Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kdysi jsem viděl dokument o natáčení séroivé pohádky užovka 11 (kobra) a co se týče těch aut co tam ničili,tak to byli naleštěný vraky co tak tak jezdili určený k likvidaci.

Jo a ještě co hojně používali a asi by to i bez toho nenatočili tak byly nájezdový rampy a výbušniny..

Co se týče té 405 tak nebyla vidět druhá strana takže je možný,že tam mohla být nějaká bořená atd..

Odesláno
Původně zaslal: KoudaK

Kdysi jsem viděl dokument o natáčení séroivé pohádky užovka 11 (kobra) a co se týče těch aut co tam ničili,tak to byli naleštěný vraky co tak tak jezdili určený k likvidaci.

...

A všimnul sis těch vyztužení na podvozku? Párkrát jsem to už viděl, když auto vylítne, tak je vidět vyztužení podlahy aby se auta nerozlomili.

No to co tam ničili asi vraky jsou, taky proč ne, když tam je aut mraky tak vraky zlikvidujou...

Netočili to kvůli tomu aby ubyli auta v Německu? :D

A už jsem tam párkrát viděl i 305ku... :)

Odesláno

Marcel505: a zdálo se mi,že stála nějak zešikma... kdo ví jak to auto vypadalo z druhé strany.. Vypadat může z jedné strany dobře ale to taky může být vše..

Guest Scratch
Odesláno

s tou ctyristasestou me nasrali, ale zase je dost brutalne snizena, cakome, co ty na to??? Ta to ma tak 80 na 80 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...