Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: snow

Ferry musel bys to stihnout 17 hodin.

jako ze do 17hodin jses na stavbe ? to pro mne neni problem jsem vcelku casove flexibilni, a byla by teda moznost prijit se podivat ?

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: snow

Ten vozík má vlastní váhu 6ti tun.A se zátěží má váhu 30ti tun.

njn , proto Vám to tak trvá :D:D:D

to byl rejp :papa

uz aby to bylo , hlavně ten posledni usek , bohužel to je ještě hudba budoucnosti.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCCUž se těším, až Strakonickou zavřou a bude se jezdit po novým :D

Jak zavrou Strakonickou? :nevim

Ikdyz je pravda ze nevim jak jinak by chteli udelat jeji premosteni. Co jsem koukal, tak pod salovanim by neprojel ani autobus :myslim

Odesláno

Nechci tu šířit zákulisní informace z druhý ruky, sám přesně nevím, jak to bude. Ale tvoje úvaha je v podstatě správná - jestliže mají strakonickou přemostit, musí ji zavřít...

Necháme se překvapit, mělo by to nastat poměrně brzo :)

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Když dělaly lahovickej most tak jednu část zavřely,z druhý části udělaly tříproudovku a postavily jednopruhový provizorní most.Tady to bude asi podobným stylem.Ale zas v Radotíně udělaly na třech místech kde protíná obchvat silnici jen takovej tubkovej tunel.

Snow: Nebyla by nějaká fotka části mostu u lochkova + nějaký info,tam se to staví takovým pro mě zvláštím způsobem,že tan základ po kterým na kterým se bude jezdit je kovovej a postupně se navařuje a posouvá dál a dál.Když jsem to viděl poprvý tak jsem jukal jak píchlý kolo.

[upravil dne 22/5/09 Voighta]

Odesláno

Velice zajímavý odkaz. Člověk si pořádně uvědomí jak náročné a velké stavby to jsou. Taky si říkám aby už to bylo. Jízdy ze severovýchodního okraje Prahy na západ a dál jezdím často a někdy je to očistec. Vždyť to nakonec určitě znáš nejlíp.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...