Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

matii - taky se tam chystám :) Bohužel naposloucháno nemám tak se přidám jen na ty starší písně ..

Hurvajz : jo jo taky se mi to zdá .. osobně poslední co \"můžu\" ve smyslu album od začátku do konce je Go satane go .. a to už je jestli se nemýlím 9 nebo 10 let staré

jo a mimochodem :

:D:D:D

[upravil dne 19/12/10 17:05 Stibto]

Odesláno

Jo tihle kuci z kanady byli nedávno v praze ale bohužel jsem to zjistil pozdě ale do auta super můžu doporučit desku \" ANNIHILATOR - All for you \" je to velice návykový a v případě zájmu můžu zájemci k albu dopomoci - doufám že jsem nic neporušil :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

RAdku, pred mesicem mi to prislo na mail.... jako novinka.... perfektni........ Jinak at uz mam to nove album doma.... ani nikde v predprodeji sem ho zatim nevidel... uvidime co prinese.

Jinak ve stredu neboli uz predevcirem sem se vecer zastavil na Koncert Ine Kafe... a musim priznati parada....

jenom pro ilustraci jak to tam vypadalo...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak u mě už pár týdnů toto

jinak čekám na novou desku mých oblíbenců AMON AMARTH

Odesláno
Tak u mě už pár týdnů toto

jinak čekám na novou desku mých oblíbenců AMON AMARTH

tvl, dalriada ... tak ted nevim jestli se mam smat nebo ne :D:D ... nevim, ale me osobne prijde, ze uz je proste prefolkovano :D ... co druha kapela se navlece do kozesin, vymysli nejakou melodickou linku, kterou porad opakuji, pripadne prizvou nejakou devu, ktera zacne krakorat a je to ...

jako fakt jsem tento rozjuchany folkmetalovy trend nezkousl, nezkousl jsem ani mashu s arkonou, ani objev posledni doby satanakozel a ani tuhle dalriadu :D

jako na pobaveni je to dobre, clovek se aspon zasmeje a ulevi si na chvili od starosti ... ale hlavne se z toho nesmi delat veda a brat se to vazne :D

jinak spise preferuji trochu inteligentneji podany metal s lidovymi motivy jako SILENT STREAM OF GODLESS ELEGY a jejich nove album Navaz ... jehoz ultradeluxe verze jsem majitelem :);)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...