Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čauko. Prosím Vás o radu - nevie niekto náhodou či sa dajú kúpiť čudlíky so šrubami, ktoré držia vrchný kryt motora? Ak áno, tak kde a koľko by to asi stálo? Dík za Vaše rady!!!:papa

Odesláno

Ja som na tie ,,cudliky,, narezal zavit M6 zvrchu natocil plastove matice zo sirokou podlozlou a mam pokoj lebo som dvakrat behom mesiaca stratil najprv dva potom tri cudliky a mam to prestalo bavit ich kupovat.

[upravil dne 22.5.08 malypeto]

Odesláno

ty silentbloky se mi utrhly asi 3x a pak sem ztratil nervy, celej kryt vytrh a mam pokoj:grr:grr:grr

davat v servisu 100 za kus mi prijde dost premrsteny na to ze neumej navrhnout neco co vydrzi, ale stale si na kvalitu fr. vyroby zvykam:o

[upravil dne 22/5/08 buml]

Odesláno

problém s cudlíkami som mal aj ja a to dovtedy kým som nevymenil spodný silenblok motoru. Bol prsknutý a tak sa celý motor hýbal. je to už viac ako rok a odvtedy som nestrattil ani jeden cudlík:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Syro

Čaves! Takže už som to kúpil - 4 čudlíky a 2 šroubky - 580 Sk. Myslel som, že ma trafí, ale no nekúp to!!!:o

:D:D:grr

Odesláno
Původně zaslal: matony

problém s cudlíkami som mal aj ja a to dovtedy kým som nevymenil spodný silenblok motoru. Bol prsknutý a tak sa celý motor hýbal. je to už viac ako rok a odvtedy som nestrattil ani jeden cudlík:super:super:super

Souhlas. Normálně se neztrácejí. To má nějakou příčinu, tu je potřeba odstranit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...