jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 http://www.novinky.cz/clanek/140894-video-policiste-jsou-na-stope-silenemu-motorkari-ktery-se-chlubil-na-netu.html Citovat
jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 tu cestu znám a je teda strašná a navíc silnice jsou tam v hrozným stavu...... přesně to jsou ty případy proč je tolik mrtvol Citovat
Stifler Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Tý woe, 150 km/h v obci je pro něj asi minimální rychlost. Má z pr*ele kliku, že se nic nestalo při tý jeho jízdě. Citovat
Gargamell Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Dnes jsem viděl v telce, v takovém tom BESIPU, že si hodně lidí myslí, že motorka zabrzdí mnohem dříve než auto. Taky jsem si to myslel, ale testovli to a opak je pravdou. Při devadesáti km/h to bylo dost rozdílná vzdálenost. Citovat
jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Gargamell Dnes jsem viděl v telce, v takovém tom BESIPU, že si hodně lidí myslí, že motorka zabrzdí mnohem dříve než auto. Taky jsem si to myslel, ale testovli to a opak je pravdou. Při devadesáti km/h to bylo dost rozdílná vzdálenost. No a nevíš přesněji docela by mě to zajímalo Citovat
Gargamell Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Tak, zde motorky http://www.ibesip.cz/NR/rdonlyres/5C2CA534-10CB-44C9-813B-9622085DB7FA/0/Brzdne_drahy_motocyklu.doc a auta http://www.ibesip.cz/cs/Rychlost/Draha-pro-zastaveni-vozidla/ koukám, že ty výsledky nejsou uplně jednoznačné.... Každopádně ten rozdíl roste s rychlostí. Já viděl ten test asi v 90km rychlosti a odhadem to bylo min 10m. Samozřejmě záleží na konkretních typech auta i motorky. Citovat
jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Ty jo tak to celkem čumim:o ježiš z těch 280 co tam má zastaví na pul kilometru Citovat
Netopýrka Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 ...když už chce darovat orgány, mohl by přeci jen trochu zpomalit, aby nebyly všechny na kaši.... Citovat
Gargamell Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Dost hrozná představa, půl kilometru před tebou vyjede do cesty parní válec a ty do něj stejně vlítneš... Citovat
raydowe Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 je tam aj video? lebo v tom clanku vyzera ze ano ale nic sa mi nezobrazuje. CHlapik sa zachvilu urcite rozseka, len dufam ze nezobere niekoho sebou. Nieze by som mu to prial, ale koleduje si o to. motorky brzdia naozaj dobre, ale ako pises vo vysokych rychlostiach je to uz o neicom inom a ked sa to vezme, vetsina kritickych situacii vznika v zakrutach, vdaka tomu ze neni dostatocny prehlad. a o stabilite motorky v zakrute vieme asi vsetci svooje, zvlast ked sa prudko brzdi. Citovat
Fusion Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Já sem nedávno jel z kopce (mnozí znají kostkovou cestu z brněnskýho okruhu dolu do Popůvek), předemnou dodávka jela tak 60 tak sem ji chtěl v klidu předjet (Fábiou) tak sem si najel a v dálce, někde u zastávek vidím tečku se světlem jak se rychle blíží tak sem si to rychle rozmyslel a šupl to zpátky za tu dodávku. Naštěstí. Frčel si to zběsile nějakej motorkář a kdybych byl vedle té dodávky tak asi nezbyde z nikoho nic. Fuj to byl pocit. A taky se mě často stává že se motorka z ničeho nic objeví v zrcátku když přejížídím z pruhu do pruhu, to jejich ježdění mezi autama mě šílěně nervuje. Citovat
Kdo Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: raydowe CHlapik sa zachvilu urcite rozseka, Na motorce nezní otázka, jestli se rozsekáš, ale KDY. Citovat
Gargamell Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Já jsem si právě vždycky říkal, že motorka je lehká, takže zastaví na kousku, jenže mi nějak nedošlo, že má jen dvě kola a je mnohem lehčí, takže ta přilnavost taky není nic extra. Navíc nemá abs....(většina) Citovat
jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: raydowe CHlapik sa zachvilu urcite rozseka, Na motorce nezní otázka, jestli se rozsekáš, ale KDY. stačí blbej štěrk v zatáčce a je to doma... Citovat
Pata Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: raydowe CHlapik sa zachvilu urcite rozseka, Na motorce nezní otázka, jestli se rozsekáš, ale KDY. Ale notak... taky bych nektere ridice aut strilel a neudelam s tim nic, nehaz vsechny do jednoho pytle!!! :grr:grr Citovat
bure Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: raydowe CHlapik sa zachvilu urcite rozseka, Na motorce nezní otázka, jestli se rozsekáš, ale KDY. tak to uz jsem si nastesti vybral v mych patnacti letech na simsonu .. a od te doby na ctyri kola, strechu nad hlavou a klimatizaci nedam dopustit !!!:D , ale faktem je, ze jsou to krasne silne a uzasne stroje, jenze kazdy z nas, kdyz by tento stroj vlastnil by za to drive nebo pozdeji vzal a alespon jednou se svezl tzv. \"co to da\" a kdo mi bude vykldat ze ne, keca ... a to je problem, protoze potom se z toho krasneho, uzasneho a silneho stroje dilem okamziku stane zbran hromadneho niceni ... tazke kdyz uz to na nekoho z vas motorkaru prijde, mazejte s tim na okruh bo jestli se nekdy nekdo z vas zlomi o muj autak diky neprimerene rychlosti, prezije to a me se povede vystoupit, stejne zemre na nasledky zraneni, ne vsak zpusobenych nehodou .... [upravil dne 27.5.2008 bure_406] Citovat
Pata Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: raydowe CHlapik sa zachvilu urcite rozseka, Na motorce nezní otázka, jestli se rozsekáš, ale KDY. stačí blbej štěrk v zatáčce a je to doma... Kdyz jedes rychleji do zatacky autem a je tam sterk, tak vyletis taky Citovat
jakub106GTI Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: raydowe CHlapik sa zachvilu urcite rozseka, Na motorce nezní otázka, jestli se rozsekáš, ale KDY. stačí blbej štěrk v zatáčce a je to doma... Kdyz jedes rychleji do zatacky autem a je tam sterk, tak vyletis taky a máme tu motorkáře:) Citovat
Pata Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 jakube ... pral bych Vam to videt z te druhe stranky... loni me i byvalou pritulku malem 4x prizabili... vsechno to bylo schvalne, pral bych kazdemu z Vas sedet za temi riditky a prozivat ten samy pocit, co ja ... Motorka neni jen krasny a rychly konicek, ale mnohdy je to boj o preziti... a to prosim jako prase nejezdim, s jawou to ani nejde... :papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.