Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek.Mam na vas dotaz.Brácha si chce koupit renault lagunu druhe generace 1,9dCi (88kW).Mate někdo skušenosti tady s tym vozem?Ja moc ne:bojim.Akurat vim,že je v tom až moc elektroniky ktera casto blbne.Budu vděčnej za kazdy postřech.Diky

Odesláno
Původně zaslal: domena

Nazdarek.Mam na vas dotaz.Brácha si chce koupit renault lagunu druhe generace 1,9dCi (88kW).Mate někdo skušenosti tady s tym vozem?Ja moc ne:bojim.Akurat vim,že je v tom až moc elektroniky ktera casto blbne.Budu vděčnej za kazdy postřech.Diky

kamarad ji ma i jeho otec , ten ma snad i tu silnejsi verzi . nemuzou si auto vynachvalit , jen jednou se z te startovaci karty zničehonic ztratila data tak ji musely snad přehrat.

mě osobně by ta karta vadila , jo to mi připomina ze ten kamos nosi solo kartu a solo klic od medved bloku:(

Odesláno

Máme doma 2.2 Dci 150PS, řekl bych mnohem vhodnější pro auto, jako je Laguna, spotřeba kupodivu příznivá, po městě do 8litrů a to se na to občas šlape, dovolenou s tím naši odjeli (s kufrem na střeše a zapnutou klimou) za nějakých 6l.

Co se týče karty, nesnáším to, neustále hrabu po klíči..klíč je klíč, na tom se málokdy něco vyse_e, když s tou kartou šikovně hodíš (spadne), taky se může stát, že už se nerozchodí..

Jinak u Laguny 2 nebrat v žádném případě ty první ročníky, neustálé problémy s elektronikou, známí ji měli, sedan v Dci, myslím že to byl ročník 2001 a jeli ze Švédska až do Čech 60km/h, protože elektronika se prostě rozhodla, že víc nepustí a jakmile se tato rychlost překročila, motor se vypnul! Karta je také jednou vypekla, přestala fungovat v Rakousku.....

Jinak u nás, musím zaťukat, bez větších problémů (rok 2005, km 62000), pouze letos v zimě odešlo nějaké čidlo na ABS a ESP a na tyhle elektronický blbosti a přestalo to z ničeho nic fungovat.

Kamarád měl na opravu taky 2.2 Dci s 210 000km a odešlo u ní čerpadlo, suma cca 25 nebo 30 000Kč, přesně už si nevzpomínám... Spíš bych volil jednu z posledních, pokud to bude finančně možné, do nějaké více jeté bych se já osobně snad ani nepustil.. Co se týká Laguny 1, tam bych se toho nebál, motor 1.9Dci byl výborný.

* zapomněl jsem, taky se jim u toho sedanu stalo, že jednou nastartovali, měli nalítáno asi 170 000km a budíky ukazovaly pěkných kulatých 100 000km:D:D:D (Po té, co jeli z toho Švédska hlemýždím krokem, auto prodali a koupili Volvo XC 70 Cross country..)

[upravil dne 17/5/08 jarajarda]

Odesláno

jojo, u tech prvnich modelu byla elektronika poruchova, ale myslim ze od rv2002 uz pohoda , ale ten rok/mesic vyroby odkdy je to OK. si radeji over, nekde na webu to je, jen uz to nemuzu najit ....

Odesláno

já jen vím, že byla 107 ze 107 co se týče poruchovosti dle ADACu nebo koho. :D Taky jsem nad ní slintal v bazaru. Nakonec jsem šel z bláta do louže a vzal 307mu :D:D:D

Odesláno

Děkuju vam moc.Ja ho od toho taky tak trochu odhovaram.On prostě shani auto do 230 000kč (nějaky spolehlivy diesel) ktery odveze 5 dospělich lidi.Bude takhle v pěti jezdit hodně.Hrozne se mu libi ta laguna a taky peugeot 307.Ja jsem mu radil 406,ale ta se mu nelibi.Tak nevi co za ty prachy:myslim

Odesláno

Děkuju vam moc.Ja ho od toho taky tak trochu odhovaram.On prostě shani auto do 230 000kč (nějaky spolehlivy diesel) ktery odveze 5 dospělich lidi.Bude takhle v pěti jezdit hodně.Hrozne se mu libi ta laguna a taky peugeot 307.Ja jsem mu radil 406,ale ta se mu nelibi.Tak nevi co za ty prachy:myslim

co C5?

Odesláno

O poruchovosti C5ky toho moc nevím,ale místa je v ní opravdu hodně a podvozek taky stojí za to(pokud je v pořádku) hezky se mi s ní jelo byl to 2,0 HDI

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

:myslimNeviš jak je na tom s mistem v zadu?

vim , táááááááááááááááááááááááááááááákhle

Pe.Tr ma pravdu.Já tenhle měsíc vyněnil vozový park a to 406 za C5.Na 406 nedám nikdy dopustit,nikdy mě nezradila a nikde nenechala.

C5 je pohodlný auto a jezdí pěkně a ten podvozek je suprovej.Mám 2,0 Hdi dovoz z Belgie ci Holandska před rokem a v techničáku je 88kw:myslim.Co jsem tak koukal tak těch Belgických s 88kw je víc,tak nevím.At jsou kw tak nebo onak auto jezdí jak z praku.:super

Odesláno

Jojo, C5, to je obývák, dneska jsem měl pro změnu také tu čast s HDI:) Super na cestování:) Lepší jak Laguna.

Mno, ale pak mne posadili do Chryslera 300C V8 5.7 HEMI 250kW a to byl záááážitek, doporučuju na svezení, Americkej osmihrnek, to je něco, ale živit bych to nechtěl..ale když člověk zabral, kua to byla síííííla!

Odesláno

Ja som bol raz na servise u jednej firmy, pan raditel mi povedal ze s PC ma drobny problem aj doma, a ze skocime k nemu domov, ze byva na dedine kusok od trnavy, a ze ma sveze. Povedal som ze dobre, zamkol som sluzobne auto a uz som videl tu Audinu 8micku s 12 valcovim 4,2 TDI :D

To bola jizda :D :D Skoro som sa posral :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...