Blizzard Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 dobrá, mám v hlavě ještě variantu jen s ohýbáním (ale bylo by víc svařování... cca 600mm svaru na kus) jde mi teď o to jestli by šly ty rýhy po ohybu pak vyleštit (byly by to koncovky výfuku, tak vyleštit jenom zvenku) Citovat
hnjupis Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 No ta ryha je cca 3-5 desetin mm takze bez brouseni to nepujde..A na vyfuk chces 5mm nerez??Neni to malo?:bojim Delam si prdel..Je to moc tlusty!!Vyfuk z dvojky musi hrat jako prase!!a ta vaha ty koncovky..Jo nevim jestli jsem to psal ale petku mame urcite jen matny!Lesteny mam jen 1mm,1.5mm,2 mm. Citovat
Blizzard Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 díky, promyslim a dám vědět... jo ještě v jakým Tejnu pobýváš? Citovat
OK406 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: Blizzard díky, promyslim a dám vědět... jo ještě v jakým Tejnu pobýváš? Týn nad Vltavou, okres České Budějovice;) Citovat
Blizzard Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Blizzard díky, promyslim a dám vědět... jo ještě v jakým Tejnu pobýváš? Týn nad Vltavou, okres České Budějovice;) Tak to jo. Já jenom jestli by to nebyl Horšovský Týn... to bych to měl kousek Citovat
chuck11 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: hnjupis Takze Chuck mi poslal obrazky nejakych list tak az je nejak zbastlim tak je sem hnedka upnu... Sakra rozšiřuješ to rychleji než jsem myslel:D:D:D Citovat
hnjupis Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: hnjupis Takze Chuck mi poslal obrazky nejakych list tak az je nejak zbastlim tak je sem hnedka upnu... Sakra rozšiřuješ to rychleji než jsem myslel:D:D:D Promin nevedel jsem ze si je budes nechavat patentovat....:D Jinak uz to mam hozeny v GEO a ted to jeste dojedu do prace doladit a jeste dnes by to mohlo vypadnout z masiny... Citovat
chuck11 Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: hnjupis Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: hnjupis Takze Chuck mi poslal obrazky nejakych list tak az je nejak zbastlim tak je sem hnedka upnu... Sakra rozšiřuješ to rychleji než jsem myslel:D:D:D Promin nevedel jsem ze si je budes nechavat patentovat....:D Jinak uz to mam hozeny v GEO a ted to jeste dojedu do prace doladit a jeste dnes by to mohlo vypadnout z masiny... Hezkýýýýýý pošli mi pak fotky na meil:super Citovat
hnjupis Odesláno 19. květen 2008 Autor Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: hnjupis Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: hnjupis Takze Chuck mi poslal obrazky nejakych list tak az je nejak zbastlim tak je sem hnedka upnu... Sakra rozšiřuješ to rychleji než jsem myslel:D:D:D Promin nevedel jsem ze si je budes nechavat patentovat....:D Jinak uz to mam hozeny v GEO a ted to jeste dojedu do prace doladit a jeste dnes by to mohlo vypadnout z masiny... Hezkýýýýýý pošli mi pak fotky na meil:super Tak uz se ti to dela!!!Radsi nechtej videt vyrobni naklady!!Poslu ti k tomu i dokumentaci at mas trosku prehled.Spocitam ti i cenu abys vedel na kolik by te to vyslo kdyby sis to nechal nekde udelat.. Citovat
Skácik Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Ahoj chtel bych te poprosit jestli bys mi nevytvořil z leštěného nerezu zrcadla do kapoty a dva kryty do motoru. Hrozne by si mi tím pomohl všude sháním nekoho kdo by to dokázal a dostal jsem typ na tebe. Tak kdyby si byl tak hodnej tak mi prosím odepiš moc mi tím pomůžeš Citovat
hnjupis Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: Skácik Ahoj chtel bych te poprosit jestli bys mi nevytvořil z leštěného nerezu zrcadla do kapoty a dva kryty do motoru. Hrozne by si mi tím pomohl všude sháním nekoho kdo by to dokázal a dostal jsem typ na tebe. Tak kdyby si byl tak hodnej tak mi prosím odepiš moc mi tím pomůžeš Urcite to nebude problem!!Zalezi jen na velikosti...Kdyz by to bylo nejak velke tak by sme to treba udelali ze dvou kusu ale myslim ze to nebude problem..Napis mi rozmery a silu materialu a zitra budou hotovy... Citovat
Skácik Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 ono to asi nebude tak jednoduchý. Ty zrcadla jsou ve tvaru trojuhelníků a ty rohy jsou zaoblené. a ty kryty do motoru jsou ruzně tvarované. možná by bylo lepší kdybych udělal nějaké šablony a podle nich by si mi to udelal nevím totiž jak udelat ty rozmery tech trojuhelníku:( Citovat
hnjupis Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Jo panove na neco jsem zapomel ale spousta z vas to podle me vi.delame veci z nerezu ktery je magneticky!!a tento nerez ma nekdy snahu na povrcu nebo hranach reznout!!neni to klacicky rez ale rezate fleky.Takze s tim pocitejte a hrany chrante nebo napiste ze to musi byt z nemagnetickeho nerezu toho tu ovsem moc nemam.Ale myslim ze to neni nic hrozneho vzhedem k tomu ze z tohoto plechu delam priruby na vyfuky pro Koncern VW,Ferari,Maserati a ted Bentley.jen aby ste nerikali co je to za smejd.Je to takovy material(uhlikata ocel proste pracuje) takze kdyz to budete mit nekde na desti tak to jednou za cas otrete a trochu osuste... Citovat
hnjupis Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: Skácik ono to asi nebude tak jednoduchý. Ty zrcadla jsou ve tvaru trojuhelníků a ty rohy jsou zaoblené. a ty kryty do motoru jsou ruzně tvarované. možná by bylo lepší kdybych udělal nějaké šablony a podle nich by si mi to udelal nevím totiž jak udelat ty rozmery tech trojuhelníku:( Tak to vyfot a pripis mi tam nejaky cisla podle kterych se chytnu...spousta veci jde dodelat..napis mi delky hran,priblizny radius atd..Sablona je zbytecna! Citovat
Skácik Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Dobře nějak to vymyslím a potom ti to pošlu. Auto mám schované v garáži a tam se ted nedostanu tak bych se ti ozval po víkendu ok? vyfotím to a napíšu ti rozmery a radiusy. tloušťka materialu stačí 1mm ono tam víc místa nebude. Tak zatím moc děkuju určitě se ozvu Citovat
Návštěvník Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Ja chcem aspon taketo jablčko prosim ked už mam asus:( Citovat
Marlin Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: Blizzard dobrá, mám v hlavě ještě variantu jen s ohýbáním (ale bylo by víc svařování... cca 600mm svaru na kus) jde mi teď o to jestli by šly ty rýhy po ohybu pak vyleštit (byly by to koncovky výfuku, tak vyleštit jenom zvenku) A to chces z petky nerezu? TO je tloustka jak blazen. Na koncovku bohate staci jednicka... Citovat
Stifler Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: Béďa tak o ty prahovy listy jsem ti chtel napsat taky, jen Stife nevim ale 30mm je podle me hodne.. co jsem to meril tak dosedacka byla cca 20mm + nejaky ten ohyb.. kazdopadne az to hnjupis vyrobi tak sem urcite das foto jak to sedlo.. No, když se podíváš do toho odkazu, kde jsem řešil tyhle lišty a uvidíš, že na tom obrázku je oddělaná ta vnitřní guma a pak je tam místa dost. Já si s tim pak pohraju.... Citovat
hnjupis Odesláno 20. květen 2008 Autor Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: feldo Ja chcem aspon taketo jablčko prosim ked už mam asus:( Jasne v tom nevidim problem jen mi prosim napis z ceho,jak to ma byt tluste a velke...A pak hned kam to mam poslat.. Citovat
Návštěvník Odesláno 20. květen 2008 Odesláno 20. květen 2008 Původně zaslal: hnjupis Původně zaslal: feldo Ja chcem aspon taketo jablčko prosim ked už mam asus:( Jasne v tom nevidim problem jen mi prosim napis z ceho,jak to ma byt tluste a velke...A pak hned kam to mam poslat.. :D:D:super:super:super:supertak v priemere asi 60mm a hrubka asi 1,5-2mm:mrk:mrksom zabudol ,pekna lestena nerez [upravil dne 20.5.2008 feldo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.