Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem psal dneska jednomu pánovi do firmy Automotive Lighting,zda-li by nebylo možné vyrobit na zakázku světla s čirou optikou a čočkou. Psal jsem i zároveň Medvědovy,jako šéfovy tohoto fóra,aby udělal nějakou anketu,ale už je to zřejmně pasé,odpověď byla rychlejší než jsem čekal a tady je vyjádření

Dobrý den

Automotive Lighting se nezabývá kusovou výrobou světlometů a už vůbec není u nás možné toto řešit pro model, na který není primárně tento světlomet určen. Řešitelné to samozřejmě je, ale to se budete muset obrátit na firmy specializující se na tuning.

Takže zase a opět máme smůlu,na kdejakou plečku starou dělají aspoň Angel eyse,a na nás nikdo nemyslí...... je to škoda.....

Medvědovy se tímto omlouvám za to že jsem ho otravoval.

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

Tak jsem psal dneska jednomu pánovi do firmy Automotive Lighting,zda-li by nebylo možné vyrobit na zakázku světla s čirou optikou a čočkou. Psal jsem i zároveň Medvědovy,jako šéfovy tohoto fóra,aby udělal nějakou anketu,ale už je to zřejmně pasé,odpověď byla rychlejší než jsem čekal a tady je vyjádření

Dobrý den

Automotive Lighting se nezabývá kusovou výrobou světlometů a už vůbec není u nás možné toto řešit pro model, na který není primárně tento světlomet určen. Řešitelné to samozřejmě je, ale to se budete muset obrátit na firmy specializující se na tuning.

Takže zase a opět máme smůlu,na kdejakou plečku starou dělají aspoň Angel eyse,a na nás nikdo nemyslí...... je to škoda.....

To je škoda , když jsi tak šikovný , co oslovit HELLA apod.? Jinak teda seš u mě frajer.:super

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Dobrý den

To je škoda , když jsi tak šikovný , co oslovit HELLA apod.? Jinak teda seš u mě frajer.:super

Tak jsem to zkusil,stejný dotaz jsem zaslal do spol.Hella tak uvidíme co odepíšou,naděje umírá vždy až poslední.....

Odesláno
Původně zaslal: Pata

Burisek: je Ti jasne, ze pokud by Hella takove svetla zacala vyrabet, tak jejich cena bude hoodne, hoooodne vysoka? :myslim odhaduju tak 20tis za par ...

samo že mi to je jasné,ale kdyby byl větší zájem,a ten by zřejmně byl,tak by cena mohla být podobná jako u Angel eyes,a to by se myslím dalo zvládnout,a vypadalo by to cool !! nebo ne ?? Co si o tom myslíte Vy ostatní ??

[upravil dne 19/5/08 Burisek]

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Já si myslím, že 406 old je tak rozšířený auto a majitelé chtějí něco jako na new, takže zájem by byl přinejmenším obrovskej. Ale pouze můj názor....

Děkuju,konečně někdo kdo zdílí můj názor.....

Odesláno

Já si myslím, že 406 old je tak rozšířený auto a majitelé chtějí něco jako na new, takže zájem by byl přinejmenším obrovskej. Ale pouze můj názor....

Není vůbec za co. Já mít nějakou takovou firmu, tak vůbec nepřemýšlím a začnu je vyrábět. Podle mě na tomhle prostě prodělat nejde při tom množství na silnicích. :super

[upravil dne 19/5/08 MatrixChose]

Odesláno

ja Tvuj nazor taky sdilim, ale vim, kolik takova sranda prijde... ;)

Odesláno
Původně zaslal: Pata

ja Tvuj nazor taky sdilim, ale vim, kolik takova sranda prijde... ;)

jj uvidíme,co mi napíšou z Helly. Dám hned kdyžtak vědět.....

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Dobrý den

HELLA jsem oslovoval já odpověď byla v celku stejná,s tím,že ve výrobě mají jen světla na coupé a o výrobě na old model neuvažují.
Odesláno

proč myslíš ??? že zrovna frajer ??

myslel jsem to jako uznání , že máš o to velký zájem a že oslovuješ přímo výrobce , jiní včetně mě o tom dovedou jen tlachat :D

Odesláno

muj dotaz bude opet primitivni, mozna trochu out of topic, ale ne zas tak uplne proto ho s dovolenim necham v tomhle vlaknu ... nemusim jiz resit problem cirych svetlometu bo vlastnim novy model, ale co xenony, muzu je tam dat aniz by mi ty cire svetlomety usmazily ?

[upravil dne 19.5.2008 bure_406]

Odesláno

Xenony mají pouze 35W oproti klasice 55W. Navíc odpadní teplo mají daleko nižší, takže no problem ;)

necham dekovat ! :super

Odesláno

takže další podpásovka.... viz email z Helly - Vážený pane Burian,

bohužel Vás musím zklamat. Výroba polykarbonátového čirého skla je velmi

drahá a proto se používá při velkých sériích.

Pro Vaše účely bych Vám doporučil se obrátit spíše na výrobce prototypů. Ti

by mohli takové sklo vyrobit bez nutnosti nástrojů a tím i levněji.

S pozdravem / Best regards

Marek RYŠAVÝ

Production Director

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...