Kurt Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Supersonic: Jsi úplně mimo. Další z těch, co nepřiznají, že udělali chybu, že? Nejdřív napíšeš \" Tzn., že potom musíš někoho jmenovat,\" a když tě upozorním, že nemusíš, tak argumentuješ tímhle: \"Takže tady uvádím jen to, co může nastat po jmenování osoby blízké\". A já znovu opakuju, že nikoho jmenovat nemusím. Takže co nastane \"Po jmenování\" které nenastane, je úplně nepodstatné. Citovat
agresssor Odesláno 5. červen 2008 Autor Odesláno 5. červen 2008 Jinak diky vsem za pripominky snad to nejak poresim Citovat
.:307:. Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Zdravím všechny, měl bych ještě dotaz, který se vztahuje k mému problému.. spáchal jsem přestupek - stání v zákazu vjezdu, našel lísteček za stěračem, abych se došel udat na MP, což jsem neudělal. Nejsem majitelem - provozovatelem vozidla, přestupek se stal mimo trvalé bydliště, takže očekávám, že provozovateli přijde obsílka z MÚ v místě bydliště a já nechci, aby s tím měl problémy, chci si to vyřidit sám. Můžu jít na úřad já a využít možnosti nevypovídat dle výše zmíněných paragrafů? Nebo tím, že přijdu já místo provozovatele to budou brát jako, že se jdu rovnou udat? Jinak v okolí nevím o žádných big bros, kteří by mě zachytili a poskytli důkazy o tom, že jsem tam zaparkoval já. Nemáte zkušenosti jak na to? Díky předem za jakékoliv info Citovat
Kurt Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 .:307:. : a existuje nějakej důvod, proč to nevyřešíš normálním a běžným způsobem kromě toho, že jako správnej čech se musíš všechno snažit oje*at? Citovat
agresssor Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Tak právě sem se vrátil od Policie ČR byl sem vyfocen 2x na praze 4 opatove, je tam nkde radar ketrrej meri 40 km/h. Já tam jel jednou 73 a jednou 76 km/h. Nebejt osoby blizke cekalo by me 5500 kc pokuty a 5 bodu. Ale diky osobe blizke sem to ukecal takze pohoda... Citovat
Maverick Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 Jo tak o tomhle radaru vím. Nedokážu ti ale přesně popsat kde je. Vzpomenu si na něj jen když jedu okolo a už kolikrát jsem tam s 405-kou udělal celkem slušný čáry, tak doufám že mě ještě nevyfotil... Citovat
Fx Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 No Opatově? Kde tam je radar na 40? Já vím o jednom na Hájích, ul. Opatovská... Citovat
agresssor Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 Původně zaslal: Fx No Opatově? Kde tam je radar na 40? Já vím o jednom na Hájích, ul. Opatovská... No práve ulice opatovska, vubec nevim co sem tam delal a ze tam nejakej radr je.. nastesti sem se pokute vyhnul tak poho:) Citovat
agresssor Odesláno 10. červen 2008 Autor Odesláno 10. červen 2008 to je presne ono) za mnou byla videt zastavka:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.