BoneDaddy Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Původně zaslal: Neon Některý lidi jsou fakt DEMENTNÍ!!! S tím se nedá nesouhlasit. Citovat
KoudaK Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Kdysi jsem viděl dokument o natáčení séroivé pohádky užovka 11 (kobra) a co se týče těch aut co tam ničili,tak to byli naleštěný vraky co tak tak jezdili určený k likvidaci. Jo a ještě co hojně používali a asi by to i bez toho nenatočili tak byly nájezdový rampy a výbušniny.. Co se týče té 405 tak nebyla vidět druhá strana takže je možný,že tam mohla být nějaká bořená atd.. Citovat
Marcel505 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: KoudaK Kdysi jsem viděl dokument o natáčení séroivé pohádky užovka 11 (kobra) a co se týče těch aut co tam ničili,tak to byli naleštěný vraky co tak tak jezdili určený k likvidaci. ... A všimnul sis těch vyztužení na podvozku? Párkrát jsem to už viděl, když auto vylítne, tak je vidět vyztužení podlahy aby se auta nerozlomili. No to co tam ničili asi vraky jsou, taky proč ne, když tam je aut mraky tak vraky zlikvidujou... Netočili to kvůli tomu aby ubyli auta v Německu? A už jsem tam párkrát viděl i 305ku... Citovat
dzana.m Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 jo opravdu škoda ji vypadala ještě pekne Citovat
KoudaK Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Marcel505: a zdálo se mi,že stála nějak zešikma... kdo ví jak to auto vypadalo z druhé strany.. Vypadat může z jedné strany dobře ale to taky může být vše.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 s tou ctyristasestou me nasrali, ale zase je dost brutalne snizena, cakome, co ty na to??? Ta to ma tak 80 na 80 Citovat
Dave405 Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 to je krute.. http://www.youtube.com/watch?v=9_1RdgSQjd4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.