f3Rd@ Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Ted koukam v praci na hokej a mozna se to bude hodit i ostatnim. Funguji 4 zakl. ceske TV, CT1, 2, nova, prima, nic jineho jsem nezkousel. Link zkopiruj a otevri napr. ve VLC jako \"Open network stream\" a pak zvol \"HTTP\" - do prilehleho policka vlozit link. mms://wms.the.sk/tvsvetct1live?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetct2live?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetnovalive?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetprimalive?MSWMExt=.asf [upravil dne 11/5/08 f3Rd@] Citovat
Berkoff Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 mno, v jedne **free siti tech programu jede ponekud vic, ale diky za info Citovat
f3Rd@ Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: Berkoff mno, v jedne **free siti tech programu jede ponekud vic, ale diky za info tak se nenech premlouvat a pouc me... .klidne U2U, at nedelame \"reklamu\" :D:D:D Citovat
Stifler Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Klidně to napiš rovnou sem, nemyslim si, že by se tady teď někdo zlobil za \"malou\" reklamu. Citovat
Berkoff Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 jinak pokud jste pripojeni pres WIFI, k nejake free siti, otevrete http://10.109.255.21/, pres dsl a podobna pripojeni to samozrejme nepujde, je to tzv soukroma adresa. podminkou je pripojeni k nfx.cz... [upravil dne 12/5/08 Berkoff] Citovat
susta Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Ted koukam v praci na hokej a mozna se to bude hodit i ostatnim. Funguji 4 zakl. ceske TV, CT1, 2, nova, prima, nic jineho jsem nezkousel. Link zkopiruj a otevri napr. ve VLC jako \"Open network stream\" a pak zvol \"HTTP\" - do prilehleho policka vlozit link. mms://wms.the.sk/tvsvetct1live?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetct2live?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetnovalive?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetprimalive?MSWMExt=.asf [upravil dne 11/5/08 f3Rd@] Diky to se bude hodit v praci Citovat
slayer83 Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 může mi někdo česky:D vysvětlit jak to funguje.... nějak mi to nepremává... zítra je hokej a já jsem v práci, takže bych chtěl koukat... ale prosím vysvětlovat jak pro blba.... Citovat
macik.83 Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: slayer83 může mi někdo česky:D vysvětlit jak to funguje.... nějak mi to nepremává... zítra je hokej a já jsem v práci, takže bych chtěl koukat... ale prosím vysvětlovat jak pro blba.... pridavam se:D Citovat
Fusion Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Mě tam teda naskočí nějaký Frieze na 30s. a nic víc. Citovat
raydowe Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 ja tie prve linky len skopcim do IE a uz to fici.. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Původně zaslal: Fusion Mě tam teda naskočí nějaký Frieze na 30s. a nic víc. jjj mě teda taky Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 takze: 1. stahnout z netu nejnovejsi verzi VLC playeru 2.nainstalovat a otevrit VLC 3.soubor -> open network stream 4.zmacknout radio button \"HTTP/HTTPS/FTP/MMS\" 5. do policka za tim radibuttonem kde je napsano URL vlozit adresu \"mms://wms.the.sk/tvsvetct2live?MSWMExt=.asf\" 6. zmacknout OK 7. pockat chvilku nez se to nacte a koukat na TV kdo nevi co je radiobutton, tak prikladam obrazek Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Fusion Mě tam teda naskočí nějaký Frieze na 30s. a nic víc. jjj mě teda taky to mi udela, kdyz to vlozim jako adresu do IE, pak se otevre WMP a 30s frieze a nic. Otevrit ve VLC jak jsem popsal nahore. Citovat
macik.83 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Tý voe, parada, dokonce je to v cestine, i kdyz jsem zadal english:D Tak pro ostatni, co jsou stejny telata jako ja, tak to VLC sosnete TADY Citovat
Solim1 Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Ted koukam v praci na hokej a mozna se to bude hodit i ostatnim. Funguji 4 zakl. ceske TV, CT1, 2, nova, prima, nic jineho jsem nezkousel. Link zkopiruj a otevri napr. ve VLC jako \"Open network stream\" a pak zvol \"HTTP\" - do prilehleho policka vlozit link. mms://wms.the.sk/tvsvetct1live?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetct2live?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetnovalive?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetprimalive?MSWMExt=.asf [upravil dne 11/5/08 f3Rd@] pridávam dalšie: mms://wms.the.sk/tvsvetstv1live?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetstv2live?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetmarkizalive?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetta3live?MSWMExt=.asf mms://wms.the.sk/tvsvetjojlive?MSWMExt=.asf Citovat
Zila Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 :super:super:super:super parada :super:super:super:super:super Citovat
Fusion Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Fusion Mě tam teda naskočí nějaký Frieze na 30s. a nic víc. jjj mě teda taky to mi udela, kdyz to vlozim jako adresu do IE, pak se otevre WMP a 30s frieze a nic. Otevrit ve VLC jak jsem popsal nahore. Jojo, koupím si brýle díky! Citovat
macik.83 Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Kuci, kde hledate ty programy? Co takhle kabelovka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.