Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pekny neony - taky o nich uvazuju, modre ma kazdy, asi bych chtel bile nebo zlate, ale to me ukamenujete, ze delam subaru. Taky cervene by nemusely byt spatne v kontextu s cervenymi budiky. v pristim tydnu budu miti duplex, je to ale strasnej masakr kvuli ty hadici co jde od nadrze trochu to tam vadi. A vsem sedanakum doporucuju co nejmensi - nejlepe kulate koncove tlumice, at pak nemusíte moc zasahovat, rezat apod.

PS: ta rezerva je tam fakt na pikacu....

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Měls dát spíš modrý, aby to ladilo s barvou auta, ne? :)

-modrou má každej

-v noci stejně nepoznáš jakou má auto barvu

-PČR (krom té na Mělníku) je alergická na neony modre barvy.

-mě se to líbí :aut

:papa:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: Fakir

Měls dát spíš modrý, aby to ladilo s barvou auta, ne? :)

-modrou má každej

-v noci stejně nepoznáš jakou má auto barvu

-PČR (krom té na Mělníku) je alergická na neony modre barvy.

-mě se to líbí :aut

:papa:papa:papa

Pravda, modrou má každej, ale zase k barvě auta... Já bych musel dát opravdu ty zelený :aut Jinak pěkný a prozraď prosím tě cenovku, kde a jak je to chycený a délku tyčí. Když tak SZ díky :super

Odesláno

fakt se mi nelibi kdyz ma auto nekdo moc jednotvarne(barevne)..:bojim modra se zelenou je pohodova kombinace, jeste mozna trosku vic by se mi tam libily ciste bile ale i tak je to dobry..:)

Odesláno

tak další věc hotová , sice vím že to spousta lidí odsoudí ale je to veřejné forum takže nazorujte dle libosti :D

Neřikal jsi že uděláš fotky aby se dali použít? Tohle jsou jen zelený šmouhy:D:D:D:D:D Ale jinak dobrý,no:super
  • O 3 týdny později...
Odesláno

probehla i vymena koberce v kufru -to aby byly funkcni ty kovove uchyty co mi chybeli a taky jsem vymenil tapec patych dveři za teb co nema ty plandajici dvirka na svetla -dokonce krasne drzi pod sklem , neklepeto .

no a do kufru prislo i new osvetleni v podobe zeleneho neonu, foto dodam az budu u auta ve tmě :D

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Pe.Tr já pokud bych chtěl duplex bych chtěl asi něco takové,protože je jednoduchá montáž na jeden;)

taky mám v plánu, přesně tento typ provedení...koncovky už mám, ještě si posvařuji Céčkem trubky a dopasuji:)

[upravil dne 22.6.2008 Reff21]

post-0-14109601121771_thumb.jpg

Odesláno

a to hlavni , polohovatelna , funkcni a lepe telo drzici sedacka pro řidiče .

No na co ty při svý vejšce potřebuješ polohovatelnou sedačku, stejně máš hlavu u stropu:D:D

Jinak super změna. :super

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

jsem zvedav jak si tam ten neon napachal :) sam jsem o tom premejslel pac ta bludicka co v tom kufru je me nejak nesedi :grr

no u kobika je to jednoduche , šup a 60cm trubice zespod plata , je to schovane za tim zlabem jak se do nej roluje roleta kufru , takze neni videt odkud to sviti

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

a to hlavni , polohovatelna , funkcni a lepe telo drzici sedacka pro řidiče .

No na co ty při svý vejšce potřebuješ polohovatelnou sedačku, stejně máš hlavu u stropu:D:D

Jinak super změna. :super

nezapomen ze ridi i manželka , ale to je jen vymluva proč jsem menil :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...