Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Děkuji střemhlav - podíváš-li se v kolik jsem to zapisoval, jistě pochopíš drobnou únavu a tudíž jednoduchý úklep. Ještě jednou děkuji, je fakt, že později bychom pátrali kde se stala chybka

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Děkuji střemhlav - podíváš-li se v kolik jsem to zapisoval, jistě pochopíš drobnou únavu a tudíž jednoduchý úklep. Ještě jednou děkuji, je fakt, že později bychom pátrali kde se stala chybka

vcera v noci jsem byl taky unaven, ale uklep mam az ted, sileny, co ty permonici v hlave dovedou, I neeeeeed ASPIRIIIIIIN !!!!

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vzhledem k tomu, ze sraz klubu na Vysocine skoncil prebytkem, rozhodli jsme se spolecne s ostatnimi poradateli venovat zbyle penize na konto LEV. ;)

Odesláno

kam ten spech... uzaverka byla vcera, jeste par dni bude trvat nez se pripisi na ucet platby poslane na posledni chvili, take je nutne formalne doresit uzaverku srazu, tj. doplatit/vratit zbyle castky aby se zbytek mohl pripocitat... no a v neposledni rade povazuji za vhodne aby k predani doslo novym vedenim, ktere bylo teprve vcera zvoleno...

Odesláno

jasny, chapu, v pohode, tohle mi boohate staci, ale kazdopadne, kdyby to nebylo v tydnu dopoledne, rad bych se zucastnil jako fotograf :) pokud by tedy bylo mozne me dat vedet den predem o predani, napr u2u nebo mailem, budu rad .... :) diky

Odesláno

Během tohoto týdne se zřejmě nové vedení dohodne kdy a jakým způsobem se celá záležitost ohledně lva v zoo uzavře, očekávám, že k předání peněz dojde nejdříve po Šebetově

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...