Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím , nechal jsem si udělat dezinfekci vzduchovodů klimatizace, ale stejně při zapnutí je prvních asi 5 vteřin zacítít takovej zvláštní smrádek. Pak už ne. Nemáte někdo s tímto zkušenost ?

Odesláno

já to dělal taky a dobrý,kolik ti tam toho našplíchali?mě půlku spreje za 225kč jsem to měl a klídek.jj ten smrádek je fakt nepříjemný,měnili mi i pylový filtr.;)

Odesláno

ahoj, mám problémy s automatickou klimou, po nastartování chladí cca 10 min, pak začne foukat vlahý vzduch. V servisu mi dnes tvrdili, že je vadný kompresor, najeto cca 4000km, 307 BK 1,6HDI, 66kW.Prý to v rámci garance vymění, jen mě zarazilo, že se musí zeptat na generálním Peugeot CZ. Jiná závada prý nenalezena, a to jsem si myslel, že jsem si smůlu už vybral. Popř. poradí někdo, čím by to mohlo být?Dík

Odesláno

Je to pomerne normálny postup pri viacerých značkách. Ide o garančnú opravu väčšieho rozsahu tak sa dáva schvaľovať riešenie. Hlavný technik to môže odsúhlasiť alebo nariadiť kontrolu iných častí chybného zariadenia. Takýmto spôsobom sa importéry chránia pred vysokými nákladmi na garančky spôsobené \"pohodlnejším\" riešením servisov. Stáva sa že mechanik zle diagnostikuje závadu a vymení i diel ktorý nieje vadný. Často to zákazník ani nevie a zaplatí opravu. V tomto prípade nieje jednoznačne vadný kompresor, preto to schvaľovanie.

Nakoľko to máš v záruke nemá zmysel sa nad tým trápiť. Sú povinný ti to opraviť.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Caute vsetci,

307micku mam zopar dni. Celkom sa tesim z tohoto auticka :)

Potreboval by som sa poradit so znalejsimi z vas...(pouzil som \"hladat\"tak pisem do tejto temy)...

...nejde mi klima. Mam manualnu klimu(motor 2.0hdi)...chyba mi tam daka hadica ci co. Nevie mi niekto poradit co by to mohlo stat? Viem ze treba ist do \"pezotu\" a tam mi povedia....ale skusam najprv takto:myslim

Odesláno

millo, to se těžko radí, když řekneš: \"chybí mi tam nějaká hadice nebo něco\" Může to být hadice za dvě stovky nebo taky za dva litry. Zkus se zaregistrovat zde:

http://public.servicebox.peugeot.com/

Pak se přihlaš, zadej VIN a v náhradních dílech (jsou tam obrázky) si najdi klimatizaci a přímo tu hadici, kterou hledáš. Pokud poklepeš na číslo dílu, přidá se do košíku. No a v košíku už vidíš, kolik to stojí. Košík pak vyprázdníš a hotovo.

Vše výše uvedené je zdarma. Orientovat se v Serviceboxu je pro začátek trošku divočina, ale zvládneš to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...