Butch Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Prosím zběhlé cestovatele o radu, jestli se dostanudo Švýcar na fotbal bez cestovního pasu a s občankou bez strojově čitelného kódu. Nějak jsem se dostal k možnosti navštívit ME ve fotbale. Na nové doklady bych musel čekat 30 dní a to už by bylo pozdě. Tak nevím jestli mám jet i se starým dokladem. Citovat
Medvěd Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Podle posledních informací z médií bude po dobu ME omezen vstup do Rakouska na OP (prý to ve výjímečných případech EU umožňuje), takže bez pasu ani ránu (Švýcarsko není v Schangananu, tzn. že tam bys pas musel mít stejně) Citovat
Butch Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 To jsem si myslel, po dukladnem hledani jsem nasel stary pas, a ten me plati do listopadu 2008. S tim by to melo byt vyresene a na fotbal se pojede. Citovat
Netopýrka Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 No tak do Švýcar bez pasu, na to zapomeň... nech si udělat ten fofrpas.... Citovat
Medvěd Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: Butch To jsem si myslel, po dukladnem hledani jsem nasel stary pas, a ten me plati do listopadu 2008. S tim by to melo byt vyresene a na fotbal se pojede. Tuším problém, ve většině států v den vstupu na jejich území musí být pas platný ještě minimálně půl roku, s pasem platným do listopadu asi moc slávy nenaděláš Citovat
Butch Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 A jak by platil \"fofrPAS\", který se vystavuje s dobou platnosti 6 měsíců. To by te nevpustili, protoze by byl platny uz jenom 5 mesicu a 10 dni? Citovat
Emiš Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Je to mozna o nahode nas napr. po ceste pres Svycarsko do Francie nikdo ani nekontroloval. Ale pasy jsme meli, bez pasu bych si to nelajznul. Citovat
olda Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Bez pasu do Švýcarska Tě v pohodě pustí,jen musíš mít strojově čitelnou občanku,už to tu platí asi rok. Citovat
Butch Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 No pas jsem našel ještě platný do listopadu, a jak říkal medvěd o tom 6 měsíčním pásmu je údajně pravda, ale není to povinnost. Volal jsem na úřad, co mi k tomu řeknou a prý by po Evropě neměl být problém. Citovat
urdemala Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 do švajcu na občanku v pohodě, byl sem tam před 14 dny a žádnej problém, mimoto i švýcarsko JE v šengenu Citovat
urdemala Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 jo a zajímavý je, že švýcary zajímá spíš těch 30 euro za známku, než nějaký doklady :-) Citovat
Medvěd Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Před 14 dny možná v pohodě, já jen citoval zprávy z rádia, že v době konání šampionátu v honění míče po zelené ploše budou i rakušáci vyžadovat platné pasy (směrnice EU údajně umožňují po dobu konání rizikových akcí zrušit volný pohyb osob na hranicích) Citovat
urdemala Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 no vidíš, a já zase reagoval na ty fámy, který tu zazněly Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.