Béďa Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 u me zadna zmena, k te modre se mi to opravdu libi.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. červen 2008 Odesláno 6. červen 2008 pekny neony - taky o nich uvazuju, modre ma kazdy, asi bych chtel bile nebo zlate, ale to me ukamenujete, ze delam subaru. Taky cervene by nemusely byt spatne v kontextu s cervenymi budiky. v pristim tydnu budu miti duplex, je to ale strasnej masakr kvuli ty hadici co jde od nadrze trochu to tam vadi. A vsem sedanakum doporucuju co nejmensi - nejlepe kulate koncove tlumice, at pak nemusíte moc zasahovat, rezat apod. PS: ta rezerva je tam fakt na pikacu.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. červen 2008 Autor Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Fakir Měls dát spíš modrý, aby to ladilo s barvou auta, ne? -modrou má každej -v noci stejně nepoznáš jakou má auto barvu -PČR (krom té na Mělníku) je alergická na neony modre barvy. -mě se to líbí :papa:papa Citovat
Pata Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 a co na to manzelka? a co deti? maji si kde hrat? (Kdyz tak koukam na kombika, tak si rikam, ze asi jo ) Citovat
MatrixChose Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Fakir Měls dát spíš modrý, aby to ladilo s barvou auta, ne? -modrou má každej -v noci stejně nepoznáš jakou má auto barvu -PČR (krom té na Mělníku) je alergická na neony modre barvy. -mě se to líbí :papa:papa Pravda, modrou má každej, ale zase k barvě auta... Já bych musel dát opravdu ty zelený Jinak pěkný a prozraď prosím tě cenovku, kde a jak je to chycený a délku tyčí. Když tak SZ díky Citovat
Béďa Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 fakt se mi nelibi kdyz ma auto nekdo moc jednotvarne(barevne).. modra se zelenou je pohodova kombinace, jeste mozna trosku vic by se mi tam libily ciste bile ale i tak je to dobry.. Citovat
Reff21 Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 hej mazec...moc krásný...červená by možná taky nebyla špatná, ale i tak je to pěkný...chválím;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr tak další věc hotová , sice vím že to spousta lidí odsoudí ale je to veřejné forum takže nazorujte dle libosti Neřikal jsi že uděláš fotky aby se dali použít? Tohle jsou jen zelený šmouhy:D:D:D:D:D Ale jinak dobrý,no:super Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 tak dnes proběhla uprava za účelem zvýšení bezpečnosti, komfortu a vzhledu takže před tím Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 a jedno foto z pruběhu, tady jde vidět taky nějakej ten rozdíl Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 tak začnem odzadu ,mimojine probehla i vymena bezp. pasu za černe a lepši, puvodni sede byly flekatě špinave a spatne se navijejici Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 a to hlavni , polohovatelna , funkcni a lepe telo drzici sedacka pro řidiče . Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 probehla i vymena koberce v kufru -to aby byly funkcni ty kovove uchyty co mi chybeli a taky jsem vymenil tapec patych dveři za teb co nema ty plandajici dvirka na svetla -dokonce krasne drzi pod sklem , neklepeto . no a do kufru prislo i new osvetleni v podobe zeleneho neonu, foto dodam az budu u auta ve tmě Citovat
paul jane Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 jsem zvedav jak si tam ten neon napachal sam jsem o tom premejslel pac ta bludicka co v tom kufru je me nejak nesedi Citovat
Reff21 Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Původně zaslal: honza406 Pe.Tr já pokud bych chtěl duplex bych chtěl asi něco takové,protože je jednoduchá montáž na jeden;) taky mám v plánu, přesně tento typ provedení...koncovky už mám, ještě si posvařuji Céčkem trubky a dopasuji:) [upravil dne 22.6.2008 Reff21] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červen 2008 Odesláno 22. červen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr a to hlavni , polohovatelna , funkcni a lepe telo drzici sedacka pro řidiče . No na co ty při svý vejšce potřebuješ polohovatelnou sedačku, stejně máš hlavu u stropu:D:D Jinak super změna. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 Původně zaslal: paul jane jsem zvedav jak si tam ten neon napachal sam jsem o tom premejslel pac ta bludicka co v tom kufru je me nejak nesedi no u kobika je to jednoduche , šup a 60cm trubice zespod plata , je to schovane za tim zlabem jak se do nej roluje roleta kufru , takze neni videt odkud to sviti Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. červen 2008 Autor Odesláno 22. červen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Pe.Tr a to hlavni , polohovatelna , funkcni a lepe telo drzici sedacka pro řidiče . No na co ty při svý vejšce potřebuješ polohovatelnou sedačku, stejně máš hlavu u stropu:D:D Jinak super změna. nezapomen ze ridi i manželka , ale to je jen vymluva proč jsem menil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.