Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já vás předem zdravím,

mám jeden problém který se objevil teď, když jedu rovně nebo do pravá tak mi hučí přední nebo zadní kolo, ale opravdu nevím které!!! ale hučí jenom někdy není to pořad!!!! opravdu nevím co to je, můj názor je ten, že by to mohla být už ložiska, ale nechám si poradit. děkuji za rady :papa

Odesláno

ano pneu jsem přehazoval, je pravda, že je to už jenom na dojetí, ale, že by to dělalo??? to fakt nevím, myslíš jako že jsou špatně sjete

Odesláno
Původně zaslal: Ambri

ano pneu jsem přehazoval, je pravda, že je to už jenom na dojetí, ale, že by to dělalo??? to fakt nevím, myslíš jako že jsou špatně sjete

Je to možné. Ak sa pri prehadovaní zmení smer odvaľovania tak bývajú hlučnejšie. Potom v zákrute odľahčíš koleso a ono zmení zvuk. Ak sa tie zvuky začali objavovať postupne a silneli tak by to mohlo byť ložisko. Záleží od toho či si tie zvuky pozoroval i pred tým prehodeným pneumatík.

Odesláno

Buď pneu, anebo pokud to dělá do zatáčky, tak ložisko kola... pokud hučí do levotočivé zatáčky, je KO pravé př. nebo zadní ložisko...

Odesláno

Nooo, myslím, že to dělá od výměny, ale tak na 96% jsem si jisty, poloosa si myslím, že to nemůže být, opravdu to dělá jenom někdy!:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...