benik1984 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Zdravím.. Tak nakonec došlo k tomu, že jsem nucen vyměnit asi katalyzátor.. Chtěl jsem se zeptat, jestli o nějakém někdo nevíte.. Ono 20.000 za výměnu není málo, že... Kdyby byla nějaká solidní bouračka, s neporušeným katalyzátorem, tak by to bylo moc fajn.. Ideálně kdyby to byla 1.8 benzín...nebo i 2.0 benzín.. prý jsou stejné.. Tak díky ta info... Ruben Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: benik1984 Zdravím.. Tak nakonec došlo k tomu, že jsem nucen vyměnit asi katalyzátor.. Chtěl jsem se zeptat, jestli o nějakém někdo nevíte.. Ono 20.000 za výměnu není málo, že... Kdyby byla nějaká solidní bouračka, s neporušeným katalyzátorem, tak by to bylo moc fajn.. Ideálně kdyby to byla 1.8 benzín...nebo i 2.0 benzín.. prý jsou stejné.. Tak díky ta info... Ruben Univerzální katalizátor stojí od 3000,- do 10000. Už se to tu probíralo několikrát, sám ho mám a spokojenost. Myslim že by neměl být problem ani na 407, je to jen o obsahu motoru. [upravil dne 14/5/08 Radek Hurvajz] Citovat
nanux Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 to benik1984: Kdyby jsi na nějakou tu bouračku narazil tak dej vědět, taky by se mi něco hodilo Citovat
benik1984 Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 No s tím univerzálním katalyzátorem..Jak to přesně je? Tu chybu mi hlásí nějaké čidlo v katalyzátoru nebo spíš lambda sonda? V Peugeotu byli tajemní jak hrad v Karpatech.. Můžete mi dát nějaký link kde bych sehnal ten UNI nebo si řekl o radu? Dík moc Ruben Citovat
hnusoba Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 A čo máš s autom že Ti treba meniť katalyzátor??? Ešte som sa ani na jednej 407čke s tým nestretol Citovat
benik1984 Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: hnusoba A čo máš s autom že Ti treba meniť katalyzátor??? Ešte som sa ani na jednej 407čke s tým nestretol Už 3X mi vyskočila chyba Deppolution system faulty. Byl jsem 3x na diagnostice a hlásí to že je překročen limit emisí, a podle toho lambda sonda upravuje poměr vzduchu a spotřebu paliva, atd. atd.. trpí tím také ta sonda, prý je moc zahřívaná.. Byl jsem ve dvou Peugeot servisech abych se ujistil a oba nezávisle říkali to stejné.. Je to prý odejitý katalizátor. A je třeba jej vyměnit protože by pak odešla lambda a auto pak i víc žere.. Ale pokaždé mi to vyplivlo na dálnici při rychlosti cca 130 - 140 KM.. Tak nevím.. Citovat
OK406 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: benik1984 Zdravím.. Tak nakonec došlo k tomu, že jsem nucen vyměnit asi katalyzátor.. Chtěl jsem se zeptat, jestli o nějakém někdo nevíte.. Ono 20.000 za výměnu není málo, že... Kdyby byla nějaká solidní bouračka, s neporušeným katalyzátorem, tak by to bylo moc fajn.. Ideálně kdyby to byla 1.8 benzín...nebo i 2.0 benzín.. prý jsou stejné.. Tak díky ta info... Ruben Univerzální katalizátor stojí od 3000,- do 10000. Už se to tu probíralo několikrát, sám ho mám a spokojenost. Myslim že by neměl být problem ani na 407, je to jen o obsahu motoru. [upravil dne 14/5/08 Radek Hurvajz] Například tady. Citovat
ivík40 Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 jak jsi dopadl - nám na dálnici (taky při 130km/h) skočila ta samá hláška, takže jsme skončili v servisu, kde vyměnili filtr a zatím to je OK, ale upozornili na možnost, že se to může objevit znovu a bude to katalyzátor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.