Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim ,mam problem s 206 rozsvítila se mi kontrolka diagnostiky,diagnostika našla nějakou přechodnou závadu lambda sondy,ale to už ukazuje min. 1/2roku (bez rozsvícení kontrolky),to noví co v registru závad přibylo je bohatá směs ,už si pořádně nepamatuju jak to tam bylo napsaný,závadu jsme smazali ale za pár dní se kontrolka rozsvítila znova .Přední lambda sonda je měněná cca před 4 měsíci ,dával sem tam univerzální.Nevíte někdo kde by mohla být chyba?Díky 206 1.4 benzin 1999

Odesláno

Mě se tohle přesně stalo, když mi prdnul výfuk (hned za přírubou ke katalizátoru) asi po 10 km se mi rozsvítila diagnostika a jak píšeš ta samá chyba.Borci v servise mi řekli, že po opravení výfuku by měla teoreticky sama zhasnout, po několika startech se tak stalo. Sem ti asi moc neporadil co?!:myslim

Odesláno

tak to bude nejspis tim vyfukem, jinak me to hlasilo bohatou smes kdyz jsem mel spatne zapalovaci svicky, po vymene svicek zhasla i kontrolka

[upravil dne 4/6/08 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...