Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: švejk

ze jsem tak smely... VF38BRFVE10448077 je totiz par veci z jeho historie, ktery mi porad nejsou jasny :-/ predem diky

btw.. super VINko, uz ho umim z hlavy :D

U 406 začíná poslední osmičíslí číslem 8. Nepřepsal si se?

U 406 se taho asi stejně moc nezjistí aspon u starších modelů.

Pokud by to bylo 80448077 tak je to 2,1td ze španělska. žádný udaje o garančních opravách tam nejsou, je to moc starý auto.

[upravil dne 11.6.2008 čakom]

Odesláno

ne, jsem jenom blbej :) spravne to je VF38BRFVE80441077 prehodil jsem 8 za 1 a naopak :)

...to z ty hlavy zrejme neumim jak jsem si myslel ze umim :-/ :D

[upravil dne 11.6.2008 švejk]

Odesláno
Původně zaslal: švejk

ne, jsem jenom blbej :) spravne to je VF38BRFVE80441077 prehodil jsem 8 za 1 a naopak :)

...to z ty hlavy zrejme neumim jak jsem si myslel ze umim :-/ :D

[upravil dne 11.6.2008 švejk]

2,0 16V z německa

Odesláno

zdarec,

vidim, ze su tu fachmani, co dokazu precitat z VIN zaujimave veci. takze po precitani tohto vlakna som presedlal z pasivneho citania fora ku registracii.

chcel by som poprosit o info o VIN: VF33HNFUC84120838

je to p307sw, vlastnim ho asi mesiac a velmi by mazaujimalo co vsetko na nom bolo pocas navstev servisu prevedene.

Dakujem!

Odesláno

to Pe.Tr

můžeš mi prosím zjistit něco z historie(kde koupeno,kdy naposledy servisní prohlídka při kolika km,nějaká oprava).Docela rád bych měl jasno co jsem to vlastně koupil za auto.Moje \"rodné číslo\" VF38ERHZF81473222.

Předem moc díky

Odesláno
Původně zaslal: dkp

zdarec,

vidim, ze su tu fachmani, co dokazu precitat z VIN zaujimave veci. takze po precitani tohto vlakna som presedlal z pasivneho citania fora ku registracii.

chcel by som poprosit o info o VIN: VF33HNFUC84120838

je to p307sw, vlastnim ho asi mesiac a velmi by mazaujimalo co vsetko na nom bolo pocas navstev servisu prevedene.

Dakujem!

auto je prodane ve slovensku a pri posledni kontrole 23.11.2006 bylo 66509 km , menilo se brzdovy spinač . jinak na tenhle vuz je svolavai akce YEM tedy vymena ESP jednotky , je potrebav co nejkratsi dobe kontaktovat nejblizsi servis peugeot -vymena je zdarma a je nutna !!!

Odesláno
Původně zaslal: kema

to Pe.Tr

můžeš mi prosím zjistit něco z historie(kde koupeno,kdy naposledy servisní prohlídka při kolika km,nějaká oprava).Docela rád bych měl jasno co jsem to vlastně koupil za auto.Moje \"rodné číslo\" VF38ERHZF81473222.

Předem moc díky

posledni servis je 26.7.2004 při 98550 km , servisni akce byly nepodstne spise jen kontrolni-preventivni , auto bylo prodano 18.4. 2002 v ČR ale udivuje mě jen ročni zaruka u tohoto vozu , je mozne ze na nej byla udelena cena z duvodu toho ze auto slouzilo jako taxi ale netvrdim to jiste.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Berkoff

petre jeste skus kouknout na: VIN: VF38BRFV280001864

uz je to moc stare tedy bez zpisu , sorry.

Moje auto nema rodnej list:myslim:D

Odesláno

na moje tam asi neco bude, ale asi to raci ani nechci vedet :)))))

VF38BRFNA81280756 kdyby mel pe.tr jeste chut a cas a nalada se zlepsila z 50/50 na 90/10 treba :)

Odesláno

Zdravím Pe.Tr,

prosím Ťa mohol by si pozrieť aj mne na VF33ERHSB82990677.

Viem že už sme dosť s tým otravný, ale proste si frajer. Ak môžeš veľmi pekne ďakujem.

:papa:papa:papa

Odesláno

auto je prodane ve slovensku a pri posledni kontrole 23.11.2006 bylo 66509 km , menilo se brzdovy spinač . jinak na tenhle vuz je svolavai akce YEM tedy vymena ESP jednotky , je potrebav co nejkratsi dobe kontaktovat nejblizsi servis peugeot -vymena je zdarma a je nutna !!!

vrela vdaka. kilometre by sedeli, pri tomto stave km je zaznam v servisnej knizke. je tam potom sice este jeden pri cca 90.000, ale to bola asi len prehliadka a vymena naplni.

ta zvolavacka na ESP jednotky: riesilo sa tym nieco dolezite?

Odesláno

Původně zaslal: kema

to Pe.Tr

Předem moc díky

posledni servis je 26.7.2004 při 98550 km , servisni akce byly nepodstne spise jen kontrolni-preventivni , auto bylo prodano 18.4. 2002 v ČR ale udivuje mě jen ročni zaruka u tohoto vozu , je mozne ze na nej byla udelena cena z duvodu toho ze auto slouzilo jako taxi ale netvrdim to jiste.

Kurňa nestresuj mě s tím taxikem...:bojim;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...