snow Odesláno 8. červenec 2008 Autor Odesláno 8. červenec 2008 Nevím jestli to bude nádhera ale určitě postačí když to bude hotový a funkční. Citovat
Ferry Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: snow Ferry musel bys to stihnout 17 hodin. jako ze do 17hodin jses na stavbe ? to pro mne neni problem jsem vcelku casove flexibilni, a byla by teda moznost prijit se podivat ? Citovat
snow Odesláno 29. říjen 2008 Autor Odesláno 29. říjen 2008 Ten vozík má vlastní váhu 6ti tun.A se zátěží má váhu 30ti tun. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: snow Ten vozík má vlastní váhu 6ti tun.A se zátěží má váhu 30ti tun. njn , proto Vám to tak trvá :D:D to byl rejp uz aby to bylo , hlavně ten posledni usek , bohužel to je ještě hudba budoucnosti. Citovat
MirasCC Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Náhodou, denně jezdím kolem a musím říct, že pokroky jsou fakt vidět. Už se těším, až Strakonickou zavřou a bude se jezdit po novým Citovat
Matthes Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Původně zaslal: MirasCCUž se těším, až Strakonickou zavřou a bude se jezdit po novým Jak zavrou Strakonickou? Ikdyz je pravda ze nevim jak jinak by chteli udelat jeji premosteni. Co jsem koukal, tak pod salovanim by neprojel ani autobus Citovat
MirasCC Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 Nechci tu šířit zákulisní informace z druhý ruky, sám přesně nevím, jak to bude. Ale tvoje úvaha je v podstatě správná - jestliže mají strakonickou přemostit, musí ji zavřít... Necháme se překvapit, mělo by to nastat poměrně brzo Citovat
Matthes Odesláno 30. říjen 2008 Odesláno 30. říjen 2008 No ale zase kdyz delali v Maly Chuchli to premosteni pres Strakonickou (u mostu inteligence) tak si nepamatuju ze by to cele zavreli... Citovat
Matthes Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 snow: Tak co, nejak dlouho mlcis Koukam ze mosty ve smeru na D1 uz jsou tesne u Strakonicky, jen to spojit... Jak to bude probihat? Citovat
Voighta Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 Když dělaly lahovickej most tak jednu část zavřely,z druhý části udělaly tříproudovku a postavily jednopruhový provizorní most.Tady to bude asi podobným stylem.Ale zas v Radotíně udělaly na třech místech kde protíná obchvat silnici jen takovej tubkovej tunel. Snow: Nebyla by nějaká fotka části mostu u lochkova + nějaký info,tam se to staví takovým pro mě zvláštím způsobem,že tan základ po kterým na kterým se bude jezdit je kovovej a postupně se navařuje a posouvá dál a dál.Když jsem to viděl poprvý tak jsem jukal jak píchlý kolo. [upravil dne 22/5/09 Voighta] Citovat
buml Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 co se R1 tyka, tak spoustu dobrejch fotek naleznes http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnicedalnice/r1/ a kdo by mel zajem trebas o mestsky okruh prazsky http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnicedalnice/tunelblanka/ Citovat
Honza z Nera Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Velice zajímavý odkaz. Člověk si pořádně uvědomí jak náročné a velké stavby to jsou. Taky si říkám aby už to bylo. Jízdy ze severovýchodního okraje Prahy na západ a dál jezdím často a někdy je to očistec. Vždyť to nakonec určitě znáš nejlíp. Citovat
snow Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Po velice dlouhé odmlce jsem zpět a kdo jezdí po Strakonické si už asi všiml změny která tam nastala. Citovat
snow Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Foto bohužel nemohu sloužit muselo by být letecké. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.