Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím zběhlé cestovatele o radu, jestli se dostanudo Švýcar na fotbal bez cestovního pasu a s občankou bez strojově čitelného kódu. Nějak jsem se dostal k možnosti navštívit ME ve fotbale. Na nové doklady bych musel čekat 30 dní a to už by bylo pozdě. Tak nevím jestli mám jet i se starým dokladem.

Odesláno

Podle posledních informací z médií bude po dobu ME omezen vstup do Rakouska na OP (prý to ve výjímečných případech EU umožňuje), takže bez pasu ani ránu (Švýcarsko není v Schangananu, tzn. že tam bys pas musel mít stejně)

Odesláno

To jsem si myslel, po dukladnem hledani jsem nasel stary pas, a ten me plati do listopadu 2008. S tim by to melo byt vyresene a na fotbal se pojede. :super

Odesláno
Původně zaslal: Butch

To jsem si myslel, po dukladnem hledani jsem nasel stary pas, a ten me plati do listopadu 2008. S tim by to melo byt vyresene a na fotbal se pojede. :super

Tuším problém, ve většině států v den vstupu na jejich území musí být pas platný ještě minimálně půl roku, s pasem platným do listopadu asi moc slávy nenaděláš

Odesláno

A jak by platil \"fofrPAS\", který se vystavuje s dobou platnosti 6 měsíců. To by te nevpustili, protoze by byl platny uz jenom 5 mesicu a 10 dni?

Odesláno

No pas jsem našel ještě platný do listopadu, a jak říkal medvěd o tom 6 měsíčním pásmu je údajně pravda, ale není to povinnost. Volal jsem na úřad, co mi k tomu řeknou a prý by po Evropě neměl být problém.

Odesláno

Před 14 dny možná v pohodě, já jen citoval zprávy z rádia, že v době konání šampionátu v honění míče po zelené ploše budou i rakušáci vyžadovat platné pasy (směrnice EU údajně umožňují po dobu konání rizikových akcí zrušit volný pohyb osob na hranicích)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...