozná to. Môžeš to aj vyskúšať. Vypusť jedno koleso a pozri, ktoré to zahlási. Citovat
denoo Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 nevies ako je to so zadnou napravou? tam je daky specialny kluc pri nastaveni geometrie Citovat
AnotherOne Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Nie to netuším, ale viem, že je problém to nastaviť správne. Zadok potom nepekne odskakuje. Citovat
Laďa Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Přední za zadní můžeš bez problému vyměnit. Dělal jsem to vloni a vše fungovalo. Citovat
patko79 Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Původně zaslal: denoo nevies ako je to so zadnou napravou? tam je daky specialny kluc pri nastaveni geometrie Nie je tam žiadny špeciálny kľúč a ide to nastaviť v pohode, len treba kuknúť ako to treba nastaviť. Mne to robili v škole pred zhruba pol rokom a v pohode:aut Citovat
denoo Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 no hotovo, predne som dal namiestno zadnych pneumatik, a uz netaha auto do strany, ani netrasie volantom, bolo to prednymi gumami, ale musim kupit aj tak nove, len som chcel vediet ci to je tym , a bolo. Uplne su KO. Geomeria je tez spravena, akurat neni pravda, ze ked das zadne kolo dopredu, ze to je ok, ako chybu nevypise, ale ked som vypustil kolo predne, tak napisalo ze je vypustene zadne, teda tam kde bolo predtym, cize presne vie pc , ze to koleso ktore je vpredu, je vlastne zadne, takze teraz mi ukazuje naopak kolesa,ale sak to vyriesim pri novych pneumatikach, potom to dam spat, srob sme vyvrtali v pohode celkom, dam foto , ako presne sa nam to podarilo do stredu trafit, este jedna vec, potrebujem sroby, 4 , namiesto tych bezpecakoch, dam obycajne, akurat, mi ponukali , ale neboli presne take iste ako co mam v aute, zavit je ok, ale co mam ja v aute na original elektronoch, tak asi v strede sroba je srob ako keby shrubseny, a tam je este ako keby vacsi zavit, ale v predajni maju len klasicky srob, zavit sedi, ale to zhrubsenie tam neni, iba podlozka tam je, tak neviem ci tam mozem dat aj taky srob alebo niec Citovat
Laďa Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 No tak to teda nevím jak u tebe, ale já jsem vyměnil přední kola ze zadními a po nějaké době mi signalizovalo podhuštěné levé přední kolo a div se, ono to bylo levé přední kolo které jsem musel dohustit. Citovat
AnotherOne Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Áno nejakú chvíľu trvá kým sa to zosynchronizuje. Podobne keď nemáš kolesá so senzormi a potom ich dáš tiež chvíľu trvá kým začne detekovať a pri štarte zobrazí autíčko a Pressure OK. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.