marmen Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Zdravím, což takhle: www.osobnipneu.cz www.elektrony.cz Citovat
McBen Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 S Kléberama zkušenosti nemám. Úplně původně jsem měl na 405-ce Uniroyal. Je to už dávno, takže těžko posuzovat. Pak jsem se \"rozšoupl\" a pořídil Good Year Eagle Ventura. V té době to byla špička a jízdní vlastnosti tomu odpovídaly (bohužel rozměr nic moc:185/65). Už jenom ten dezén byla nádhera. Pak jsem pořídil li?áky i s pneu Pirelli P5000 Drago - 195/50 15\". Vynikající přilnavost, auto jede jako po kolejích a v zatáčkách je cítít, jak doslova lepí. Ale je fakt, jak už tady padlo, že určitá hlučnost tam je. Citovat
-=Michal=- Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Koukni na www.azpneu.cz. Podle mne nejlevnější e-shop a maj tam i překlady ADAC testů pneumatik. Do 2 dnů mi to přišlo až pod nos bez nejmenších problémů. Já Mám letní Michailovky a zimáky Dunlopy (podle testů mi to přišlo jako dobrá volba jak Jihlavanka ) Citovat
Kurt Odesláno 23. únor 2005 Odesláno 23. únor 2005 Napsán autorem -=Michal=- Koukni na www.azpneu.cz. Podle mne nejlevnější e-shop a maj tam i překlady ADAC testů pneumatik. Do 2 dnů mi to přišlo až pod nos bez nejmenších problémů. Já Mám letní Michailovky a zimáky Dunlopy (podle testů mi to přišlo jako dobrá volba jak Jihlavanka ) www.azpneu.cz - stejná firma jako nejlevnejsipneu.cz (dokonce když zadáš az... přesměruje to na nejlevnejsi...) O těch se tu už psalo - jak které typy, někdy jsou dražší, než jiní, ale zase mají dopravu zdarma, takže to chce vybírat... (pokud máš dobré zkušenosti, je to pro ně ta nejlepší reklama) Citovat
Holly Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Dotaz pro 205 GTI-čkáře. Taky máte ve velkým techničáku gumy 185/55 R15 85 V? Ten hmotnostní index mě děsí, to se snad ani nedá sehnat. Jaký máte zkušenosti se zapsáním alternativních rozměrů do velkýho TP? Díky. Citovat
Hnipak Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Napsán autorem Urbanek Tomas Nikdy bych si ale nekoupil Pireli !! Asi maji dobry jizdni vlastnosti, ale ten hluk, to si uz radsi koupim i Barumky a budu si davat vetsi pozor na mokru. Spatny zkusenosti mas se VSEMA Pireli? Ja mam P3000 a hlucnost me trapi akorat na dalnici, jenom jsi nejsem jistej nakolik na tom pri 130+ km/h rychlosti maji podil gumy... Bohuzel ale nemuzu srovnavat. [Editován dne 24/2/05 Hnipak] Citovat
-=Michal=- Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Napsán autorem Hnipak Napsán autorem Urbanek Tomas Nikdy bych si ale nekoupil Pireli !! Asi maji dobry jizdni vlastnosti, ale ten hluk, to si uz radsi koupim i Barumky a budu si davat vetsi pozor na mokru. Spatny zkusenosti mas se VSEMA Pireli? Ja mam P3000 a hlucnost me trapi akorat na dalnici, jenom jsi nejsem jistej nakolik na tom pri 130+ km/h rychlosti maji podil gumy... Bohuzel ale nemuzu srovnavat. [Editován dne 24/2/05 Hnipak] Mám letní Pireli na služebáku. Nevim co je to za typ (zhruba 2roky zpět), ale jsou super. Tvrdý jsou jak vořech a perfektně držej v zatáčkách. Jediná nevýhoda je, že ta stabilita jde na úkor pohodlí. Přece jen je každá dirka v silnici cítit. Citovat
Kurt Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Napsán autorem Holly Dotaz pro 205 GTI-čkáře. Taky máte ve velkým techničáku gumy 185/55 R15 85 V? Ten hmotnostní index mě děsí, to se snad ani nedá sehnat. Jaký máte zkušenosti se zapsáním alternativních rozměrů do velkýho TP? Díky. Odpovím jen na půl: \"V\" se samozřejmě sehnat DAJÍ - můžeš použít i ty s označením \"ZR\" Citovat
Holly Odesláno 24. únor 2005 Odesláno 24. únor 2005 Samozřejmě že se dají sehnat 185/55 R15 V 82, ale zkus najít něco co má hm. index 85! Mně se ještě nic najít nepodařilo. Přece nebudu jezdit na takovýhle hovadech, natož v zimě. Jo a ta adresa na levný gumy měla být www.az-pneu.cz, ne www.azpneu.cz, tam tě to opravdu pošle na ty nejlevnější gumy. Nějak se jim to ale asi zbortilo, protože včera ty stránky fungovaly a dneska už ne. Citovat
-=Michal=- Odesláno 25. únor 2005 Odesláno 25. únor 2005 Napsán autorem Holly Samozřejmě že se dají sehnat 185/55 R15 V 82, ale zkus najít něco co má hm. index 85! Mně se ještě nic najít nepodařilo. Přece nebudu jezdit na takovýhle hovadech, natož v zimě. Jo a ta adresa na levný gumy měla být www.az-pneu.cz, ne www.azpneu.cz, tam tě to opravdu pošle na ty nejlevnější gumy. Nějak se jim to ale asi zbortilo, protože včera ty stránky fungovaly a dneska už ne. Pravda, pravda. TAky jsem myslel www.az-pneu.cz www.azpneu.cz jsou jen nějaký kazišukové co zneužívaj jméno cizí domény Citovat
xVlasta Odesláno 25. únor 2005 Odesláno 25. únor 2005 No ja jsem si koupil Klebry minuly rok a jsem s nima maximalne spokojeny ..... Citovat
Hnipak Odesláno 25. únor 2005 Odesláno 25. únor 2005 Napsán autorem -=Michal=- Mám letní Pireli na služebáku. Nevim co je to za typ (zhruba 2roky zpět), ale jsou super. Tvrdý jsou jak vořech a perfektně držej v zatáčkách. Jediná nevýhoda je, že ta stabilita jde na úkor pohodlí. Přece jen je každá dirka v silnici cítit. Souhlas - naprosto se na ne muzu spolehnout. (Pireli mam i zimni a jsem taky moc spokojenej). [Editován dne 25/2/05 Hnipak] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.