Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Supersonic: Jsi úplně mimo. Další z těch, co nepřiznají, že udělali chybu, že?

Nejdřív napíšeš \" Tzn., že potom musíš někoho jmenovat,\" a když tě upozorním, že nemusíš, tak argumentuješ tímhle: \"Takže tady uvádím jen to, co může nastat po jmenování osoby blízké\".

A já znovu opakuju, že nikoho jmenovat nemusím. Takže co nastane \"Po jmenování\" které nenastane, je úplně nepodstatné. ;)

Odesláno

Zdravím všechny,

měl bych ještě dotaz, který se vztahuje k mému problému.. spáchal jsem přestupek - stání v zákazu vjezdu, našel lísteček za stěračem, abych se došel udat na MP, což jsem neudělal. Nejsem majitelem - provozovatelem vozidla, přestupek se stal mimo trvalé bydliště, takže očekávám, že provozovateli přijde obsílka z MÚ v místě bydliště a já nechci, aby s tím měl problémy, chci si to vyřidit sám. Můžu jít na úřad já a využít možnosti nevypovídat dle výše zmíněných paragrafů? Nebo tím, že přijdu já místo provozovatele to budou brát jako, že se jdu rovnou udat? Jinak v okolí nevím o žádných big bros, kteří by mě zachytili a poskytli důkazy o tom, že jsem tam zaparkoval já. Nemáte zkušenosti jak na to?

Díky předem za jakékoliv info

Odesláno

.:307:. : a existuje nějakej důvod, proč to nevyřešíš normálním a běžným způsobem kromě toho, že jako správnej čech se musíš všechno snažit oje*at?

Odesláno

Tak právě sem se vrátil od Policie ČR byl sem vyfocen 2x na praze 4 opatove, je tam nkde radar ketrrej meri 40 km/h. Já tam jel jednou 73 a jednou 76 km/h. Nebejt osoby blizke cekalo by me 5500 kc pokuty a 5 bodu. Ale diky osobe blizke sem to ukecal takze pohoda...

Odesláno

Jo tak o tomhle radaru vím. Nedokážu ti ale přesně popsat kde je. Vzpomenu si na něj jen když jedu okolo a už kolikrát jsem tam s 405-kou udělal celkem slušný čáry, tak doufám že mě ještě nevyfotil...:cool:

Odesláno
Původně zaslal: Fx

No Opatově? Kde tam je radar na 40? Já vím o jednom na Hájích, ul. Opatovská...

No práve ulice opatovska, vubec nevim co sem tam delal a ze tam nejakej radr je.. nastesti sem se pokute vyhnul tak poho:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...