Popcorn Player Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Hm, no jo poslal jsem aspoň těch 200 Kč, když už mám příjmení LEV Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 19. 6. to odejde z meho uctu [upravil dne 16/6/2008 Scratch] Citovat
Ticcino Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 to Medvěd: Já jen pro úplnost (ne že bych se z toho stresoval), Ticcino se píše se dvěma \"C\". Máš to tam jen s jedním. V obou vláknech Citovat
Popcorn Player Odesláno 19. červen 2008 Odesláno 19. červen 2008 Méďo máš v tom přehledu kdo platil menší chybičku u Oddieho. Platil 300,-- a po odečtení 6,90 tam má 193,10,--. Nechci být puntičkář, ale pak by se ta stovka hledala hůř... Citovat
Medvěd Odesláno 19. červen 2008 Autor Odesláno 19. červen 2008 Děkuji střemhlav - podíváš-li se v kolik jsem to zapisoval, jistě pochopíš drobnou únavu a tudíž jednoduchý úklep. Ještě jednou děkuji, je fakt, že později bychom pátrali kde se stala chybka Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 Původně zaslal: Medvěd Děkuji střemhlav - podíváš-li se v kolik jsem to zapisoval, jistě pochopíš drobnou únavu a tudíž jednoduchý úklep. Ještě jednou děkuji, je fakt, že později bychom pátrali kde se stala chybka vcera v noci jsem byl taky unaven, ale uklep mam az ted, sileny, co ty permonici v hlave dovedou, I neeeeeed ASPIRIIIIIIN !!!! Citovat
Vvitty Odesláno 20. červen 2008 Odesláno 20. červen 2008 2scratch: mam tu takove oranzove letnilky, se stav Citovat
Guest Scratch Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 cekal jsem, ze na dvacet tacu se vysplhame :-( Citovat
Gargamell Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Preníze už jsem taky poslal (ve středu). Stále se marně hledám v listině. Došlo to v pořádku? Citovat
Vvitty Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 2Gargamell: banky maji na prevod tri pracovni dny... a podivat se muzes primo na ucet, jestli uz treba nedorazily Citovat
Vvitty Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Vzhledem k tomu, ze sraz klubu na Vysocine skoncil prebytkem, rozhodli jsme se spolecne s ostatnimi poradateli venovat zbyle penize na konto LEV. Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 gratulace srazu vysocina :-) Citovat
Miss Scratch Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Take se pripojuju ke gratulaci.-)))) Lev musi bejt nas.-))) Citovat
Vvitty Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 resp. na Seci, abych byl uplne presny Citovat
Berkoff Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 mno a jak to teda bude dal? kdy se to preda ZOO, kolik se preda? kdo to preda a kdy to preda? Chytame se tam prave, tak jestli uz bude po, nebo pred nebo jak Citovat
Vvitty Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 kam ten spech... uzaverka byla vcera, jeste par dni bude trvat nez se pripisi na ucet platby poslane na posledni chvili, take je nutne formalne doresit uzaverku srazu, tj. doplatit/vratit zbyle castky aby se zbytek mohl pripocitat... no a v neposledni rade povazuji za vhodne aby k predani doslo novym vedenim, ktere bylo teprve vcera zvoleno... Citovat
Berkoff Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 jasny, chapu, v pohode, tohle mi boohate staci, ale kazdopadne, kdyby to nebylo v tydnu dopoledne, rad bych se zucastnil jako fotograf pokud by tedy bylo mozne me dat vedet den predem o predani, napr u2u nebo mailem, budu rad .... diky Citovat
Medvěd Odesláno 1. červenec 2008 Autor Odesláno 1. červenec 2008 Během tohoto týdne se zřejmě nové vedení dohodne kdy a jakým způsobem se celá záležitost ohledně lva v zoo uzavře, očekávám, že k předání peněz dojde nejdříve po Šebetově Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 aaahaaaaa, takze na seci, huraaa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.