Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

SSOGE ..geniální česká skupina ..

jinak jo Dalriada už je trochen za zenitem díky tomu, že tam serou moc toho folku v dobách kdy ještě použílali ECHO OF DALRIADA..to bývala madarská metalová jednotka..

jenže jak stárnu tak skoro nic už není ono..např.M.CAVALERA mě zklamal na plný čáře.. to samý noví CHILDREN OF BODOM,COF, to samý čárymáryfuk od DIMMU BORGIR.Holt čím starší tím mín toho skousnu.

[upravil dne 10.3.2011 11:47 rgot]

Odesláno

poslouchá tady někdo Soilwork, Sonatu Arcticu, Sentenced, Children Of Bodom, Norther nebo třeba Eluvetie či Eternal Tears Of Sorrow ??....

Odesláno

sentenced - skoda, ze to zabalili :(, ale odchazet se ma na vrcholu .... :)

jsi mi pripomnel ... musim nekde vytahnout amok, ten se mi libi nejvic ...

[upravil dne 11/3/11 11:58 BV406]

Odesláno

Me zas ty dve posledni alba no :) .. The Cold White Light & The Funeral Album

Odesláno
poslouchá tady někdo Soilwork, Sonatu Arcticu, Sentenced, Children Of Bodom, Norther nebo třeba Eluvetie či Eternal Tears Of Sorrow ??....
To iš ž jo, teda ne všechny posloucham, ale všechny je znam. Z toho posloucham Sonatu a Eluvetie
Odesláno

Tak teraz poslouchám toto

jojo myslím že to zná málokdo..já metal počuvám cca 25 let takže pamatuju hodně..a ráno jsem měl v sluchadlách toto

Odesláno

Jinak co se týká metalu tak mojí nej. českou skupinou jsou Jihlavští veteráni..METANOON......

Odesláno

Jo jo ne nadarmo se jim říkalo Slovenská Sepultura...ale to byla jen malá ukázka pro ty mladší co od nich znají jen Medulienku..a podobný zblitosti.

• O 5 týdnů později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak pokud je nová OBSCURA stejně parádní jak jejich minulý cd ,,Cosmogenesis ,,... tak zase kupuji originál..no jdu hnedka ojuknout......dík za tip

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...