Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jo, to je ono, ted mi stačí...:D Ale pak pojedeš na dovču a ejhle už nestačí...:(

Ale je pravda,že já ji využiji každy den na cca 500km.... Dal jsem v lednu za TT920 14500kč, dnes koupíš za cca 8 000kč..

Ber to, že je to poslední investice do toho zařízení...

Ale kde budeš shánět mapy do Blaupunkta? Asi jedině kupovat a nevím, jak to má Blaupunkt a aktuálností map... TT vydává zhruba každý půl rok nové mapy...

Pak vše co budeš potřebovat, najdeš na netu...Jak už jsem psal...

Mám v ní střední a západní Evropu, východní Evropu, cca 10 filmu a asi 20 alb s mp3....

[upravil dne 20/5/08 RychJ-1]

Odesláno
Původně zaslal: RychJ-1

No jo, to je ono, ted mi stačí...:D Ale pak pojedeš na dovču a ejhle už nestačí...:(

Ale je pravda,že já ji využiji každy den na cca 500km.... Dal jsem v lednu za TT920 14500kč, dnes koupíš za cca 8 000kč..

Ber to, že je to poslední investice do toho zařízení...

Ale kde budeš shánět mapy do Blaupunkta? Asi jedině kupovat a nevím, jak to má Blaupunkt a aktuálností map... TT vydává zhruba každý půl rok nové mapy...

Pak vše co budeš potřebovat, najdeš na netu...Jak už jsem psal...

Mám v ní střední a západní Evropu, východní Evropu, cca 10 filmu a asi 20 alb s mp3....

No právě proto jsem psal na začátku po přečtení názorů na tom Mobilmania foru že Blaupunkta asi radši ne. Ted jsem psal jen pro porovnání že puvodně mě zaujal cenou a vybavou, budu koukat po TT, zatim co koukám tak u těch levnějších nemužu nikde najít velikost paměti, asi budu muset připlatit a vzit něco se slotem na kartu
Odesláno

Původně zaslal: Marlin

nejlepsi navigace je mapa.... :D

Docela bych se hádal, mapu jsem nepoužil 3 roky..Jak v CR tak v Evropě...:D:D:D

srabe :bacha:bacha

Odesláno

RychJ: Je mi jasný že ty lepší PNA umí spoustu věcí,jaá k týhle přišel jak slepej k houslím ;) takže jsem musel pořešit co mi v tom poběží. Slot na kartu to má,videa,MP3 přehrává,fotky a ebooks prohlížet umí.Jsem docela spokojenej,jen papírovou mapu mi z auta nikdo vyndat nesmí :bacha

Odesláno

nejlepsi navigace je mapa.... :D

Docela bych se hádal, mapu jsem nepoužil 3 roky..Jak v CR tak v Evropě...:D:D:D

srabe :bacha:bacha

Já se polepším...:mad::D:D

Odesláno
Původně zaslal: Wenouš

RychJ: Je mi jasný že ty lepší PNA umí spoustu věcí,jaá k týhle přišel jak slepej k houslím ;) takže jsem musel pořešit co mi v tom poběží. Slot na kartu to má,videa,MP3 přehrává,fotky a ebooks prohlížet umí.Jsem docela spokojenej,jen papírovou mapu mi z auta nikdo vyndat nesmí :bacha

Je mi to jasný, já když kupoval, chtěl jsem od toho pokrytí map a podporu, což TT docela má, ikdyž má své mouchy...

Odesláno

Ja bych preferoval navigaci ktera umi navigovat i bez signalu (samo kradkodobeho) , dale by mela mit celou podrobnou evropu a ne jen mesta , mozna si nekdo rika ze uz je to u vsech samozdrejmost ale nektere to jeste doted neumi

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No na Mio jsem taky koukal ale moc duvěru k nim nemám, kámoš má jeden kousek už rok a pořád s tím něco je, už to bylo 7x v opravě, z toho se závada několikrát neprojevila, s prodejcem se ted hádá o prachy, tak nevím. Kousalo se to, pak se zase z ničeho nic displej změnil v jeden bílej pruh, atd. Jasný muže to bejt náhoda jeden vadnej kousek ale nahlodalo mě to. Pokud mi tady nenapíše více lidí že je s Miem spokojeno tak je zatím mimo

Radku, tohle se myslím může stát celkem u každého kousku, jak píšeš. Navigace se tu probírali už několikrát a je opravdu nejlepší pokud máš tu možnost někde si třeba konkrétní tipy půjčit a vyzkoušet. Ale volil bych mezi těmi nejrozšířenějšími, tzn. Tomtom, Mio a možná i Garmin. Jde o to, že je tam poměrrně velká informovanost, taky víc uživatelů víc ví, apod. Taky bych se asi zajímal o to, kdo dělá mapové podklady a pak o to, co chceš aby navigace vše uměla, tzn. někdo vyžaduje TMC, problém je třeba potom za hranicemi, kde některé tyhle služby jsou zpoplatněny. Určitě bych volil typ se slotem na kartu a zajímal bych se o celkové pokrytí v základu (vždy v % na danou zemi), protože třeba Mio má ve zvyku uvádět např. západní evropu a jedná se pouze o hlavní tahy ( i když myslím, že už to taky změnili). Můžu srovnávat TomToma a Mio a každé má něco do sebe. TomTom působí třeba jako Nokia u mob. telefonů, jasný přehledný, jednoduchý. Na druhou stranu Mio má preciznějsi spracované menu, je o něco složitější, jinak co se týče např. odezvy signálu jsou na tom cca stejně, jen třeba konkrétně Tomtom dokáže déle udržet GPS signál (zkušenost z tunelů ne Vídni:D). To byl takový krátký výcuc, ale fakt doporujuču zkusit, i třeba přes půjčovnu na víkend a pak se rozhodni:papa

Odesláno

Já mám Garmína v PDA, k licenci jsem dostal dvě aktualizace zdarma a další se dají dokoupit - zatím jsem aktualizoval vloni, tak si myslím, že to ještě chvíli vydrží. Navíc když jedu na dovolenou, tak si připravím trasu doma v počítadle a pak jí jen přetáhnu do PDA.

Nemůžu si stěžovat, zatím mne vždycky dovedla kam jsem chtěl.

Mapy mají dost podrobné - dovedou podle ulice a čísla domu v Evropě, Čechách.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...