KoudaK Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Přijedu ke kamošovi a koukám jak se mu kouří z komína a povídám mu:čuss.. ty voe čím to topíš?! To je smrad jak sviňa... On mi hlásí:zdar.. to já ne to soused zas pálí bordel... A najednou si všimnu dýmu co se valil z podkapoty a povídám otcovi. Tak asi vaříme... No podle toho černýho dýmu asi hoříme.. tak sem tak s klidnou hlavou otevřel kapotu a cást hlukové izolace nad výfukovýma svodama krásně hořela.... Tak sem to tak nějak posfoukával jak svíčky na dortu a najednou si všimnu,že tam ještě na svodech hoří hadra která byla úplně někde jinde skovaná v prostoru motoru... No asi tu kunu nebo kočku co mi chodí spát na motor něco tlačilo a tak si to tam pěkně vystlala tou hadrou a při tom jí položila na výfukový svody... Citovat
peugeotkovic Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 rošt\'anda jedna! ta by zasloužila:bacha:bacha:bacha Tak ještě že tak,ty jo.. že jste si všimli Citovat
peugeotkovic Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 motor stříkni pepřákem-ona ji ta chut\' na hadičky a hadříčky kunu přejde:) Citovat
Mitja Odesláno 22. květen 2008 Odesláno 22. květen 2008 Mi zase pred casem nejaka potvora odpojila zubama lambda sondu Citovat
KoudaK Odesláno 22. květen 2008 Autor Odesláno 22. květen 2008 Původně zaslal: Mitja Mi zase pred casem nejaka potvora odpojila zubama lambda sondu U 309 mi zas nějaká bestie nakousala přívodní hadice k vstřiku.. taky úžasný... Citovat
Medvěd Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Ještě že v Praze je potkanům v kanálech takový teplo, že nemají potřebu využívat naše vyhřáté motory jako noclehárny (a jinou havěť typu \"kuna\" si pěstujte tam u Vás, já si klidně zajdu do ZOO) Citovat
Mitja Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 Původně zaslal: Medvěd Ještě že v Praze je potkanům v kanálech takový teplo, že nemají potřebu využívat naše vyhřáté motory jako noclehárny (a jinou havěť typu \"kuna\" si pěstujte tam u Vás, já si klidně zajdu do ZOO) To je dan zato ze nebydlime v kralikarne ve meste. Zvirata mam rad ale nemusi mi štělovat auto, na to ci vystacim sam . Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 No ty jo, kdyby jsi si toho nevšimnul a třeba zaparkoval a odešel tak byla ze 605 hromádka popela:( Citovat
f3Rd@ Odesláno 23. květen 2008 Odesláno 23. květen 2008 tyvole, no tak to jsou teda veci! Jeste ze to byl jen hadr! To jsou svine ty svirata! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.