Ferry Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: urdemala tyhle presne sem tam měl - vydržely kolem 10.000 km aha tak to je zajimavy, ja je tam mam uz 30 000 km, daval jsem je loni koncem kvetna a porad jezdi dobre, rekl bych Citovat
urdemala Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 i na benzín? (ptám se jenom proto, kdybys náhodou nečet tohle vlákno celý) ony ty svíčky na plyn jedou fakt super.. třeba bude hodně záležet na typu a výrobci vstřikování lpg, a životnost a chování budou někde jinde. ngk dělá ještě iridiový přímo pro lpg, označení BKR6EIX-LPG, jenže ty jsou za 7 stovek, pochybuju, že s nima má tady někdo zkušenost Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: urdemala i na benzín? (ptám se jenom proto, kdybys náhodou nečet tohle vlákno celý) ony ty svíčky na plyn jedou fakt super.. třeba bude hodně záležet na typu a výrobci vstřikování lpg, a životnost a chování budou někde jinde. ngk dělá ještě iridiový přímo pro lpg, označení BKR6EIX-LPG, jenže ty jsou za 7 stovek, pochybuju, že s nima má tady někdo zkušenost nemam problem ani na benzin, prave ze na benzin mi predtim svitila kontrolka diagnostiky a s temahle svickama prestala, na benzin toho moc nenajedu, ale kdyz je vetsi zima a jedu delsi trasu nez se mi to prepne na LPG tak nepozoruju zadny potize Citovat
urdemala Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 mno, tak to máš super. teď mě ještě napadla jedna věc - a zeptam se na ní tebe, páč seš takovej expert - co takhle zkusit změnit na těch dvouelektrodovejch svíčkách jednu tu elektrodu odtrhnout jinak? myslíš, že by to mohlo mít nějakej pozitivní vliv? vim, nejsou tam dvě kvůli tomu, aby jedna byla na parádu, ale co kdyby jedna byla víc přizpůsobená benzínu a ta druhá lpg? tak tohle mi teď hodně vrtá hlavou.. Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 cece ja si ted nejsem jistej jestli ty NGK svicky jsou vubec dvouelektrodovy, original bosch co maji byt v tomhle motoru jsou, to vim, ale u tehle si nejsem jistej, myslim ze maj jen nejakou V-drazku na elektrode- proto to oznaceni V23 Citovat
Kekros Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Ne že bych se vám chtěl do toho montovat, ale neni po tom jinym odtrhu na jedné elektrodě možný, že by to potom třeba začalo pálit u jednoho paliva dřív než by mělo ? Citovat
urdemala Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 klidně se do toho montuj :-)))) to máš nejspíš pravdu, takže zdá se, že geniální myšlenka byla k prdu.. Citovat
zelpol Odesláno 9. červenec 2008 Autor Odesláno 9. červenec 2008 Urdemala No mas pravdu, ze som tu dlho nebol. Mam niake veci, ktore riesim a nemam cas. Sorry:(. S tymi svieckami si ma zaujal. Tusim to pred zavezenim do servisu skusim vymenit. No neviem kedy tam skutocne pojdem, lebo ako hovorim riesim sukromne problemy a na auto nemam cas. Vlastne na nom ani nejazdim. Len ked nemam po ruke ine auto a musim. Rozmyslal som nad tymi 700 korunovimi co si hovoril. Keď sa nastvem, tak ich kupim. No ked to nepojde, nalejem do hrdla dolievania oleja odmasťovac, naštartujem a Peugeotik sa ma na co tesit! Haha Citovat
Ferry Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Původně zaslal: zelpol Urdemala No mas pravdu, ze som tu dlho nebol. Mam niake veci, ktore riesim a nemam cas. Sorry:(. S tymi svieckami si ma zaujal. Tusim to pred zavezenim do servisu skusim vymenit. No neviem kedy tam skutocne pojdem, lebo ako hovorim riesim sukromne problemy a na auto nemam cas. Vlastne na nom ani nejazdim. Len ked nemam po ruke ine auto a musim. Rozmyslal som nad tymi 700 korunovimi co si hovoril. Keď sa nastvem, tak ich kupim. No ked to nepojde, nalejem do hrdla dolievania oleja odmasťovac, naštartujem a Peugeotik sa ma na co tesit! Haha jen pro upresneni, 700 stoji jedna svicka, takze x 4ks = 2800 Citovat
zelpol Odesláno 9. červenec 2008 Autor Odesláno 9. červenec 2008 No Ferry to je dost dobra suma. Uvidim, ked budem vo velkosklade. Ked budem mat naladu, ako sa poznam /budem nasrany/ tak ich kupim. Ale ak to nepomoze....... tak:bacha [upravil dne 20/12/12 15:54 od Ferry] Citovat
zelpol Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 No co urdemala, ako si dopadol s autom? [upravil dne 23.7.2008 zelpol] Citovat
urdemala Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 zdar, dopadl jsem docela dobře - výměna vstřikovačů plynu, repase reduktoru a zkalibrování udělalo svoje - motor šlape jak na plyn, tak na benzín. Dostal jsem nový vstřikovače, měl jsem tam nějakej typ prví generace, prej se to jmenovalo matrix a nebylo to ještě kdovíjak vychytaný - prakticky nešly vyčistit ani štelovat jako ty dněšní, no uvidíme časem. každopádně reduktor byl tak zadělanej, že tlak za nim byl o 70% vyšší než měl bejt, což nebylo moc dobrý. no, celkově byla celá soustava plynu dost zadělaná, asi i tim, že když sem se před rokem preventivně objednal na výměnu filtrů a firma v příbrami s tvářila, že systému tartarini rozumí jako nikdo, si nakonec vůbec nevěděla se sekvencí rady a žádná výměna se nekonala. Každopádně, je zajímavý, že motor jel na plyn vždycky na jedna.. Asi jsem koupil plyn, kterej rozpustil usazeniny a nárazově zasral co se dalo. Teď nevim, jestli z toho můžu odvodit nějaký ponaučení - napadá mě jenom jestli by nebylo dobrý kupovat plyn o různejch dodavatelů, aby se ten bordel ředil postupně a ne nárazově. Citovat
zelpol Odesláno 4. srpen 2008 Autor Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala zdar, dopadl jsem docela dobře - výměna vstřikovačů plynu, repase reduktoru a zkalibrování udělalo svoje - motor šlape jak na plyn, tak na benzín. Dostal jsem nový vstřikovače, měl jsem tam nějakej typ prví generace, prej se to jmenovalo matrix a nebylo to ještě kdovíjak vychytaný - prakticky nešly vyčistit ani štelovat jako ty dněšní, no uvidíme časem. každopádně reduktor byl tak zadělanej, že tlak za nim byl o 70% vyšší než měl bejt, což nebylo moc dobrý. no, celkově byla celá soustava plynu dost zadělaná, asi i tim, že když sem se před rokem preventivně objednal na výměnu filtrů a firma v příbrami s tvářila, že systému tartarini rozumí jako nikdo, si nakonec vůbec nevěděla se sekvencí rady a žádná výměna se nekonala. Každopádně, je zajímavý, že motor jel na plyn vždycky na jedna.. Asi jsem koupil plyn, kterej rozpustil usazeniny a nárazově zasral co se dalo. Teď nevim, jestli z toho můžu odvodit nějaký ponaučení - napadá mě jenom jestli by nebylo dobrý kupovat plyn o různejch dodavatelů, aby se ten bordel ředil postupně a ne nárazově. A co na benzine ti to uz ide? Ved si pisal, ze na benzine nic moc. Som z toho jelen. Mne to tartariny robili v decembri, tak ze tam chyba nebude, lebo mi to nejde len na benzin. Ale uz som vymenil aj teplotne - zelene cidlo, sviecky no stale na benzine ako Š-120 za studena. Koncim, ide to do servisu. Citovat
zelpol Odesláno 18. srpen 2008 Autor Odesláno 18. srpen 2008 Chlapci problem, o ktorom som tu pisal je vyrieseny. Neuverite. Stacilo precistit kontakty na lambde a znovu nastavit cez pocitac skrtiacu klapku, nakolko som ju mal vybratu a cistil som ju a auto ide na benzin ako raketa. Vdaka sedrvisu v Cunove. Este pojdem do Zvolena dat nastavit splynovac, nakolko je nastaveny podla predoslych parametrov skrtiacej klapky a bude to hadam v pohode. Citovat
urdemala Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 super, tak to je fajn, že ja závada odstraněna. taky tě to stálo nervů, viď ;-) Citovat
zelpol Odesláno 19. srpen 2008 Autor Odesláno 19. srpen 2008 Původně zaslal: urdemala super, tak to je fajn, že ja závada odstraněna. taky tě to stálo nervů, viď ;-) Tomu ver bracho. Este len dufat, ze ked to vo Zvolene nastavia / myslim teraz ten splynovac/ ze to pojede, lebo ma slaktrafiii. Citovat
Dave_k Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: zelpol Chlapci problem, o ktorom som tu pisal je vyrieseny. Neuverite. Stacilo precistit kontakty na lambde a znovu nastavit cez pocitac skrtiacu klapku, nakolko som ju mal vybratu a cistil som ju a auto ide na benzin ako raketa. Vdaka sedrvisu v Cunove. Este pojdem do Zvolena dat nastavit splynovac, nakolko je nastaveny podla predoslych parametrov skrtiacej klapky a bude to hadam v pohode. Jak se nastavuje ta klapka přes počítač? To jde přes diag? Citovat
zelpol Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: zelpol Chlapci problem, o ktorom som tu pisal je vyrieseny. Neuverite. Stacilo precistit kontakty na lambde a znovu nastavit cez pocitac skrtiacu klapku, nakolko som ju mal vybratu a cistil som ju a auto ide na benzin ako raketa. Vdaka sedrvisu v Cunove. Este pojdem do Zvolena dat nastavit splynovac, nakolko je nastaveny podla predoslych parametrov skrtiacej klapky a bude to hadam v pohode. Jak se nastavuje ta klapka přes počítač? To jde přes diag? Osobne som to nevidel, lebo som odisiel, ale predpokladam ze ano. Mechanik, ktory mi to robil pouziva DIAG 2000. Jedno je iste, po nastaveni ide auto ako namydleny blesk. Pred tym som zagumoval z miesta pomaly len na strku a teraz taham caru 20 m. A motor ma tah ako vymeneny. Zobral odomna len 1000,-Sk a to mi nastavil ako som spominal tu klapku a vycistil kontakty na lambdasonde. Keby bol hajzel povyprava mi blbosti typu, co vsetko musel skontrolovat a vymenit a vypytal by si vela penazi ale on nie. Urobil to co urobil a za to si aj vypytal. [upravil dne 15.9.2008 zelpol] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.