KoNG Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: vlado-.m A staci odpojit podtlak elektromagnetu alebo treba zaslepit EGR? Pletu sa tu totiz dve veci pri popise zavady, /vadny EGR ventil / ale ktory? Zaslepenim podtlaku sa vadny elmag. vyradi uplne z ciinosti. Moze sa vobec EGR pokazit? Myslim neelektricku cast. Nevím ikdyž to zaslepíš na přírubě tak jelikož plyny nebudou ochuzovat směs váha vzduchu bude ukazovat o 100 jednotek víc a tím pádem bude to jednotka bude vykazovat jako trvalou závadu. A rovněž závadu EGR. Osobně jsem se teď dost poučil \"blbostí\" takže na EGR seru a nechám ho tak jak je zapojený. [upravil dne 19.6.2008 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: radko Pro Kong.Jak píšeš mam taky horní hadičku na podtlak a spodní k egr.Jinak egr zaslepenej podložkou na hlavě motoru a vše se jeví OK.Do 5 litrů s klimou. Díky za kontrolu hadiček. OK to bude ale v jednotce budou 2 trvalé chyby Otázkou je jak na to pak reaguje jednotka ECU? Až odskouším spotřebu s EGR dám vědět [upravil dne 19.6.2008 KoNG] Citovat
Edison Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Xantik Původně zaslal: vlado-.m Tak da sa u HDI odpojit EGR ventil alebo nie? 1,4HDi neznám, je možný, že je to tam víc provázané než u 2.0HDička. Jak jsem psal výš, mám odpojeno na RHz motoru, spotřeba bych řek podle PP furt stejná a neškube to tolik při přeřazování nebo při přechodu na brždění motorem. Já teda nevím, ale já žádný problémy s cukáním nemám... Citovat
foxo Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: vlado-.m A staci odpojit podtlak elektromagnetu alebo treba zaslepit EGR? Pletu sa tu totiz dve veci pri popise zavady, /vadny EGR ventil / ale ktory? Zaslepenim podtlaku sa vadny elmag. vyradi uplne z ciinosti. Moze sa vobec EGR pokazit? Myslim neelektricku cast. Nevím ikdyž to zaslepíš na přírubě tak jelikož plyny nebudou ochuzovat směs váha vzduchu bude ukazovat o 100 jednotek víc a tím pádem bude to jednotka bude vykazovat jako trvalou závadu. A rovněž závadu EGR. Osobně jsem se teď dost poučil \"blbostí\" takže na EGR seru a nechám ho tak jak je zapojený. Plyny z vyfuku, ktere pusti EGR do sani, nejdu cez vahu vzduchu,pusta ich priamo do sani pri hlave valcu, takze vaha nema sancu rozeznat, ci EGR funguje, alebo ne..... [upravil dne 19.6.2008 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: foxo Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: vlado-.m A staci odpojit podtlak elektromagnetu alebo treba zaslepit EGR? Pletu sa tu totiz dve veci pri popise zavady, /vadny EGR ventil / ale ktory? Zaslepenim podtlaku sa vadny elmag. vyradi uplne z ciinosti. Moze sa vobec EGR pokazit? Myslim neelektricku cast. Nevím ikdyž to zaslepíš na přírubě tak jelikož plyny nebudou ochuzovat směs váha vzduchu bude ukazovat o 100 jednotek víc a tím pádem bude to jednotka bude vykazovat jako trvalou závadu. A rovněž závadu EGR. Osobně jsem se teď dost poučil \"blbostí\" takže na EGR seru a nechám ho tak jak je zapojený. Plyny z vyfuku, ktere pusti EGR do sani, nejdu cez vahu vzduchu,pusta ich priamo do sani pri hlave valcu, takze vaha nema sancu rozeznat, ci EGR funguje, alebo ne..... [upravil dne 19.6.2008 KoNG] No nevím kama jdou ale věř nebo ne rozezná to Měl jsme to na diagnostice a při odpojeným EGR byla o 100jednotek vetší množství nasáteho vzduchu než požadované množství se zapojeným EGR byla hodnota OK tudíž to jednotka diagnostikuje jako chybu váhy a posléze i EGR protože zjistí že nefunguje Kama to měří netuším když to nejde přes váhu Citovat
KoNG Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Xantik Původně zaslal: vlado-.m Tak da sa u HDI odpojit EGR ventil alebo nie? 1,4HDi neznám, je možný, že je to tam víc provázané než u 2.0HDička. Jak jsem psal výš, mám odpojeno na RHz motoru, spotřeba bych řek podle PP furt stejná a neškube to tolik při přeřazování nebo při přechodu na brždění motorem. Já teda nevím, ale já žádný problémy s cukáním nemám... mě to taky necuká ani když to mám ted zapojený Citovat
Edison Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: foxo Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: vlado-.m A staci odpojit podtlak elektromagnetu alebo treba zaslepit EGR? Pletu sa tu totiz dve veci pri popise zavady, /vadny EGR ventil / ale ktory? Zaslepenim podtlaku sa vadny elmag. vyradi uplne z ciinosti. Moze sa vobec EGR pokazit? Myslim neelektricku cast. Nevím ikdyž to zaslepíš na přírubě tak jelikož plyny nebudou ochuzovat směs váha vzduchu bude ukazovat o 100 jednotek víc a tím pádem bude to jednotka bude vykazovat jako trvalou závadu. A rovněž závadu EGR. Osobně jsem se teď dost poučil \"blbostí\" takže na EGR seru a nechám ho tak jak je zapojený. Plyny z vyfuku, ktere pusti EGR do sani, nejdu cez vahu vzduchu,pusta ich priamo do sani pri hlave valcu, takze vaha nema sancu rozeznat, ci EGR funguje, alebo ne..... [upravil dne 19.6.2008 KoNG] No nevím kama jdou ale věř nebo ne rozezná to Měl jsme to na diagnostice a při odpojeným EGR byla o 100jednotek vetší množství nasáteho vzduchu než požadované množství se zapojeným EGR byla hodnota OK tudíž to jednotka diagnostikuje jako chybu váhy a posléze i EGR protože zjistí že nefunguje Kama to měří netuším když to nejde přes váhu Vyrobit odpovídající obtokový kanál váhy... :-D Tyjo.. to je nápad!!! Místo zaslepení jen zaslepit kanál od vejfuku, a přívod natáhnout od filtru vzduchu... Mnoooo... to je nápad... Místo spalin by to jen začalo brát čistej vzduch... ;-) Citovat
radko Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 EGR jsem zaslepil na hlavě motoru,protože mi odborník co dělal chip, řekl že při odpojení a zaslepení podtlaku se načte chyba.Toto jsem konzultoval s dalším a ten to taky potvrdil.Když otvíral ,nebo zavíral EGR tak se ozvalo sotva slyšitelné vrznutí a já následoval Konga a ještě zneprůchodnil hadičky. Vrznutí při pohybu EGR přestalo.Po tom co popsal Kong svůj problém, tak jsem hadičky znovu zprůchodnil a domluvil diagnostiku.Po napojení -trvalá závada porucha váhy vzduchu ukazuje o 100 jednotek špatně.Chyba smazána a motor odzkoušen v různých režimech s připojenou diagnostikou a vše v pořádku.Moje shrnutí zkušeností:Zaslepit na hlavě ano.Odpojovat hadičky nebo zaslepovat ne.Diagnostiku provedl PP 205.Tímto mu děkuji za ochotu a rychlost. [upravil dne 20.6.2008 radko] Citovat
KoNG Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 otázkou ovšem zůstane co na to emise ? Má to někdo změřený ? Citovat
Edison Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: KoNG otázkou ovšem zůstane co na to emise ? Má to někdo změřený ? Někde výš to popisuji... Jen číst... Citovat
KoNG Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: KoNG otázkou ovšem zůstane co na to emise ? Má to někdo změřený ? Někde výš to popisuji... Jen číst... mě toé zajímalo reálně hodnoty s a bez Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.