Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam problem a hlavne prosbu na vsechny co maji dily na 406-ku. \"Odeslo\" mi relatko v motoru vetraku a potrebuji novou soucastku. Pro lepsi nazornost prikladam fotky - Je to ta stribrna soucastka. Prosim potrebuju ji velmi nutne.

720_2.jpg

720_9.jpg

Odesláno

to nejni relátko, ale výkonovej tranzistor NPN. Nedávno to tu probíral Petr605 a Dydzej. Prolistuj tak měsíc starý příspěvky. Řešili to do 405, ale v týhle součástce zrovna rozdíl nebude. Našli nějakej ekvivalent asi za 60 Kč. Páč seš v germánii, tak tě to nepříjde na víc než 2 euro....:-))))

Nechci beyt jízlivej, ale je to na pytel, když to v zimě netopí co? :D:D:D

Odesláno

Sedim v Sudetech - takze to bude za poctive koruny :D

A nastesti se ta svine spekla pri zapnutem vetraku - takze vetrak fuci, bohuzel na maximum, takze jsem zvedav jak dlouho mu bude trvat nez se zadre :(

Spis nez radu, bych potreboval tu soucastku - nemas?? Pokud je ten vetrak shodny se 405-kou pak by to nemel byt takovy problem,ne?? ;)

Odesláno

Problém by tourčitě bejt neměl. Za chvíli dorazí Oddie, tak ho asknu, jestli tam nemá nějakej plonkovej,třá se zadřenejma ložiskama a ten tranďák bych ti vyletoval. Otázka je, jestli nebude poštovný dražžší než samotney tanďák. Počkej chvilku. Mpknu se přesně na tentyp....

Odesláno

No vzhledem k tomu, ze netusim ktery trandak se spekl - tak bych radeji celou soucastku - Prece jen kus za kus, na dvou sroubech se mi vymenuje snaz a strasne nerad pajim :D

Odesláno

Tak! Cituji Petra 605: BDX66C (nebo BDX66 nebo BDX66A nebo BDX66B). Cena cca 51 vočí. Já osobně bych tam fláknul ze šuplíku KC 517 :D:D:D

Odesláno

Tak to bude asi potíž, páč bude ve 405 asi jinak udělanej chladič.... Pokud se ti to nechce pájet, tak jedině obědnat u pažoutů, ale to bude řacha a kdoví, jestli to mají jako díl. Bojím se, že nejmenší dělitelná součást podle cenníku bude celey větrák. Duk sou to dva šroubky a dva dráty na přeletování.... Nebuď líney :D:D:D

Odesláno

Tak jinak. je to podstatně jednodušší než demontovat celey fukar ven, což si koukám zvládnul bez problémů. Ty tam máš ten tranďák přineytovaney, že se ti do toho nechce? A vůbec! Buď rád, že se ti vysralo jen tohle. :D:D:D. Nenech se Seppe zahambit a ukaž, že na to máš! :D:D:D

Odesláno

Dobrá! Jestli to myslíš vážně, tak já ten tranďák koupim v GM a je to otázka asi na 2 minuty. A vemu si na uvítanou klobouk se štětkou a šortku na kšandy, aby ses tu cejtil jako doma. :D:D:D

Odesláno

Nesu elektrikar, ikdyz jako vyuceny automechanik bych to rikat nemel, ale na vysce jsem se ucil neco jineho nez delat s pajkou :) Takze clovek co nedela zapomene :)

Odesláno

Byt tžebou tak se dotoho tolik nezenu nevidels druhou stranu - tu co je za chladicem - jo a koukam ze trandak je ta prilepenej, by me docela zajimalo co frantici pouzili za lepidlo. Dost mozny je taky ze odesel jen nejak odpurek :(

Odesláno

Jak již bylo řečeno, tranzistor se dá koupit cca za 50,- Kč, bylo i psáno kde.

Pokud jde o vrakoviště na 406-ky, to má na S. Moravě DavidS16: 776 306 406.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...