Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

takže prostě máme smůlu...... asi !

A ví se o nějakých výrobcích prototypů?????

Naděje umírá poslední!!! Trpělivost růže přináší;) Stejný problém jako u rádia Philips 4050:(

[upravil dne 21/5/08 OK406]

Guest servisman
Odesláno

je to tak na náš starý nic není a překopat to na čirou new model mne nebere.

Odesláno

překopávat na nový model určitě ně.. starý se mi líbí více..

Čakom: Nešly by udělat kryty protože tim, že udelaš čiré kryty musíš nejak tvarovat parabolu kvůli lomu světla

Pe.Tr: Taky bych vzal ty čirý 2x..

Odesláno
Původně zaslal: stalmik

Čakom: Nešly by udělat kryty protože tim, že udelaš čiré kryty musíš nejak tvarovat parabolu kvůli lomu světla

JJ starší je hezčí :super

Když se dělaj na starý škodovky čirý skla který mají origo ty rýhovaný. tak proč by se nedali dat na 406 čirý.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

JJ starší je hezčí :super

Když se dělaj na starý škodovky čirý skla který mají origo ty rýhovaný. tak proč by se nedali dat na 406 čirý.

já nevim no.. zase když čirou tak plošky bez rýhování a tavrovanou parabolku.. vypadalo yb tolépe..:aut

Odesláno

tohle by slo teoreticky poladit cockou s bixenonem jako to mel tusim prema jeste kdysi na tom combiku... jinak takovou cocku sezenes napriklad tu:

http://www.bixenony.com/. O tom jsem uvazoval :) ze bych si nekde nechal prelestit akorat to sklo a vrazil tam cocku. (nekdo mi rikal ze to pry jde udelat i s plastovym, akoratze se to musi delat pomaleji a chladit)

[upravil dne 21.5.2008 švejk]

Odesláno

tohle by slo teoreticky poladit cockou s bixenonem jako to mel tusim prema jeste kdysi na tom combiku... jinak takovou cocku sezenes napriklad tu:

http://www.bixenony.com/. O tom jsem uvazoval :) ze bych si nekde nechal prelestit akorat to sklo a vrazil tam cocku. (nekdo mi rikal ze to pry jde udelat i s plastovym, akoratze se to musi delat pomaleji a chladit)

[upravil dne 21.5.2008 švejk] [/quoteTakže dát dotaz a uvidíme, co napíší.:myslim

Odesláno

No tak jsem ještě psal panu Ryšavému do Helly,s nějakou konkrétní nabídkou,resp.dotazem,a tady je jasná odpověď -

\" Vážený pane Buriane,

naše firma je zaměřena i technologicky vybavena na velké série.

Malé množství vyrábí jiná divize v SRN. Obraťte se prosím na společnost

Hell CZ, která by Vám mohla v tomto případě pomoci.\"

Toto mi bylo odesláno,a super německy fakt neumím,abych si mohl dopisovat s někým z Německa......

Odesláno

Pokud by se nikdo nenašel na překlad,mohu poprosit známého.Problémek je,že se s ním vídím málo.

Můžu se však pokusit setkání zařídit:myslim

Odesláno
Původně zaslal: subin

Pokud by se nikdo nenašel na překlad,mohu poprosit známého.Problémek je,že se s ním vídím málo.

No to by bylo super...... já se zkusím zeptat ještě tetky,ta umí špičkově,( vdala se do německa ),jenže bydlí za oceánem,a nevím jak moc by zvládala technickou němčinu.....:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

Původně zaslal: subin

No to by bylo super...... já se zkusím zeptat ještě tetky,ta umí špičkově,( vdala se do německa ),jenže bydlí za oceánem,a nevím jak moc by zvládala technickou němčinu.....:myslim

Tak to máme podobně(jeho matka se provdala do německa),akorát já si taky nejsem jistej tou technickou němčinou,za pokus nic nedám.Zkus mi poslat na mail text,který chceš přeložit a já mu ho v nejbližší možné příležitosti dám přeložit a pošlu ti jej přeložený
  • O 2 týdny později...
Odesláno

jo tak o čiré světla bych měl též zájem.problém je že na kdejakej sráč kterej sotva jede a rozpadá se při 100km/h jich je několik druhů a na naše káry neseženete ani nárazník.prostě nic.hledám je už půl roku a marně ale někde jsem slyšel že se nechá plexi leštit a že to jde vzít 2000kou brusným papírem pod vodou a dodatečně leštit zubní pastou na hadříku ale nevím...jen jsem slyšel.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...