mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Nazdarek chci se zeptat chci na meho pazoutka bezraminkove sterace ale nikde nemuzu najit vhodnou sadu. Ne todle auto by mely byt delky 60 a 55 cm jenze ani v kelly a ani v benexu nemaj sadu s temadle delkama. Jedine v benexu maj volne prodejny ruzny delky jenze by to vyslo na cca 1500 coz mi prijde dost... Proto se chci zeptat nevite nekdo kde koupit sadu 60 a 55cm za cca 1000kc??? To jsou Valea podotykam A jinak od bosche bych mohl koupit sadu 60 a 50cm za 1000kc ale nevim co myslite bude mit tech 5 cm u spolujezdce velkej vliv? teoreticky to bude na kazdy strane spolujezdcova sterace o 2,5cm mene tak nevim... co myslite? popr tip kde koupit spravne delky za rozumne ceny... predem dik moc Citovat
MJSytic Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: mitch.mb Nazdarek chci se zeptat chci na meho pazoutka bezraminkove sterace ale nikde nemuzu najit vhodnou sadu. Ne todle auto by mely byt delky 60 a 55 cm jenze ani v kelly a ani v benexu nemaj sadu s temadle delkama. Jedine v benexu maj volne prodejny ruzny delky jenze by to vyslo na cca 1500 coz mi prijde dost... Proto se chci zeptat nevite nekdo kde koupit sadu 60 a 55cm za cca 1000kc??? To jsou Valea podotykam A jinak od bosche bych mohl koupit sadu 60 a 50cm za 1000kc ale nevim co myslite bude mit tech 5 cm u spolujezdce velkej vliv? teoreticky to bude na kazdy strane spolujezdcova sterace o 2,5cm mene tak nevim... co myslite? popr tip kde koupit spravne delky za rozumne ceny... predem dik moc Tam jde hlavně o to, jestli ta sada bude mít ty správný adaptéry pro uchycení na pežoťácký ramena. Další věcí je, že spolujezdcův stěrač musí být tak dlouhej, aby dokázal setřít prosotr, ve kterém se nachází čidlo automatických stěračů. Osobně se mi ty bezramínkáče na 406 nelíbí. Ten plasovej adapter v prostředku je tam, jak pěst na oko Používám klasický ALCA za 75Kč/ks a spokojonest Citovat
mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 no koukal sem ze ty moje ramena maj takovej ten klasickej uchyt do tvaru u a tydle bezraminkovy sou taky na tendle uchyt takze zadnej adapter by k tomu nemel bejt potreba asi Citovat
MJSytic Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 No tak to se mýlíš Právě, že tyhle univerzální sady bezramínkáčů mají takový \"krabicoidní adapter\" (což je to, co se mi na tom nelíbí), do kterýho zahákneš to rameno stěrače. Klasický bezramínkáče z výroby to mají dělaný úúúúplně jinak ... Jinak tady mají sadu 60 + 55, ale tu by si tam na 99% nepřidělal ... http://www.auto77.cz/view_product_detail.php?cat_id=10015&id=STVAVM313 [upravil dne 13.5.08 MJSytic] Citovat
mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 aha no tak to je mozny nicmene na ne slysim samou chvalu tak je chci zkusit... a ten adapter skousnu kdyz budou dobre fungovat :c) Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 sada pro 406 neni, musis si koupit samostatny dva sterace dylky 55 a 60mm s uchycenim na hak. Vim ze na jednom baleni bylo zezadu napsano ze je pro C4ku, to byl asi ten 55m ale ten delsi uz bohuzel nevim pro ktery auto byl Citovat
mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 no jenze treba u benexu jednotlive maj ale vyjde to draze a to se mi zase kupovat nechce proto zvazuju tu variantu 60 a 50cm Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: mitch.mb no jenze treba u benexu jednotlive maj ale vyjde to draze a to se mi zase kupovat nechce proto zvazuju tu variantu 60 a 50cm no oni je ted zdrazovali, ja je sehnal v unoru pres Pe.Tra Citovat
dire Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 zkus se podivat na www.aci.cz videl jsem ze tam prodavaji Valeo X-Treme a maji tam dost veliky vyber. [upravil dne 13/5/08 dire] Citovat
mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 no ja nasel todle http://www.auto-top.cz/?p=productsMore&iProduct=872&sName=Valeo-X-TRM-VM313 je to sice na volvo ale pokud by to melo ten hak tak by to mohlo jit i na 406tku ne? Citovat
mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 tak to VM313 ma jinej uchyt... nejlepe kdyby se ozval nekdo kdo je na tomdle aute ma a poradi kde je koupil Citovat
dire Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 u FC maji tyto sterace od Bosche a stoji cca 1100 - 1200 a rekli mi ze tam jdou . Citovat
mitch.mb Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 co todle ale to sou uz asi ty laciny shity ne? http://www.hobbycar.cz/engine.php?group=St%ECra%E8e&sort=c3TscmHoZQ0KcGxvY2jp〈=cz&x[0]=11 Citovat
jp Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Zajeďte si do globusu na zličíně, prodávaj tam jak stěrače od renomované firmy bosch tak nějaké stěrače evo tuning. Ty od bosche stojí kolem litru, ten evo tuning asi 150kč. Proč to říkam, kromě krabičky se na nich nic neliší, padaji prostě z jedný formy. No tak jsem si je teda koupil a je to hnus, vypadá to na autě líp to jo, pasuje to na 406... ale stíralo mi to se čmouhama samozřejmě ve výšce mých očí, u spolujezdce dobrý. Tím jak to nemá přítlak v celé délce to prostě špínu natož mouchu nesmyje. Aještě mi po pul roce odešli. Koupit si je od bosche za litr, asi me klepne. Tak jsem se naštval utíkal do globusu, za stošedesát korum koupil 4ks levnejch grafitovejch stěračů. Vypadaji klasicky, stíraji stokrát líp než nějaký bezrmínkový bosche, naprosto stejně kvalitně jako klsický valeo kompakt, a to už jsou přes rok starý. Co je hlavní, za tu cenu je oproti boschum může člověk dávat každej měsíc nový. Prostě ty bezramínkový zázraky o nic dýl nevydržej a jsou fakt předražený. Myslim že ramínkáče nevymřou. Citovat
Pata Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 ja mam na 309tce bezraminkove noname za 200cca a stiraji paradne Citovat
Ferry Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: Pata ja mam na 309tce bezraminkove noname za 200cca a stiraji paradne jj taky jsem je mel, po ctrnacti dnech jsem je vyhodil , vlastne ne, po 14ti dnech jsem zkusil vymenit gumicku a po dalsim tydnu jsem je teprve vyhodil, skoda penez Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.