Marcel505 Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Projížděl jsem statistiky tady na foru, ale nenašel jsem třeba čas zde strávený... Mají to třeba CHATy, kdo kolik nachatoval, není to tu někde schované? Bylo by docela zajímavé vědět, kdo tady kolik času strávil... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: Marcel505 Projížděl jsem statistiky tady na foru, ale nenašel jsem třeba čas zde strávený... Mají to třeba CHATy, kdo kolik nachatoval, není to tu někde schované? Bylo by docela zajímavé vědět, kdo tady kolik času strávil... Stejně to info bude skreslené, protože jestli to dělá více lidí tak jako já, že mám P-C otevřený bud v jiném panelu a prohlížím jiné stránky a pak tam jen na 5 minut mrknu, nebo ho mám otevřený a zminimalizovaný a dělám si něco v compu a pak zase na chvilku mrknu, tak to muže vypadat že ten člověk je tam třeba 5 hodin v kuse a přitom tam byl třeba jen 50 minut;). Takže to bude na nic:( Citovat
AnotherOne Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Strávený čas sa nedá zistiť resp. iba približný. Pri vstupe - prihlásení a pri klikaní je známe, že kto to urobil a kedy, ale nie je známe, kedy skutočne skončil - môže sa to odhadnúť uplynutím nejake doby od posledného kliku. Tak je tu myslím urobený stav online/offline vľavo od príspevkov pod menom. Pri chate sa prihlásiš a ukončením klienta odhlásiš tam je to teda pomerne presné. Ukončenie web prezerača však neznamená odhlásenie. To, že uživateľ je ešte stále na fóre vie server len podľa toho, že s ním prehliadač komunikuje teda užívateľ kliká po odkazoch. [upravil dne 18.5.2008 AnotherOne] Citovat
Marcel505 Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Chápu... Ale i tak by to neškodilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.