Návštěvník Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Ma z vas niekto skusenost s montážou?Chcem to namontovat do drobca no nerad by som to pokafral a prečo nie servis?no jednoducho už som davno nič nepokazil:D:D:D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 :super:super:super:super:super:super:super Citovat
MrVain Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 už sme to riešili z 3100 a zatial všetko v pohode Citovat
MirasCC Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 Já dával Parrot rádio. Kvalita telefonování bezkonkurenční, zbytek bohužel už tak úžasnej není :-/ Nevím jak propojení s rádiem, to musíš vyzkoumat sám. Myslím že zkazit tam není co, maximálně ti to nebude hrát, nebo telefonovat Mikrofon jsem natáhnul do levýho horního rohu, ani nebylo potřeba nic sundávat, jen s trochou šikovnosti protáhnout různejma škvírama. Tohle bude ale asi krapet horší, kvůli tomu propojování s rádiem. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 už som niečo vynural na nete a asi budem musiet kupit este redukciu k prepojeniu iso konektoru nemal som dole origo radio a neviem či tam je ten iso konektor alebo neaka svorka zo seriovej vyroby Citovat
Péťa Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: MirasCC Já dával Parrot rádio. Kvalita telefonování bezkonkurenční, zbytek bohužel už tak úžasnej není :-/ Nevím jak propojení s rádiem, to musíš vyzkoumat sám. Myslím že zkazit tam není co, maximálně ti to nebude hrát, nebo telefonovat Mikrofon jsem natáhnul do levýho horního rohu, ani nebylo potřeba nic sundávat, jen s trochou šikovnosti protáhnout různejma škvírama. Tohle bude ale asi krapet horší, kvůli tomu propojování s rádiem. Mě se zase zdá připojení Parrota k rádiu jako nejjednodušší, co znám. Vytáhnu z rádia ISO konektory (pokud má) a vložím mezi vytažené a rádio konektory z Parrota. Práce na 30 sekund. Pokud nemá rádio ISO konektor, tak buď koupit redukci a nebo letovat... Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: MirasCC Já dával Parrot rádio. Kvalita telefonování bezkonkurenční, zbytek bohužel už tak úžasnej není :-/ Nevím jak propojení s rádiem, to musíš vyzkoumat sám. Myslím že zkazit tam není co, maximálně ti to nebude hrát, nebo telefonovat Mikrofon jsem natáhnul do levýho horního rohu, ani nebylo potřeba nic sundávat, jen s trochou šikovnosti protáhnout různejma škvírama. Tohle bude ale asi krapet horší, kvůli tomu propojování s rádiem. Mě se zase zdá připojení Parrota k rádiu jako nejjednodušší, co znám. Vytáhnu z rádia ISO konektory (pokud má) a vložím mezi vytažené a rádio konektory z Parrota. Práce na 30 sekund. Pokud nemá rádio ISO konektor, tak buď koupit redukci a nebo letovat... neni potreba zakoupit a domontovat krbicku-zarizeni MUTE? Citovat
Péťa Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr neni potreba zakoupit a domontovat krbicku-zarizeni MUTE? Mám zkušenosti pouze s Parrotem 3100. Žádné zařízení mute není potřeba. Mají to vyřešené elegantně - Parrot využívá pro svůj audio výstup stávající reproduktory od autorádia. Takže při hovoru odpojí reproduktory od autorádia a pustí do nich svůj nf signál. Nezkoumal jsem, co to dělá s výstupem z rádia, jestli ho nějak zatíží rezistory nebo ho jenom nechají prasečsky \"ve vzduchu\". [upravil dne 8.6.08 Peta] Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Pe.Tr neni potreba zakoupit a domontovat krbicku-zarizeni MUTE? Mám zkušenosti pouze s Parrotem 3100. Žádné zařízení mute není potřeba. Mají to vyřešené elegantně - Parrot využívá pro svůj audio výstup stávající reproduktory od autorádia. Takže při hovoru odpojí reproduktory od autorádia a pustí do nich svůj nf signál. Nezkoumal jsem, co to dělá s výstupem z rádia, jestli ho nějak zatíží rezistory nebo ho jenom nechají prasečsky \"ve vzduchu\". [upravil dne 8.6.08 Peta] no u 406 nevim ,ale na 307 se davají myslim podle toho jestli je sít can-can nebo can-van ale jestli kecam tak mě zprdnete. Citovat
Péťa Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr no u 406 nevim ,ale na 307 se davají myslim podle toho jestli je sít can-can nebo can-van ale jestli kecam tak mě zprdnete. Také nevím. Ale předpokládal bych, že pokud rádio v 307dmičce komunikuje s čímkoli po sběrnici CAN Bus (což je vlastně kroucený dvoudrát), tak by to nemělo mít vliv na připojení reproduktorů, které jsou určitě připojené klasicky dvoulinkou na nf výstup zesilovače rádia. Jediný problém, který jsem už naznačil je v tom, jak se chová Parrot k odpojenému výstupu autorádia. Pokud ho nechá pouze ve vzduchu, můžou na to zareagovat ochrany v rádiu, vypnout nf zesilovač a hlásit (na tu Tvoji CAN Bus, pokud je opravdu použita) chybu do palubního počítače. Ale to jsou jenom teoretické úvahy, jak by to mohlo být, kdyby.... Není to ničím konkrétním podložené. [upravil dne 8.6.08 Peta] Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Pe.Tr no u 406 nevim ,ale na 307 se davají myslim podle toho jestli je sít can-can nebo can-van ale jestli kecam tak mě zprdnete. Také nevím. Ale předpokládal bych, že pokud rádio v 307dmičce komunikuje s čímkoli po sběrnici CAN Bus (což je vlastně kroucený dvoudrát), tak by to nemělo mít vliv na připojení reproduktorů, které jsou určitě připojené klasicky dvoulinkou na nf výstup zesilovače rádia. Jediný problém, který jsem už naznačil je v tom, jak se chová Parrot k odpojenému výstupu autorádia. Pokud ho nechá pouze ve vzduchu, můžou na to zareagovat ochrany v rádiu, vypnout nf zesilovač a hlásit (na tu Tvoji CAN Bus, pokud je opravdu použita) chybu do palubního počítače. Ale to jsou jenom teoretické úvahy, jak by to mohlo být, kdyby.... Není to ničím konkrétním podložené. [upravil dne 8.6.08 Peta] no já to nakonec vyřešil radiem s BT a jsem spokojen Citovat
Péťa Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Ještě jsem schválně koukal, jak to má Octavia II a skutečně tam je řídící jednotka pro autorádio a navigace, která je připojena na sběrnici CAN Info (tedy sběrnici, která přenáší informace na display; PS: víte, že Octavia má pět samostatných CAN sběrnic, které jsou navzájem propojeny gateway?). Bohužel podrobnější popis mám jen pro sběrnici CAN komfort Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Peta Ještě jsem schválně koukal, jak to má Octavia II a skutečně tam je řídící jednotka pro autorádio a navigace, která je připojena na sběrnici CAN Info (tedy sběrnici, která přenáší informace na display; PS: víte, že Octavia má pět samostatných CAN sběrnic, které jsou navzájem propojeny gateway?). Bohužel podrobnější popis mám jen pro sběrnici CAN komfort Peto , v neděli ráno nas chceš ohromit cizíma slovama. Ale o tech sběrnicích se nevěděl , zajimavé , na to že škoda na el. nějak zvlašt netrpí. Citovat
Péťa Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Peto , v neděli ráno nas chceš ohromit cizíma slovama. Učím se na státnice Citovat
Návštěvník Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Ono to je ozaj jednoduche.A iso konektor to ma takže žiadny problem.:D:D:D:super:super:super:super Citovat
Návštěvník Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 tak je to hotove:superFunguje to super len neviem či mam zapojit aj kablik s parotu na mute vývod z radia.ked so to skušal tak to bolo nenormalne echo v mobile som počul sameho seba spetna vezba(podotikam bol som s mobilom dostatočne daleko od automobilu )Ked som ale stišil nastavenie v parote hlasitost tak ta spetna vezba zmizla ale aj tak som v molbile stale počul taký robotizujuci hlas je to normaka?:):) Citovat
Návštěvník Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 TAk neake foto z montaže:D:D:D:super:super:super:super [upravil dne 17.6.2008 feldo] Citovat
MirasCC Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Ty jo, super, to umístění mikrofonu takhle hezky ke stropní svítilně se mi líbí Citovat
Péťa Odesláno 17. červen 2008 Odesláno 17. červen 2008 Mám mikrofon také u stropní svítilny, neboť jsem vyzkoušel, že je pak nejlepší zvuk. Ale jak to je s takto zabudovaným, to tedy nevím a rád bych to slyšel... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.