L.I.P.O.8 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Tak dneska mám po výměně komplet spojky - lamela,přítlačák,ložisko + výměna oleje v převodovce za 10 400,- Citovat
Návštěvník Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 :nevimešte ze to nieje každý veekend takato investy:bojimcia:bojim:bojim Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 No kurňa.Však sem tomu týpkovi říkal,že doufám,že se tam dlouho neukážu a on na mě PROČ.Tak sem mu řek že za 2 týdny dát do auto za opravy skoro 12000 je dost. Citovat
Escaper Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 taky me to ted ceka a netesim se na to vubec. Zacalo mi najednou hucet spojkove lozisko a holt musim.... L.I.P.O.8: kde jsi to delal?? Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 2. červen 2008 Autor Odesláno 2. červen 2008 V Havířově Horní Suchá.Zatím sem neměl žádný problém a chování super.Radí radši dřív než pozdě ať se na ni nepodělá ještě něco.Mi to začalo hučením ložiska a pak už pískala pořád a celá šla do háje Citovat
Escaper Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 me prave zaclo hucet lozisko tak se s tim bojim jezdit aby se to nepo... jeste vic Citovat
peugeotkovic Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Tak dneska mám po výměně komplet spojky - lamela,přítlačák,ložisko + výměna oleje v převodovce za 10 400,- :myslim:roll Citovat
peugeotkovic Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Tak dneska mám po výměně komplet spojky - lamela,přítlačák,ložisko + výměna oleje v převodovce za 10 400,- po kolika najetých km jsi to ,prosím,už musel měnit..? Citovat
Free-style Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 zdravim panove...taky mi pred 3 mesicema zacalo hucet lozisko..tak jsem koupil celou sadu a nechal to vymenit....ale stejne se mi to nejak nezda...nejak mi to tam klapne kdyz pustim spoujku a vubec netusim co by to mohlo byt.... Citovat
Yves Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Free-style zdravim panove...taky mi pred 3 mesicema zacalo hucet lozisko..tak jsem koupil celou sadu a nechal to vymenit....ale stejne se mi to nejak nezda...nejak mi to tam klapne kdyz pustim spoujku a vubec netusim co by to mohlo byt.... Mě to dělá převodovka Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: L.I.P.O.8 Tak dneska mám po výměně komplet spojky - lamela,přítlačák,ložisko + výměna oleje v převodovce za 10 400,- po kolika najetých km jsi to ,prosím,už musel měnit..? tak najeto asi 101000 km což je na spojku podle mě celkem dost Citovat
KoNG Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Tak dneska mám po výměně komplet spojky - lamela,přítlačák,ložisko + výměna oleje v převodovce za 10 400,- to je cena v Origo servise ? Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 3. červen 2008 Autor Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: L.I.P.O.8 Tak dneska mám po výměně komplet spojky - lamela,přítlačák,ložisko + výměna oleje v převodovce za 10 400,- to je cena v Origo servise ? Jo,právě sem taky čuměl bo sem počítal tak kolem 15 000,- a vyšlo to líp než bych kupoval celou spojkovou sadu někde jinde,protože sem to zjišťoval a jinak komplet spojka vychází na 9 500,- Citovat
GONDAR Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Ja som kupil spojku Valeo komplet za 7000sk,ale nie v Peug.servise.Tam bola tá istá za 10000sk Citovat
brychtak Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 ted tu spojku zrovna menim, a marne spekulujume nad tim jak odpojit tahla od razeni a spojky s plastovymi listy abych to cele neznicil... ( Citovat
Návštěvník Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: brychtak ted tu spojku zrovna menim, a marne spekulujume nad tim jak odpojit tahla od razeni a spojky s plastovymi listy abych to cele neznicil... ( žeby karbobrúskou?:D:D Citovat
KoNG Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: brychtak ted tu spojku zrovna menim, a marne spekulujume nad tim jak odpojit tahla od razeni a spojky s plastovymi listy abych to cele neznicil... ( kouknu se ti EDIT: viz příloha, ehm no příloha je větší tak dočasně šoupnu na FTP [upravil dne 2.7.2008 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 jinak demontaz prevodovky najdes TU [upravil dne 2.7.2008 KoNG] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.