Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Nojmi

Původně zaslal: Y2K

Ten zaber na stredovy panel.....podlozka ze Type R :D LOL

Nemam slov!

ukaž twojí?? co tam máš?? prach to neeee??, hahaha:potlesk:potlesk:potlesk

No prach je spise na te tvoji palubce, jak tak koukam na fotku ...

Odesláno

Nechci prudit, ale musím to říci. Neříkám, že mi vadí nespispovná mluva, sám si někdy zaláteřim a to potom padají i ostrá slova (jednou jsem byl tak rozzlobený, že jsem v afektu vykřikl - A HROME). Ale záměnu písmen nechápu. Si připadám jak na polském foru. Ale to jen tak na okraj. Už na toto téma mlčím. Vím, že téma není od toho.

Jinak abych se vyjádřil k onomu vozu: Myslim, že ten exterier není špatnej a že v laku to nebude vypadat špatně. Ale v tom interieru je moc barev na můj vkus. Ale určitě tě nechybí zručnost a odvaha - to oceňuji a trochu závidím.

PS: Za dědka se ve 23 letech nepovažuji. Jen nemám rád prznění jazyka českého ačkoli sám s tím mám někdy problém.

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Nechci prudit, ale musím to říci. Neříkám, že mi vadí nespispovná mluva, sám si někdy zaláteřim a to potom padají i ostrá slova (jednou jsem byl tak rozzlobený, že jsem v afektu vykřikl - A HROME). Ale záměnu písmen nechápu. Si připadám jak na polském foru. Ale to jen tak na okraj. Už na toto téma mlčím. Vím, že téma není od toho.

Jinak abych se vyjádřil k onomu vozu: Myslim, že ten exterier není špatnej a že v laku to nebude vypadat špatně. Ale v tom interieru je moc barev na můj vkus. Ale určitě tě nechybí zručnost a odvaha - to oceňuji a trochu závidím.

PS: Za dědka se ve 23 letech nepovažuji. Jen nemám rád prznění jazyka českého ačkoli sám s tím mám někdy problém.

ja bych jen doplnil, ze za tech nejakych pet let co navstevuju tohle forum vim, ze sem chodi vetsina slusnych lidi a celkove je tohle forum oproti jinym internetovym diskuzim at uz na podobna nebo jina temata na dosti vysoke urovni slusnosti a vystrelky typu \"dedku spisovnej\" se tu zrovna moc netoleruji, obcas se tu samozrejme podobne postizeni jedinci objevi, ale jejich vylevy nemaji nastesti dlouheho trvani a bud se zklidni a zacnou se chovat normalne a v ramci slusnosti a nebo vysumi do zapomneni ( popr. se jim dostane patricne pozornosti od admina a jejich IP adresa je zablokovana )

Takze budme k sobe slusni a podobne vyrazy si nechme na fora nejakych pubertaku, popr. pouzivejme svou inteligenci a vyvarujme se jich uplne :papa

Odesláno

Uplny suhlas s Ferrym. A k tomu \"autu\" asi tolko, ako hovori moj kamarat \"to je doj......e aj to auto aj tie kolesa\". Nemam slov, preto som doteraz nic nepisal... A k tej spisovnej cestine. Ak to ma byt dokonale sprznene, tak pouzivaj \"w\" namiesto kazdeho \"v\", lebo Ti to parkrat uslo. U nas je zas taka moda, ze sa pise namiesto pismena \"ch\" pismeno \"x\". ( napr. xces na hubu?). Otrasne jak ta 406.

Odesláno

me to proste neda nenapsat, je to humus, jak exterier tak interier a o prispevku o motoru snad radsi ani nemluvim, a majitel podle svych prispevku musel dostat mecem naplocho po hlave. Puvodne jsem chtel napsat neco vystiznejsiho, ale ferry a yantschi me trosku zklidnili a ja to napsal doufam slusne :-)

Odesláno

S nemím úžasom čítam toto už pomerne dlhé vlákno. Pôvodne som ani nechcel reagovať, aby som majiteľovi toho \"vozidla\" na fotkách nekazil radosť pri \"stylingovej devastácii\" auta, ale musím uviesť pár viet aj ja.

K tomu \"designu\" sa neni treba už viac vracať..všetci zúčasnení vyjadrili rovnaky názor. A Drahokamovi (ako ho veľmi vtipne nazval VIP3R :super:D ) asi stále nedochádza že nemá najkrajšie auto na svete.

Myslím, že si aj ostatní asi spravili názor na Nojmiho ako nedorasteného pubertiaka, ktorý so záľubou prehadzuje písmenká, nazíva ostatných Dědci spisovný a podobné trápnosti ktoré urážajú slušných a už dospelých ludí..

Naposledy som videl takto upravený interiér u nás na hodoch pri kolotočoch. Ale vtedy sa jednalo o automobil LADA 1500, ktorá patrila rómskej rodine.. (ospravedlňujem sa za mierny rasizmus, ale inak som svoje pocity nedokázal vyjadriť).

Mám 23 rokov, ale v 21 ako má Nojmi by ma asi niečo také \"cigánske\" nenapadlo skonštruovať a ešte sa tým chváliť na verejnom fóre. Možno by si uspel, keby si ten zázrak uverejnil v Pakistánskom, prípadne Indickom fóre. (ale potom použivaj F5 aby si im nezahltil server so smajlíkmi :P )

Dúfam, že po dokončení úprav sa nám už nebudeš chcieť pochváliť svojou prácou a neuverejníš už žiadne fotky - aby si tu opäť nespôsobil takýto chaos.

Sorry, ale mám na teba asi takýto názor :papa

Odesláno

hoši ale s mojí mluwou je wše v pořádku zaprvý. za druhý newím co furt máte k interiéru já w autě stráwím wíc času než se swojí přítelkyní a mě se w autě prostě líbí zlatá nežli ošuntělá sériowá černa, fuj hnus, na kolotoče nechodím když tu o nich byla zmínka .Jestli si myslíte, že já si myslím že mám nej káru tak ste na omylu pro mě samotnýho je to moje dílo a nikdo z wás se do ničeho takowýho nepustil, tak můžete jen šoupat nožkama nějaký neonky dodělávky to je pro mě jednoduché tabu jelikož sem swojí 406 odlišil výrazným wkusem od wás ostatních..... nechtěl sem jen sériovku a abych si kupowal golfa??? toho má snad každej druhej ale peugeota v jiným stylu gdo to widěl??

dáme sraz v srpnu v mimoni a uwidíme. třeba moje auto budou shlížet wíckrát než sériowku.

[upravil dne 4/6/08 Nojmi]

post-0-14109600922928_thumb.jpg

Odesláno

nojmi - mam pocit ze si na nespravnom fore.to tvoje w je fakt uzasne ako tvoje auto.

len pokracuj a zachvilu sa s tebou nebude mat kto bavit,ak este vobec niekto.

ps. mas chybu v Jihlave.

Odesláno

hoši ale s mojí mluwou je wše v pořádku zaprvý. za druhý newím co furt máte k interiéru já w autě stráwím wíc času než se swojí přítelkyní a mě se w autě prostě líbí zlatá nežli ošuntělá sériowá černa, fuj hnus, na kolotoče nechodím když tu o nich byla zmínka .Jestli si myslíte, že já si myslím že mám nej káru tak ste na omylu pro mě samotnýho je to moje dílo a nikdo z wás se do ničeho takowýho nepustil, tak můžete jen šoupat nožkama nějaký neonky dodělávky to je pro mě jednoduché tabu jelikož sem swojí 406 odlišil výrazným wkusem od wás ostatních..... nechtěl sem jen sériovku a abych si kupowal golfa??? toho má snad každej druhej ale peugeota v jiným stylu gdo to widěl??

dáme sraz v srpnu v mimoni a uwidíme. třeba moje auto budou shlížet wíckrát než sériowku.

tak ses zrejme kluk sikovnej, ani ja a ani rada dalsich by neco takoveho s tim autem proste nedokazala bo to neumime, ale to tady pokud mne oci neklamou nikdo nezpochybnoval, otazkou je jak na koho subjektivne pusobi celkovym dojmem tvych mnoho hodin prace !!! , ale chces-li objektivni posudek neptej se tady, ale posli fotografie tveho broucka treba na katedru automobiloveho designu(?) vysoke skoly umelecko-prumyslove a nech si udelat posudek tam, bo ten bude zarucene objektivni, jelikoz zde mas k dispozici \"jen\" subjektivni nazory nekolika clenu peugeot-clubu :cool:

[upravil dne 4.6.2008 bure_406]

Odesláno

toho má snad každej druhej ale peugeota v jiným stylu gdo to widěl??

Já viděl! Myslíš že máš jedinou upravenou 406? Viděl jsem i jinačí zásahy do karoderie. Ne jenom přehodit nárazníky za pár minut a říkat tomu tuning.

[upravil dne 5.6.2008 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

toho má snad každej druhej ale peugeota v jiným stylu gdo to widěl??

Já viděl! Myslíš že máš jedinou upravenou 406? Viděl jsem i jinačí zásahy do karoderie. Ne jenom přehodit nárazníky za pár minut a říkat tomu tuning.

nech ho uz bejt provokatera, jinak ho to bavit neprestane ;)

Odesláno

.Jestli si myslíte, že já si myslím že mám nej káru tak ste na omylu pro mě samotnýho je to moje dílo a nikdo z wás se do ničeho takowýho nepustil, tak můžete jen šoupat nožkama nějaký neonky dodělávky to je pro mě jednoduché tabu jelikož sem swojí 406 odlišil výrazným wkusem od wás ostatních.....

Tak treba ja jsem se do interieru pustil a pomalu i do exterieru a myslim, ze se vetsina shodne na tom, ze moje provedeni je mnohem vkusnejsi nez to tve... Nechci rikat ze jsem lepsi nebo mam lepsi auto, jen aby jsi videl ten rozdilny pristup.

no ale kdyz se ti libi 10 000 000 nalepek...

[upravil dne 5/6/08 f3Rd@]

Odesláno

nechte ho byt, az to da na autohificlub, tak tam ho kopnou do zadku a auto hodi ze skaly :-D

Odesláno

Ahoj vsem slusnym diskutujicim. Jak uz tu bylo mnohokrat receno, kazdemu se libi neco jineho. Me osobne se Nojmiho uprava nelibi.

Nejsem pubertak a ani mi nebylo jeste 30 ale jsem spise konzervativni a navic auto nemam jako konicek ale jako spolehliveho pomocnika, ktery me pravidelne vozi do prace, z prace, za zabavou a sem tam odtaha nejaky ten naklad.

Myslim, ze 406 je sama o sobe i s odstupem casu designove povedene auto a neni treba z neho delat pojizdnou vykladni skrin tuning shopu.

Obecne se mi treba libi zajimava hezka kola, ktera dokazi zaujmout a auto vypada elegantne. (ne vsak nejsirsi, nejvetsi..)

Dale bych jeste rad podotknul, ze nejen podle auta ale i podle prispevku se pozna co je clovek zac.

Odesláno

Nedá mi to, abych taky nenapsal. Jak už tu někdo psal, že by rád pře sebou viděl airbag, tak s tím jen souhlasit. A co na volant říkají na STK či když tě zastaví hlídka PČR? Pokud se memýlím, tak v základu je aibag u řidiče. A co bezpečnost?? Jinak ať si každý upravuje podle svého. A názory druhých je věc, se kterou ale musí počítat, pokud to dává na veřejné fórum. Co člověk, to jiný názor. Prostě někdo holky jiný vdolky. Ale ty samolepky na palubce?!! Neee! A barva interieru okolo budíků a ofuků, tak to je do očí bijící. Jinak dobrý.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Jak už tu někdo psal, že by rád pře sebou viděl airbag, tak s tím jen souhlasit. A co na volant říkají na STK či když tě zastaví hlídka PČR? Pokud se memýlím, tak v základu je aibag u řidiče. A co bezpečnost??

Co by mu měli jako říkat že tam nemá airbag? Airbag není povinná výbava auta takže si ho může kdlidně oddělat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...