Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:nevimešte ze to nieje každý veekend takato investy:bojimcia:bojim:bojim

Odesláno

No kurňa.Však sem tomu týpkovi říkal,že doufám,že se tam dlouho neukážu a on na mě PROČ.Tak sem mu řek že za 2 týdny dát do auto za opravy skoro 12000 je dost.

• O 2 týdny později...
Odesláno

V Havířově Horní Suchá.Zatím sem neměl žádný problém a chování super.Radí radši dřív než pozdě ať se na ni nepodělá ještě něco.Mi to začalo hučením ložiska a pak už pískala pořád a celá šla do háje

Odesláno

zdravim panove...taky mi pred 3 mesicema zacalo hucet lozisko..tak jsem koupil celou sadu a nechal to vymenit....ale stejne se mi to nejak nezda...nejak mi to tam klapne kdyz pustim spoujku a vubec netusim co by to mohlo byt....

Odesláno
Původně zaslal: Free-style

zdravim panove...taky mi pred 3 mesicema zacalo hucet lozisko..tak jsem koupil celou sadu a nechal to vymenit....ale stejne se mi to nejak nezda...nejak mi to tam klapne kdyz pustim spoujku a vubec netusim co by to mohlo byt....

Mě to dělá převodovka

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Původně zaslal: L.I.P.O.8

Tak dneska mám po výměně komplet spojky - lamela,přítlačák,ložisko + výměna oleje v převodovce za 10 400,-

po kolika najetých km jsi to ,prosím,už musel měnit..?

tak najeto asi 101000 km což je na spojku podle mě celkem dost

Odesláno

Tak dneska mám po výměně komplet spojky - lamela,přítlačák,ložisko + výměna oleje v převodovce za 10 400,-

to je cena v Origo servise ?
Odesláno
Původně zaslal: KoNG

to je cena v Origo servise ?

Jo,právě sem taky čuměl bo sem počítal tak kolem 15 000,- a vyšlo to líp než bych kupoval celou spojkovou sadu někde jinde,protože sem to zjišťoval a jinak komplet spojka vychází na 9 500,-

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: brychtak

ted tu spojku zrovna menim, a marne spekulujume nad tim jak odpojit tahla od razeni a spojky s plastovymi listy abych to cele neznicil... :((

žeby karbobrúskou?:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: brychtak

ted tu spojku zrovna menim, a marne spekulujume nad tim jak odpojit tahla od razeni a spojky s plastovymi listy abych to cele neznicil... :((

kouknu se ti

EDIT: viz příloha, ehm no příloha je větší tak dočasně šoupnu na FTP

[upravil dne 2.7.2008 KoNG]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...