Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR

2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR  

1. 1. 2. Liberecký Peugeot-club sraz- Červen 2008, pivovar Konrád, Vratislavice nad Nisou (BOHUŽEL PRO NEMOC HLAVNÍHO ORGANIZÁTORA JAR

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: janča205

Pokud se rozhodnu,že pojedu tak jim určitě dám vědět.

Přece jenom by se mě jelo líp z nějakou společností než samotné!

Juuu, Janci prijede :mrk:aut

Guest minimaxa
Odesláno

Stiflere, uvažuju, že bych taky jel, tak pokud nepohrdneš nepežotem :myslim:D:D

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

nepohrdnu, když budeš pevně rozhodnutej jet, tak mi dej vědět přes 2U2 nebo ICQ, rád se přidám. ;)

Edit: Na tebe jsem úplně zapomněl, a jsi daleko blíž než Oni nebo HUGO BOSS. :mad:

[upravil dne 1/6/08 Stifler]

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

nepohrdnu, když budeš pevně rozhodnutej jet, tak mi dej vědět přes 2U2 nebo ICQ, rád se přidám. ;)

Edit: Na tebe jsem úplně zapomněl, a jsi daleko blíž než Oni nebo HUGO BOSS. :mad:

[upravil dne 1/6/08 Stifler]

Tak, nejhezčí GTI od Huga tentokráte nedorazí.....dostal jsem smutnou zprávu- výměna majitele......:(

Odesláno

jelikoz je to sobota tak urcite rad prijedu a uz ted se tesim!

to stifler: pokud by si uplne vyhorel,neni problem pro tebe zajet.

Odesláno
Původně zaslal: oni

jelikoz je to sobota tak urcite rad prijedu a uz ted se tesim!

to stifler: pokud by si uplne vyhorel,neni problem pro tebe zajet.

Díky za nabídku, uvidíme, jak to dopadne s Minimaxou, ten by nemusel zajíždět, ale když ne, tak se s tebou rád svezu. :papa

Guest minimaxa
Odesláno

Minimaxa už to má zapsaný červenou tužkou v kalendáři :bacha:D:D

Guest minimaxa
Odesláno

a von je to dokonce značkový sraz vozů FIAT, a vy mi nic neřeknete. ste to chtěli zatajit před minimaxou, co :bacha:bacha:bacha

Odesláno

Minimaxa už to má zapsaný červenou tužkou v kalendáři :bacha:D:D

Dobrá, beru tě za slovo, pak už jen přes ICQ dohodneme podrobnosti a můžem vyrazit. ;)

Odesláno

a von je to dokonce značkový sraz vozů FIAT, a vy mi nic neřeknete. ste to chtěli zatajit před minimaxou, co :bacha:bacha:bacha

Vážně? O tom nic nevím podrobnéosti budu vědět ve středu, jdu na schůzi do pivovaru.

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Vážně? O tom nic nevím podrobnéosti budu vědět ve středu, jdu na schůzi do pivovaru.

Tak pozdravuj a že se na ně tam těšíme. :papa

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

no jasně info ZDE

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...