Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přijedu ke kamošovi a koukám jak se mu kouří z komína a povídám mu:čuss.. ty voe čím to topíš?! To je smrad jak sviňa...

On mi hlásí:zdar.. to já ne to soused zas pálí bordel...

A najednou si všimnu dýmu co se valil z podkapoty a povídám otcovi. Tak asi vaříme... No podle toho černýho dýmu asi hoříme.. tak sem tak s klidnou hlavou otevřel kapotu a cást hlukové izolace nad výfukovýma svodama krásně hořela.... Tak sem to tak nějak posfoukával jak svíčky na dortu a najednou si všimnu,že tam ještě na svodech hoří hadra která byla úplně někde jinde skovaná v prostoru motoru...

No asi tu kunu nebo kočku co mi chodí spát na motor něco tlačilo a tak si to tam pěkně vystlala tou hadrou a při tom jí položila na výfukový svody...

Odesláno
Původně zaslal: Mitja

Mi zase pred casem nejaka potvora odpojila zubama lambda sondu :bojim

U 309 mi zas nějaká bestie nakousala přívodní hadice k vstřiku.. taky úžasný...

Odesláno

Ještě že v Praze je potkanům v kanálech takový teplo, že nemají potřebu využívat naše vyhřáté motory jako noclehárny (a jinou havěť typu \"kuna\" si pěstujte tam u Vás, já si klidně zajdu do ZOO)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Ještě že v Praze je potkanům v kanálech takový teplo, že nemají potřebu využívat naše vyhřáté motory jako noclehárny (a jinou havěť typu \"kuna\" si pěstujte tam u Vás, já si klidně zajdu do ZOO)

To je dan zato ze nebydlime v kralikarne ve meste. Zvirata mam rad ale nemusi mi štělovat auto, na to ci vystacim sam :bacha.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...