Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.. Tak nakonec došlo k tomu, že jsem nucen vyměnit asi katalyzátor.. Chtěl jsem se zeptat, jestli o nějakém někdo nevíte.. Ono 20.000 za výměnu není málo, že... Kdyby byla nějaká solidní bouračka, s neporušeným katalyzátorem, tak by to bylo moc fajn..

Ideálně kdyby to byla 1.8 benzín...nebo i 2.0 benzín.. prý jsou stejné.. Tak díky ta info... Ruben

Odesláno
Původně zaslal: benik1984

Zdravím.. Tak nakonec došlo k tomu, že jsem nucen vyměnit asi katalyzátor.. Chtěl jsem se zeptat, jestli o nějakém někdo nevíte.. Ono 20.000 za výměnu není málo, že... Kdyby byla nějaká solidní bouračka, s neporušeným katalyzátorem, tak by to bylo moc fajn..

Ideálně kdyby to byla 1.8 benzín...nebo i 2.0 benzín.. prý jsou stejné.. Tak díky ta info... Ruben

Univerzální katalizátor stojí od 3000,- do 10000. Už se to tu probíralo několikrát, sám ho mám a spokojenost. Myslim že by neměl být problem ani na 407, je to jen o obsahu motoru.

[upravil dne 14/5/08 Radek Hurvajz]

Odesláno

No s tím univerzálním katalyzátorem..Jak to přesně je? Tu chybu mi hlásí nějaké čidlo v katalyzátoru nebo spíš lambda sonda? V Peugeotu byli tajemní jak hrad v Karpatech.. Můžete mi dát nějaký link kde bych sehnal ten UNI nebo si řekl o radu? Dík moc Ruben

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

A čo máš s autom že Ti treba meniť katalyzátor???

Ešte som sa ani na jednej 407čke s tým nestretol :myslim

Už 3X mi vyskočila chyba Deppolution system faulty. Byl jsem 3x na diagnostice a hlásí to že je překročen limit emisí, a podle toho lambda sonda upravuje poměr vzduchu a spotřebu paliva, atd. atd.. trpí tím také ta sonda, prý je moc zahřívaná.. Byl jsem ve dvou Peugeot servisech abych se ujistil a oba nezávisle říkali to stejné.. Je to prý odejitý katalizátor. A je třeba jej vyměnit protože by pak odešla lambda a auto pak i víc žere.. Ale pokaždé mi to vyplivlo na dálnici při rychlosti cca 130 - 140 KM.. Tak nevím..:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: benik1984

Univerzální katalizátor stojí od 3000,- do 10000. Už se to tu probíralo několikrát, sám ho mám a spokojenost. Myslim že by neměl být problem ani na 407, je to jen o obsahu motoru.

[upravil dne 14/5/08 Radek Hurvajz]

Například tady.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

jak jsi dopadl - nám na dálnici (taky při 130km/h) skočila ta samá hláška, takže jsme skončili v servisu, kde vyměnili filtr a zatím to je OK, ale upozornili na možnost, že se to může objevit znovu a bude to katalyzátor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...