Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Nojmi

jinak kola jsou na prodej za 7000

[upravil dne 3/6/08 Nojmi]

Poradim ti - založ si tu nový vlákno v sekci Ostatní - prodám a hlavně dej do inzerátu více info => fotky, kde bude vidět stav každýho kola, info, zda prodáváš i s pneu nebo bez, rozměry kola, atd......... pak to prodáš určitě rychleji. ;)

Odesláno

a co tak koukám na tu červenou 406 “čakome“ tak se mi na tvým autě taky líbí jen kola možn á ještě fólie ale to je všechno nic wíc.........................:P:P

:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:myslim:D:o

Já tvůj názor beru;) Nedělám auto aby se to líbilo jiným ale aby se líbilo mě;)

Jinak když zavítáš na Francouzký Peugeot 406 forum tak je tam s těmito spojlery plno 406

Jakej rozměr máš těch kol? Ty zlatý vipadaj menší.

[upravil dne 4.6.2008 čakom]

Odesláno

.... v motoru se moc vrtat nechci, je tam pouze sportovní filtr a iridiowé swíčky jelikož mý zlatíčko chci mít co nejdýl...

Tak ja si myslim ze tento prispevok hovori sam za seba nepotrebuje ziadny komentar. :bojim

Odesláno

A len tak pre zaujimavost aby ste vedeli preco sa moj nazor na takychto \"tunerov\" (tym sa nechcem dotknut nikoho konkretneho tu, nehovorim ze vsetci su rovnaki, ale po vacsine to tak byva) stale prehlbuje (asi to sem moc nepatri ale musel som sa odventilovat :P):

NEDA SA MI NEPODELIT

Proste mi to neda nenapisat moju skusenost.

V piatok som sa zastavil v jednom nemenovanom nakupnom stredisku v BA. Hned ako som zaparkoval a vystupil z auta, vsimol som si partiu \"tunerov\" ako obstavaju vytunenu Hondu Civic rv. asi tak 1994. Samozrejm \"zhrnac na sneh\" prahy az po vozovku a kridlo co by do vzduchu vynieslo aj boeing bolo samozrejmostou. A neunikli mi ani ich zavistlive pohlady. Ale ignoroval som to. Nakupil som, vratil sa k autu, nastupil a siel prec. V tom som postrehol \"mobilizaciu\" \"tunerov\". Jeden nasadol do auta a pri vyjazde z parkoviska sa za mna zavesil asi 5 cm. Z parkoviska viedla uzka asi 100m dlha vyjazdova cesta a potom odbocka vpravo na hlavnu. Hned ako sa sa trocha rozsirila cesta, \"tuner\" \"stupil\" na plyn a snazil sa ma dat zlava. Ja som nijak na neho nereagoval iba som z udivom a z rozcarovanim ze niekto sa na nieco podobne podujme sledoval ako to dopadne. Samozrejme dlhsia draha a nie zrovna jeho mala rychlost a hlavne strk na ceste sposobila ze dostal nedotacavy smyk a narazil bokom na obrubnik v strede hlavnej cesty. To uz nehovorim o jeho vyraze ked ma akoze predbiehal v zakrute a v tom ze samozrejme prednost na hlavnej mu nic nehovorila. No a smyk sa skoncil na obrubniku tak ze zlomil obe lave zavesenia naprav !

Tak mi teraz povedzte ci sa dakomu oplati taketo konanie. Neviem co si kto chcel kompenzovat ale dufam ze sa spoznal v tomto prispevku a teraz si tak akurat dobre hlavu bucha.

Podla mna ak uz som ozaj tuner....tak si za tym aj stojim a nie toto! :ticho

Odesláno

ty zlatý sou šesnáctky a ty welký osmnáctky gumy 225/40 vpředu i zadu

A proč tam chceš dávat menší kola?

Budeš to snižovat až tam dáš 16\"?

Odesláno

ty zlatý sou šesnáctky a ty welký osmnáctky gumy 225/40 vpředu i zadu

18tky 225/40 u auta motorem 1.8 16V to asi moc dobre nepojede co, a rozdil skoro 1cm na obvodu kola bude asi na tachometru taky trochu znat
Odesláno

nechci to snižowat jen by mě zajímalo o kolik se to sníží těma twýma spor. pružinama??

Pokud chceš dělat styling tak tam nech ty 18\". Na 16\" to bude vypadat hrozně a ještě když tam dáš někakej nizkoprofil tak ti vznikne mezi kolem a blatníkem stračná díra:nevim

Mám to snížený o 4 cm ale pžedek by chtěl ještě o 1 až 2 cm. Mám tam 16\" 205/50.

Odesláno

jo a kdyby sis to rozmyslel a chtel vymenit tu samolepkama znicenou palubku, tak se ozvi, mam 30km od Jihlavy na prodej jednu peknou a zachovalou palubku na prodej, prehodis si jen airbag spolujezdce ;)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

mno styling si predstavuju jinak, ale treba se z toho casem neco vyloupne, ale zacatek se zatim moc nezdaril, zatim to jde spis do tuzingu, ale jestli styling tak se nech inspirovat napriklad zde http://www.peugeot-club.com/index.php?co=club/info.php&ktere=2209 ;)

[upravil dne 4/6/08 Ferry]

mno newím mno diť sem to říkal jenom naleštěný wysátý, by mě zajímalo co do toho kufru si troufne naložit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...