kaper Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Zdravim vas zas mam problem s motorom. ked sa mi zohreje motor a trosku viac pridam tak skape zajazdy najcastejsie nad 2200otacok bol som na pocitaci a napisal ze nisky tlak paliva. co tam najcastejsie odchadza uz to raz robilo a len tak bez opravi to prestalo a teraz zase po 20000km Citovat
třídvířko Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Ahoj.Typoval bych to na podávací čerpadlo.Před nim je sítko a to se čas od času zahnojí,zalepí a je po.Bývá úplně vcucnutý.Chce to vyčistit,nebo za chvíli odejde i čerpadlo. Citovat
MatrixChose Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Regulátor tlaku paliva, který je na vysokotlakým čerpadle. Jinak vyměnit filtr a popřípadě pumpa v nádrži. Citovat
kaper Odesláno 27. květen 2008 Autor Odesláno 27. květen 2008 Nazdar dakujem za rady skusim pozriet to sitko len sa chcem opitat kde ho najdem nieje to to cerpadlo co je pod zad. sedackouv podlahe a tam je to spominane sitko alebo mas na mysly nejake ine . A ten regulator tlaku paliva treba vymenit alebo sa da snim nieco spravit je tam nejake tesnenie ma to nejaky system na demontaz alebo to len treba zhodit. Citovat
Xantik Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Sítko je pod čerpadlem v nádrži. Návod jsem dělal pro své auto, ale 406tka má to čerpadlo identické, aspoň ta co používá Bosch. Návod máš tady. http://www.sweb.cz/mdy/Pumpa/Default.html Ale to co Ti dělá bych netipoal na špinavé sítko v nádrži, spíš na přidírající se ten regulátor tlaku, chce ho zkusit vytáhnotu je na něm mikrosítko které se občas zasviní od nekvalitní nafty, profouknout ho tlakem vzduchu, dát zpátky a čekat co to bude dělat. Pokud diag píše nízký tlakpaliva tak záleží jestli v primárním okruhu nebo v sekundárním, primár by bylo odcházející podávací čerpadlo, sekundár snad ten regulátor nebo vysokotlak čerpadlo. To sítko regulátoru je velmi jemné a je na konci špičky toho DRV ventilu. Koukni sem tady ho Burísek krásně nafotil jak ten DRV ventil vzpadá http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?action=attachment&tid=37122&pid=433237 [upravil dne 27.5.2008 Xantik] Citovat
kaper Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 zdravim dakujem za rady. Amam dalsie otazky. vcera som vicistil dopravne cerpadlo vratil ked zapnem kluc tak piska 5sek potom prestane po nastartovany piska stale mam ho odokrite a neviem ci to ma stale piskat. dnes som zmontoval regulator tlaku paliva a spominane sitko som nenasiel tak som ho utrel a dal naspet auto ide ale mne sa stale ten chod motora nepaci a zacalo to zas pri startovani dlho tocit jako keby padala nafta moze to robit ten regulator tlaku paliva nemate niekto napredaj take nieco coto moze stat taka sranda dik Citovat
MatrixChose Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Původně zaslal: kaper zdravim dakujem za rady. Amam dalsie otazky. vcera som vicistil dopravne cerpadlo vratil ked zapnem kluc tak piska 5sek potom prestane po nastartovany piska stale mam ho odokrite a neviem ci to ma stale piskat. dnes som zmontoval regulator tlaku paliva a spominane sitko som nenasiel tak som ho utrel a dal naspet auto ide ale mne sa stale ten chod motora nepaci a zacalo to zas pri startovani dlho tocit jako keby padala nafta moze to robit ten regulator tlaku paliva nemate niekto napredaj take nieco coto moze stat taka sranda dik Pískat stále má, protože posílá naftu k motoru. Starší regulátor sítko nemá. Pokud už je přidřený, opravit nejde a nejlepší koupit nový. Cena se pohybuje okolo 4000,- ale přesně už taky nevím. Citovat
kaper Odesláno 28. květen 2008 Autor Odesláno 28. květen 2008 a da sa nejako oskusat ci je pridreti lebo ja neviem ci je vadny ten regulator mne pocitac pisal nisky tlak paliva dnes som to vsetko zmazal a zatial to nesignalizuje nic ale zase to startovanie to je strasne tocim ai 15 20sek a potom naskoci Citovat
Volfino Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Zdar! Padlo tu to startovani.Taky mě trošku dráždí....plíživě se zhoršuje.Když jsem pořídil startovala potvora na škyt,potom byly výměny a trable s čerpadlem,přetěsněno.No a postupně startuje ne na škyt ale škytškyt.....pak škyt škyt škyt no a dneska už jsem škytů napočítal pět...baterka by měla bejt v cajku bo je tam nová. Co vy na to kouzelníci?Dík 406, 2,2HDI, 2003, Bosch Zdar! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.